milkaL 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 ZGODBA> Sedel sem v razredu in strmel v dekle poleg mene. Bila je mojanajboljša> prijateljica. Gledal sem njene dolge lase in zamišljen obraz. Želel sem> si, da bi bila moja. Ampak ona me nikoli ni gledala na tak način intega> sem se zavedal. Po predavanju se je obrnila k meni in me prosila za> zapiske, ker je prejšnjič manjkala. Posodil sem jih. Rekla je "hvala"in> me poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, hotel sem ji povedati, da> nočem biti le prijatelj. Ampak sem se preveč bal in še zdaj ne vem> zakaj.>> Nekaj mesecev kasneje. Telefon zvoni. Ko se oglasim je na drugi strani> ona, v joku mi je razlagala kako ji je njen fant zlomil srce. Vprašala> me je, če bi prišel k njej ker noče biti sama in tako sem prišel.Sedela> sva na kavču, jedla čips in gledala romantične filme. Gledal sem njen> žalostni obraz in kljub žalosti je bila tako lepa. Želel sem si, da bi> bila moja. Ampak ona me nikoli ni gledala na tak način in tega sem se> zavedal. Potem je rekla da bi šla rada spat, poslovila sva se,pogledala> me je v oči, mi rekla "hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji> povedati da jo imam rad, ampak me je bilo preveč strah in še zdaj nevem> zakaj.>> Naslendnje leto smo imeli ples. Dan pred slavnostnim večerom je prišlak> meni in mi povedala, da je njen soplesalec zbolel. Tudi jaz nisem imel> soplesalke in zato sva se odločila, da bova šla skupaj kot najboljša> prijatelja. Ko je bilo čudovitega in čarobnega večera konec, sva stala> na njenem pragu. Gledal sem jo, ko se mi je nasmehnila in me pogledalas> tistimi prelepimi očmi. Želel sem si da bi bila moja, ampak ona name> nikoli ni mislila tako kot jaz nanjo in tega sem se zavedal. Potem mije> rekla "hvala, imela sem se čudovito lepo" in me poljubila na lice.Hotel> sem ji povedati, hotel sem ji povedati da nočem biti le njen prijatelj,> hotel sem ji povedati da jo ljubim, ampak preveč sem se bal in še zdaj> en vem zakaj.>> Potem je minil dan, mesec in kar naenkrat je bil dan, ko smo> diplomirali. Gledal sem kako se je povzpela na oder, da bi prejelasvojo> diplomo. Bila je tako zelo lepa. Želel sem si, da bi bila moja, ampak> zavedal sem se, da me ona nikoli ni opazila na tak način. Preden smo se> odpravili domov je prišla k meni, jokala je in jaz sem jo objel. Potem> je dvignila pogled in rekla "Ti si moj najboljši prijatelj, hvala" inme> poljubila na lice. Hotel sem ji povedati, da nočem biti le njen> prijatelj, hotel sem da ve, hotel sem ji povedati da jo ljubim, ampak> bilo me je preveč strah in se zdaj ne vem zakaj.>> Sedim v cerkvi. Moja prijateljica se bo poročila. Poročila se bo sedaj.> Gledal sem jo kako stoji pred oltarjem, bila je lepša kot kdajkoliprej.> Gledal sem kako je rekla "da" in pri srcu me je stisnilo. Želel sem si> da bi bila moja, ampak ona ljubi njega in tega sem se zavedal. In vedel> sem, da me nikoli ni gledala tako kot gleda sedaj njega. Preden se je> odpeljala s svojim možem, v svoje novo življenje je prišla k meni, me> objela, rekla "prišel si, hvala" in me poljubila na lice. Hotel sem ji> povedati, hotel sem ji povedati kako čutim, hotel sem ji povedati da> nočem biti le prijatelj, ljubim jo, ampak preveč me je bilo strah in ne> vem zakaj.>> Leta so minila in sedaj gledam v krsto dekleta, ki je bila nekoč moja> najboljša prijateljica. Ko so prebirali njen dnevnik, ki ga je pisala v> svojih študentskih letih so prebrali tudi te besede: "Gledam ga in si> želim, da bi bil moj. Ampak on me nikoli ne gleda na tak način, kot jaz> njega in tega se zavedam. Hočem mu povedati, želim da ve, da nočem biti> le njegova prijateljica. Ampak preveč me je strah in ne vem zakaj. Kako> si želim, da bi prišel in mi rekel da me ima rad." "Kako si želim dabi> ti.. " sem si mislil in solze so mi spolzele po licu.