blackie 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 enga psihoterapevta se zame Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 510 M - 15% davka... Hm hm....v bistvu mam že skoraj vsega podelanega... 1. Fond za hčero z 50M2. Fond za "penzion" - 70M3. Stanovanje 50M4. Oprema za stanovanje 20M5. Nov avto 5M6. Nov avto za mamo 5M7. Potovanje za mamo - Australija - 2M8. Nakazilo na mamin račun 20M9. Nakazilo na bratov račun 20M10. Nov avto za brata 5M11. Potovanje hčera&jest &co - 5M12. Nova garderoba za celo familijo - 10M13. Vikend na morju - 30M14. Fond za naložbe - 50M15. Žur za vse - 5M16. Fond za frende - 5M17. Preostanek - vezava Bo, ne?! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Jaz bi pa šel v Disneyland Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Kakšne želje.... Jaz bi potalala, tistim, ki vem da potrebujejo. Razveselila starše in sestro + taščo Pa še zase bi kak veselje sproti vbodla-potovanje. Ostalo bi prepustila, dragemu, naj dela kar želi...imam zelo površen odnos do denarja No pa tortice častim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ...bi si razdelila fifti:fifti, potem pa bi s svojim fifti odpotovala za 30 dni... morje, sonce, potepanje, postelja, masaža, plaža, šampanjec... pa še to: obvezno brez PC-ja in mobitela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 A si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Vsekakor bi nekaj dala za zavržene živali in za brezdomce, ki nimajo niti prehrane urejene... taki daleč bolj potrebujejo keš... kot pa jez za cunjice... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor bi nekaj dala za zavržene živali in za brezdomce, ki nimajo niti prehrane urejene... taki daleč bolj potrebujejo keš... kot pa jez za cunjice... Škoda, da tko ne razmišlja več ljudi..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 mal zame mal za druge... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jaz bi tud razdelila fifti-fifti z dragim je bil dogovor, če on zadene dobim jaz pol in obratno drugače pa kar najbolj rabiva: nepremičnine oziroma svoj lastni domek!, nekaj v kake sklade,...pa seveda je treba tud za potovanja zapravit. Če bi pa dala za kake revne, ne bi preko organizacij, ker ne veš če res pride denar do tistega, ki ga najbolj rabi. Aja, pa špilat moram it najprej...kak listek napisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 jz mam že plačan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Je nesu vplačat... bomo videl... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je nesu vplačat... bomo videl... Ne bomo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne bomo Čankar...mi ja...vi ne... kr pogresala sem tvoj cinizem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Cinizem je optimistična varianta realizma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> che bi jst zadeu....ma vas kej kurc gleda 666 zlomkou...tralalaTko kot prijatelji v reklami. Prvic sem v tejle temi, tole mi je padlo v oci. Povezujem:Igre na sreco Ni pa nic narobe, ce je se ta tema, saj je konec koncev (brihtno) postavljena v zlato ribico. Se ena je, kasneje ko najdem podam link se na ono, moram pa najprej mal pomislit kaksen bi lohk bil naslov... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 sem bolj anti igre na srečo tip... če pa bi....bi si kot prvo kupila stanovanje in in si financirala študij, da ne bi bila odvisna od nikogar! selfish? not. saj bi razbremenila ostale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem bolj anti igre na srečo tip...če pa bi....bi si kot prvo kupila stanovanje in in si financirala študij, da ne bi bila odvisna od nikogar! selfish? not. saj bi razbremenila ostale... meni je to čist pametna odločitev pa nič sebična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Volitve so največja igra na srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 jaz bi pa dala pol vezat in živela od obresti, nekaj za moje najbližjetašči bi kupila nov sesalc potem bi pa zgradila privat vrtec in bila šefica v tem vrtcu in uživala, ker ne bi morala delat za dnar ampak za luštn in ko bi me pete zasrbele, bi ODPOTOVALAkamor bi se mi zahotelo,morda celo v vesolje s kakšno ladjo vesoljsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Se mi je zahotelo prašat...ta taščin sesalc...je to iz ljubezni...al iz tega, da ji od 500 MIO prvošiš sam sesalnik? Absolutno bi živela od obresti... ne bi pa crkavala doma, šla bi na vsemogoče tečaje mela živalski vrt in razhajkala politično sceno... s tem dnarjem pa že... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 majči, iz ČISTE LJUBEZNI--- čeprav se mi je porodila boljša ideja - zgradila bi ji hišico, kakršno si želi--pod enim pogojem, da je ta hiška vsaj 200km stran od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Sem včeraj vprašala mojga gospoda, kaj bi naredil, pa pravi, nič posebnega, vse tisto, kar bom naredil v vsakem primeru, samo brez kreditov in bolj na izi... majica, si pa precej nauvna, če misliš, da je to toliko denarja, da bi zadostovalo za kakršnokoli hajko... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Gnar sveta vladar...valjda je dost...čist dost...če je blo za Plestenjaka dost, da ga je folk začel prebavljat...pol je tut za to... Mili...svetujem ti, da ji raje plačaš nepovratno letalsko karto do Grenlandije... je ceneje... ...pa dlje tut... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>pod enim pogojem, da je ta hiška vsaj 200km stran od meneSamo eno urco stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.