Skoči na vsebino

loto

pomlad

Recommended Posts

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kako bi vi zapravili tako vsoto denarja?  x?x

Velikokrat pomislim na to, ampak še preden začnem o tem razmišljat si pravim, naj počaka do takrat, ko se bo, če se bo to zgodilo in moje misli so že drugje,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>...bi bila srecnejsa.

Res, ker bi vse zapravila in me denar ne bi obremenjeval.  :palec:  x:Dx

Kako bi vi zapravili tako vsoto denarja?  x?x

Tko, da sibam vplacat  x;)x

Je bla ze podobna tema in bom odgovorila kot tam: nepremicnine (+ en luskan bavarski terenec x:o)x ). Tako vlaganje se mi zdi najbolj fajn...

Neki tko, da bi imela na stara leta enga fajn Pershinga in uzivala na morju x;)x

Sicer pa ne igram lota lih kej prevec...zdej sm kupila x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Men se zdi, da če si ne znaš ustvarit toliko, da te nebi neprestano nekaj mučilo, da pač nisi rojen za to,d a zanš delat z denarjem, pa da pol tud na lotu ne boš zadel, ker se pač denar nate ne lima, če pa bi že zadel (kolega pravi, da zadaneš takrat, ko sploh denarja ne pogrešaš), pa itak nebi znal delat z denarjem, tako da mogoče bi bila ta sreča navidezna, ker če mal bolj pomisliš, denar sploh ni rešitev, je sam neko slepilo. Po moejm, če ne znaš, bi ga hit zapravil... Je pa res, da je neke vrste svoboda, pa mogoče ti res da eno določeno stopnjo samozavesti, sam moraš znat delat z njim, pa cenit tud druge stvari. No, jaz zato sploh en igram lota, se mi zdi brezveze, denar pa ko ga ful najbolj nujno rabim, kar od nekod pride... Sam nikol ne neke velike vsote, ampak sam tako, za sproti, čist brez sem res malokdaj. x^x Pa ko mi kdo ponuja, ko imam, al ap tud ne, me je sram vzet, ne vem... je rekel prijatelj, da je sicer pametno pograbit vse kar ti življenje ponuja (pa ni materialist). Je pa pri men isto, da se mi včasih zdi, da bi bil denar rešitev (da bi se lahko odselila, npr. sa v bistvu, pa če odnosi niso kot bi mogli bit, ti denar pač ne prinese sreče, moraš popravit čist neki druga... evo ti konkreten primer)

Tipa želim, da se ti želja uresniči, to da bi bila srečna, pa ni važno kaka je pot. Tud če moraš zarad tega zadet na lotu (sam skor dvomim, da je rešitev to...).

:vragec:

k je bla she juga, pa so shestico namest sedmice igral (tolk lazhi zadet), so zrachunal,

de te 3 (TRI) X prej ZAPOREDOMA strela z jasnga udar, kokr de zadenesh

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

k je bla she juga, pa so shestico namest sedmice igral (tolk lazhi zadet), so zrachunal,

de te 3 (TRI) X prej ZAPOREDOMA strela z jasnga udar, kokr de zadenesh

666 zlomkou...tralala

Tukaj pa si pluno na karbit. x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Pozdravljeni lunovci xDDx

glede LOTA in trenutno "GROZNO VELIKEGA" zneska ne morem reci, da tiho upam in si zelim zadetka. :palec: xDDx Zrelo sem razmislila in vem kako bi reagirala ko bi prinesla moja kombinacija tak bajen znesek. x:)x

Prvo bi si vzela par prostih dni, da na miru se enkrat pretehtam kam bi prve milijoncke vlozila kot donosen kapital, potem bi del namenila humanitarnim ustanovam se posebaj tistim kateri se posvecajo otrokom kateri so brez druzin in kateri so bolni, potem pa bi namenila nekaj sredstev svojim clanom druzine in bi jim dolocene vsote nakazala na posebne racune katere bi se obrestovali in jim prinesle veselje ob porabi le teh.

Nekaj sredstev pa bi namenila osebi katera mi je najbolj ljuba to je moja mama njej bi poskusala najti najboljsega zdravnika kateri bi ji pomagal omiliti tezave tezke bolezni in se eni osebi kateri bi pomagala pri njeni zdravstveni karieri kot terapevtki akupunkuturne masaze in ji uredila njeno osebno ordinacijo ter se ji tako zahvalila ker mi je olajsala tezave pri prometni nesreci. Katera ni obupala in mi se vedno pomaga s terapijami ter mi pomaga lajsati tezave katere me trenutno spremljajo v mojem vsakodnevnem zivljenju.

In ce bi mogla bi nekaj denarja namenila za osebna majhna zadovoljstva kot so neko lepo potovanje, nekaj malega glede novih oblek itd.

Hvala vam za vaso pozornost. Naj nam prinese vsak dan nekaj lepega!

Nikamor ne bi vlagala- v smislu delnic pa to. Požrla bi tuki pa zdej.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ko bom zadela, boš prvi povabljen x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Vsak pa svoje.

Dear Human,

bi blo kar fino zadet :$$: ampak vseeno denar ni vse xrolleyesx zlo zlo hitro te pokvari, se posebej, ce je pridobljen na lahek nacin :grin:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Eh... xrolleyesx

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...