>> Naredite si uslugo, povejte tistemu fantu ali dekletu da ga/jo imate> radi, čeprav ne veste, kako bo reagiral/a. Povejte, kaj resnično čutite> do njega/nje, ker ne bo tam za vedno. In ne pozabite to početi tudi> takrat, ko boste z njim/njo živeli. Dovolite Božanskemu, da se skozivas> izraža, da bo svet prekipeval od lepote življenja! Naj bo vaš odnos> vedno živ in lep saj je božansko tako v tebi kot njemu.>> Toliko načinov, toliko oblik, toliko možnosti..>edi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Hm, jz sm doskrat, zadevo začela pelat, pa so pol vsi ušli... Tale zgodbica je tud lepa pa dolga, sam te kr privzdigne... Gre pa takole: Trenutek za razmišljanje Prepričani smo, da bo naše življenje lepše, ko bomo poročeni, ko bomo imeli prvega otroka ali drugega. Potem smo razočarani, ker so naši otroci premajhni, zaradi tega ali onega menimo, da bo boljše, ko bodo odrasli. V nadaljevanju smo ogorčeni zaradi njihovega mladostniškega obnašanja. Prepričani smo, da bomo bolj srečni, ko bodo prebrodili to starost. Mislimo, da se bomo počutili bolje, ko bo naš partner rešil svoje probleme, ko bomo zamenjali avto, ko bomo šli na čudovite počitnice, ko ne bomo več prisiljeni delati. Toda, če ne bomo pričeli s polnim in srečnim življenjem zdaj, kdaj bomo? Vedno se moramo spopadati s težavami vseh vrst. Zato je potrebno sprejeti to realnost in se odločiti biti srečen, ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Alfred Souza pravi. »Zelo dolgo časa sem imel občutek, da se bo moje življenje kmalu začelo … pravo življenje! Toda vedno so bile ovire, ki jih je bilo potrebno premagati spotoma, nekaj nerešenega, neki posel, ki je zahteval še več časa, dolgovi, ki še niso bili poravnani. Potem bi se življenje začelo. Nazadnje sem razumel, da so bile te ovire življenje".Ta način zaznavanja stvari nam pomaga razumeti, da ne obstaja sredstvo, da smo srečni, ampak je sreča sredstvo. Posledično moramo okušati vsak trenutek našega življenja in okušajmo ga še bolj, če ga lahko delimo z nam drago osebo, z osebo zelo drago za preživljanje skupaj dragocenih trenutkov življenja. In spomnimo se, da čas ne čaka nikogar. Zato prenehajmo čakati, da bomo končali šolo, da se bomo vrnili v šolo, da bomo shujšali 5 kg, da se bomo zredili za 5 kg, da bomo imeli otroke, da jih bomo videli, ko bodo odšli od doma. Prenehajmo čakati, da bomo začeli delati, da bomo šli v pokoj, da se bomo poroči, ločili. Prenehajmo čakati petek zvečer, nedeljsko jutro, poletje, jesen ali zimo, da bomo imeli nov avto ali novo hišo. Prenehajmo čakati, da bomo zapustili to življenje, da se bomo ponovno rodili in se odločimo, da ni boljšega trenutka, da bi bili srečni kot je ta trenutek. Sreča in radosti življenja niso cilji, temveč eno potovanje. Misel za danes: delajmo, kot da ne potrebujemo denarja; imejmo radi, brez misli na to, da bomo lahko trpeli; plešimo, kot da nas nihče ne gleda.Sedaj dobro razmisli in skušaj odgovoriti na ta vprašanja: 1 – Naštej 5 najbogatejših oseb na svetu. 2 - Imenuj 5 zadnjih zmagovalk tekmovanja Miss univerzum. 3 – Imenuj 10 dobitnikov Nobelovih nagrad. 4 – Imenuj 5 zadnjih zmagovalcev nagrade Oskar za najboljšega igralca ali igralko. Kako ti gre? Se spomniš redkih ali nobenega. Ne sekiraj se. Nihče od nas se ne spomni najboljših od včeraj. In aplavzi gredo, trofeje se zaprašijo … zmagovalci se pozabijo!Sedaj odgovori na ta naslednja vprašanja: 1 – Naštej 3 profesorje, ki so ti pomagali pri tvojem formiranju. 