Skoči na vsebino

loto

pomlad

Recommended Posts

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, pa nismo zadel pa smo še vseeno srečni in zdravi in skrokani od vikenda....in vse to brez lota.... x:Dx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

tud nc zadela x:px vsaj ksna stirka bi pasala, da bi se mi denar povrnil xDDx bo pa drugic x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

• 3 weeks later...

Ali je kdo že slišal, da bi si z denarjem lahko kupil SREČO. Pred zadnjim booom evforijo sem brala o hitrih bogataših: ločitve, prepiri, alkohol.....

Hvala lepa, jaz sem s svojo skromno povprečnostjo kar zadovoljna!

hja ponavadi kdor zna "imeti" denar, ga zna tudi zaslužit, in kdor ga zna zaslužit zna z njim tudi živet, če pa dobi kr tko z neba.... hehe pol pa ubogi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 weeks later...
Zanimivo to... ampak... men denar kr z neba pade, takrat ko ga najbolj nujno potrebujem... To je res sam takrat, ko sem že tik pred tem, da mi izklopijo telefon, zarubijo avto itd. x:Dx Dobim kako delo prek študenta, ko se da na hitro nekaj zaslužit ali kaj podobnega, ali se me pa kdo usmili npr. ata včeraj, al mi da pa fant za bencin čeprav se mu tud sanja ne, kaka je situacija. Če mam denar in se še ne vem kk trudim še mal povečat finančno stanje- ma ni šans, situacija ostaja ista, plavanje proti toku. Tak da pol raj zapravim še isti trenutek za kako mal večjo stvar, na zadnje za masažni tečaj, kar mislim se je že začel vračat nazaj x:Dx , drugač pa tu pa tam, pa ni več... :o|o: Isto bi blo z lotom, mislim, da nebi nikol zadela, razen v kritičnih situacijah, največ do 15k, ker sem s tolk za sprot že navajena preživet x:Dx

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 years later...
Hehe xrolleyesx Včeri sn se po dolgm času spomnu na loto, pa mi pol neki vrag ni dal miru, kao.....zaj k si se spomnu, rajš vplači, pol se boš pa lohk žrl, k ne boš mogoč, pa še spomnu si se, halo, dej........rezultat : nula.......ziro....ništica......To tud ni kar tko, da niti ene cifre nimaš izžrebane x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...