Surangeni 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Z avtom. In če nimaš avta?hehehe hihihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 No, pa nismo zadel pa smo še vseeno srečni in zdravi in skrokani od vikenda....in vse to brez lota.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 tud nc zadela vsaj ksna stirka bi pasala, da bi se mi denar povrnil bo pa drugic Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 že spet nisem nič zadela bo verjetno bolje nehat razmišljat kaj vse bi naredila s tem denarjem!....Po možnosti bo sedmico dobil kak bogataš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Sva čvekali danes z mamo, pa pravi, škoda ker M. ni prave kombinacije vplačal. Jaz pa nazaj... kombinacija je že bila prava, samo v nepravem času (pa smo spet pri časovnih luknjah) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Irina 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Ali je kdo že slišal, da bi si z denarjem lahko kupil SREČO. Pred zadnjim booom evforijo sem brala o hitrih bogataših: ločitve, prepiri, alkohol.....Hvala lepa, jaz sem s svojo skromno povprečnostjo kar zadovoljna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 hja ponavadi kdor zna "imeti" denar, ga zna tudi zaslužit, in kdor ga zna zaslužit zna z njim tudi živet, če pa dobi kr tko z neba.... hehe pol pa ubogi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Jz ne bi meu nč proti! Bi ga znau hitr zapraut! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 I`m gone to Cleveland........... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 jz bi zapravlaaaaaaa en fletek bi si omisnla... jaaaa.... svoj domek... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Zanimivo to... ampak... men denar kr z neba pade, takrat ko ga najbolj nujno potrebujem... To je res sam takrat, ko sem že tik pred tem, da mi izklopijo telefon, zarubijo avto itd. Dobim kako delo prek študenta, ko se da na hitro nekaj zaslužit ali kaj podobnega, ali se me pa kdo usmili npr. ata včeraj, al mi da pa fant za bencin čeprav se mu tud sanja ne, kaka je situacija. Če mam denar in se še ne vem kk trudim še mal povečat finančno stanje- ma ni šans, situacija ostaja ista, plavanje proti toku. Tak da pol raj zapravim še isti trenutek za kako mal večjo stvar, na zadnje za masažni tečaj, kar mislim se je že začel vračat nazaj , drugač pa tu pa tam, pa ni več... Isto bi blo z lotom, mislim, da nebi nikol zadela, razen v kritičnih situacijah, največ do 15k, ker sem s tolk za sprot že navajena preživet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 hm bo treba mal igrat... po numerologiji sem ugotovila, da je to moje srečno leto za igre na srečo sam še številke si zračunam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm bo treba mal igrat... po numerologiji sem ugotovila, da je to moje srečno leto za igre na srečo sam še številke si zračunam Kako pa to zračunaš? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 ja številk še nisem...eno knjigco sem si sposodla pa tko lepo simpl vse not piše... na pamet ne vem... sem kr sprot računala k sem šla po njej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Aiwa, na osnovi tvojega RD: 1, 5, 6, 9, 12, 15, 16, 18, 24, 27. Pomlad, na osnovi tvojega RD: 3, 4, 5, 7, 14, 16, 21, 23, 34. Veliko SREČE.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 kwa je to simpl... sam rečeš pa se samo zračuna hvala boris Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa, na osnovi tvojega RD: 1, 5, 6, 9, 12, 15, 16, 18, 24, 27. Pomlad, na osnovi tvojega RD: 3, 4, 5, 7, 14, 16, 21, 23, 34. Veliko SREČE.... Hvala, bi mi zelo prav prišel kakšen dobitek! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 No vidiš , eno dve kombinaciji le iz teh številk piši, ker to so tvoje številke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cinizem je optimistična varianta realizma Ljuta je ta, Stane... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ma takoj jo pičim back to USA!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jaz bi tudi rad na lotoju zadel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Hehe Včeri sn se po dolgm času spomnu na loto, pa mi pol neki vrag ni dal miru, kao.....zaj k si se spomnu, rajš vplači, pol se boš pa lohk žrl, k ne boš mogoč, pa še spomnu si se, halo, dej........rezultat : nula.......ziro....ništica......To tud ni kar tko, da niti ene cifre nimaš izžrebane Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.