2 – Navedi 3 prijatelje, ki so ti pomagali v težkih trenutkih. 3 – Misli na nekatere osebe, ki so povzročile, da si se počutil nekaj posebnega. 4 – Navedi 5 oseb, s katerimi preživljaš tvoj čas. Kako ti gre? Bolje? Osebe, ki zaznamujejo razliko v našem življenju, niso tiste z najboljšimi poverilnicami, z veliko denarja ali boljšimi nagradami. So tiste, ki jih skrbi zate, ki skrbijo zate, tiste, ki so na vsak način s tabo.Razmislimo trenutek. Življenje je zelo kratko! Ti, na katerem seznamu si? Ne veš. Dovoli mi, da ti pomagam … nisi med slavnimi, vendar si med tistimi, ki se jih spomnim, da jim pošljem to sporočilo."Pred nekaj leti, na para olimpijskih igrah v Seattlu, je bilo devet atletov, vsi mentalno ali fizično prizadeti, pripravljenih na startni črti na 100 metrov. Ob strelu pištole so pričeli tekmovanje, ne vsi s tekom, toda z željo, da bi prišli na cilj in zmagali. Medtem, ko so tekli, je majhen deček padel na asfalt, naredil nekaj kozolcev in pričel jokati. Ostalih osem je slišalo fantka jokati. Upočasnili so in se obrnili. Ustavili so se in se vrnili nazaj … vsi. Neka deklica z Downovim sindromom se je usedla poleg njega in ga začela poljubljati in govoriti: »Se sedaj počutiš bolje?« Takrat se jih je vseh devet objelo in odšli so proti ciljni črti. Vsi na stadionu so vstali in ploskanje je trajalo nekaj minut. Ljudje, ki so bili prisotni, še vedno pripovedujejo zgodbo.Zakaj? Ker v naši notranjosti vemo, da gre najvažnejša stvar v življenju onstran zmage za nas same. Pomembna stvar v tem življenju je pomagati drugim zmagati, tudi če to pomeni upočasniti in spremeniti naš tek. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Se strinam da morš povedat, kakšni so tvoji filingi, sam morš tud precent, če je to zdravo! Js sm zlo direktn, za ene še preveč in pol se dostkrat zgodi, da dobim po pi.ki, ko kej prjavm bl direkt! Morš vidt tud kak je človk k ti je všeč, eni majo radi direkcjon,ni pa zmer tko. Mam pa kr srečo glede tega, ponavad naletim na seb podobne, k ne marajo cincanja in okolišenja,tak, da sta pol obe stranki zadovolni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ponavad naletim na seb podobne, k ne marajo cincanja in okolišenja "Ciao bejba, ajmo malo na kolena pa mi ga lepo pofafaj!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>> Naredite si uslugo, povejte tistemu fantu ali dekletu da ga/jo imate> radi, čeprav ne veste, kako bo reagiral/a. Povejte, kaj resnično čutite> do njega/nje, ker ne bo tam za vedno. ...Hmm... sam včasih je pa ravno v tem čar, da imaš neko skrivnost... in z njo živiš v nekem svojem svetu. Sanjariš brez omejitev... Takoj, ko bi se taka skrivnost razkrila, pa bi se razblinil tudi ves čar... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 tudi to je del resnice, ja. sam če te pa čist prevzame kakšna stvar, pol pa skor morš povedat. al se pa to sam meni dogaja. folku, ki mi nekaj pomeni, zmer to povem. pa mi je blo na začetku težko to nardit. nerodno, strah, dvom...sam na koncu se pa za dobro izkaže, če si iskren. in vedno težje nisem... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 in folk je na začetku šokiran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 .....naučili so me, da svet ne mara čustev....ne mara velikih nihanj.....ta svet ne mara žalostnih in ne veselih ljudi....treba je bit zmeren.... vsak dojema le tisto, kar nosi v sebi....tako da moje veselje, sproži pri drugem, samo tisto kar je v njem..... Moja nova obleka je skrila moj duh...za sivim ogrinjalom skrivam svoj obraz....in ostala mi je tiha sreča, miren pogled in trenutki srečanj s podobnimi ljudmi...V trenutkih, ko dvignem sivo ogrinjalo..... Spoznanje, da nikoli ne veš, kakšna bolečina spi v človeku in kakšen up tli v njem, z evforičnim drezanjem, s čustvenimi izbruhi radosti ali besa kaneš kapljo pelina ali priliješ nafte na ogenj..... Naj spijo mirno te utrujene duše od lastnih strahov in naj jih tiha toplina medsebojnih srečanj obda z ovojem spokojnosti, da bo prožen njihov korak, umirjen njihov dih , gibko telo in jasna misel....omilila vihar čustev, da ne bo postal tsunami, ki podira vse kar se mu postavi na pot.... Naj sredica zemlje mirno vdihne in njen izdih naj bo milosten...kajti dovolj je gorja, ni potrebe da nas vrže do neba .... Ni sile, ki bo obrnila izgubljene, če moči ne bo v njih samih....In brez naše lastne notranje moči , smo razsuti kot kapljice v vetru....Kdo bo brzdal pobegle živosrebrne hlape.....Razpršili se bomo v ognju lastne gorečnosti.... Brez cilja bomo begali, od privida do privida in v lastnem hlepenju po boljšem, lepšem,sijajnejšem, popolnejšem, večjem izgubili edino kar imamo - sebe. Lahko noč, Slovenija! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 bom pa še jaz eno lepo zgodbico prepisala in sicer eno najlepših ljubezenskih pesmi zadnjih časov ,ki jo je napisalo neko ameriško dekle in jo naslovilo: ČESAR NISI NAREDIL-" Se spomniš dne,ko sem si sposodila tvoj novi avto in ga razbila?Mislila sem , da me boš ubil ,PA TEGA NISI STORIL....In se spomniš tistega dne,ko sem te zvabila na plažo,čeprav si rekel, da bo deževalo in je res deževalo ?Prepričana sem bila, da boš rekel,"saj sem ti rekel",PA TEGA NISI STORIL.... Se spomniš, ko sem se nekoč spogledovala z vsemi, da bi ti postal ljubosumen,in si postal ljubosumen?Prepričana sem bila, da me boš zapustil, PA TEGA NISI STORIL.. Se spomniš, kako sem z jagodno torto popackala notranjost tvojega avtomobila?Prepričana sem bila, da me boš udaril, ... PA TEGA NISI STORIL... DA,veliko je tega, česar nisi storil, zato pa si potrpel z mano,me ljubil in varoval.... Za mnoge stvari sem se ti hotela opravičiti, ko bi se vrnil iz Vietnama... A TI SE NISI VRNIL! ZLATO PRAVILO...Samo 1x smo potniki na tem svetu..zato vse dobro, ki ga lahko naredimo, NAREDIMO TAKOJ ,vso prijaznost , ki jo lahko pokažemo komurkoli, POKAŽIMO TAKOJ.... ,Ne odlašajmo na pozneje, ne zanemarjajmo priložnosti, ker NIMAMO DVEH MOŽNOSTI..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 povedala bom kar čutim sedaj, ta trenutek, nekomu, bo že vedel neizmerno velika uganka si mi.... ampak čutim tvoje bitje srca , čutim tvojo ljubezen, ker oba isto čutiva..... do kdaj...... zakaj.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Tudi jaz bom povedala kaj čutim, namenjeno je nekomu, ki naj bi drugače to že vedel: ....... ljubim te iz vsega srca...... vem, da najini srci bijeta kot eno, v prihodnosti pa se bosta le še bolj združili in vem..... da..... tudi ti ...... to veš........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Heh nikomur ni mar kar js čutim... morda preveč rad povem, kaj pa vem, bom mogu mal manj povedat kar čutim tko da nič ne povem tle, naj bodo moja čustva le moja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh nikomur ni mar kar js čutim... morda preveč rad povem, kaj pa vem, bom mogu mal manj povedat kar čutim tko da nič ne povem tle, naj bodo moja čustva le moja...Mogoče pa ne govoriš pravim osebam, kaj čutiš.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Trenutno so moja čustva zmedena, čutim, da mi bo razneslo srce, ker ne morem dajati moje ljubezni osebi, kateri so namenjena. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Ljuba TINAL Ko imamo nekoga radi,je to naša ljubezen, ki biva v drugem ,in če ima drugi rad nas , je to njegova ljubezen, ki biva v nas. Šele ko se njegova in naša ljubezen srečata v prostosti zaživita v duhu in iz življenja Imej ljubezen v sebi še naprej......to je vse kar imamo v posesti.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ljuba TINAL Ko imamo nekoga radi,je to naša ljubezen, ki biva v drugem ,in če ima drugi rad nas , je to njegova ljubezen, ki biva v nas. Šele ko se njegova in naša ljubezen srečata v prostosti zaživita v duhu in iz življenja Imej ljubezen v sebi še naprej......to je vse kar imamo v posesti.. You are soo sweet and you are totally right!! Hvala principesa! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Včasih dobronamerno poveš to kar čutiš in naletiš na zaprta vrata, velikokrat tut ljudje narobe razumejo to, kar jim želiš povedat, nočejo sprejeti ali pa se ustrašijo čustev, ki so jim namenjena.Ampak to, da poveš to kar čutiš je že veliko več kot naredi nekdo, ki si ne upa pokazati ali izpovedati svojih čustev!!!Dostikrat reakcija ni taka kot si jo želimo ampak eno stvar sem se mislim da naučila odkar sem na svetu - raje povej kaj čutiš, upaj da bo sprejeto tako kot si želiš, če ni - vedi da boš preživel/pozabil/šel naprej ampak obenem si naredil vse, da se ti ne bo treba do konca življenja spraševati, kaj bi bilo, če bi le... Samo...govorit je najlažje, dejansko nekaj naresti pa veliko težje! Po drugi strani pa spet vsi vemo, da tisto kar se ti je zdelo v nekem trenutku najtežje, se že čez par mesecev zdi...hmm, sej bi blo lahko huj ...no to je ponavadi takrat ko si že preživel, pozabil in šel naprej Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Sprejemam vse, kar mi bo prinesla usoda... pozitivno ali pa negativno... Vse je za nekaj prav... Prepuščam se toku.... naj me odnese tja, kamor moram priti... Naj me vodi moje srce... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 pod to se pa tud js podpišem hihi ljubezen je kjer hodim, in ljubezen je tam kamor grem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 zvečer, ko grem spat,si moja zadnja misel in zjutraj, ko se zbudim si moja prva misel... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Če se navežem na zgodbo MikaL, pa tud na ostale, je moje mnenje tako, da je vedno bolje obžalovati tisto kar smo storili, kot tisto česar nismo. In se strinjam z nekaterimi v tej temi, da imamo navadno samo eno priložnost da povemo kaj čutimo, če pa vedno znova odlašamo...je včasih prepozno. To je tako kot tista zgodba, da bomo najboljše kozarce uporabljali le ob posebnih prilikah, naj parfum za posebne priložnosti, naj - vsako stvar le za kao posebne trenutke. Pozabimo pa da živim zdaj in vsak trenutek... se mi je zgodilo enkrat ko sem šla z letalom nekam in me je ful strah stiskal, ker sem šla sama, pa sredi noči in sem pred vzletom še zadnje sms-je z vsebino"Rada vas mam" pošiljala. Zgodilo semi ni nič - očitno - ampak fora je da bi mogli večkrat tako gledat - koga vse bi poklicali kaj vse bi jim povedali če bi bil jutri zadnji dan življenja... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz bom povedala kaj čutim, namenjeno je nekomu, ki naj bi drugače to že vedel: ....... ljubim te iz vsega srca...... vem, da najini srci bijeta kot eno, v prihodnosti pa se bosta le še bolj združili in vem..... da..... tudi ti ...... to veš........ No potem pa če se je tinal opugumila, se bom pa še jaz.Moja izpoved je tudi namenjena nekomu, ki naj bi to že vedel.Ljubim te iz vsega srca, in ta oseba že to ve. Že eno leto se trudim da bi se srečala, ker vem da imava skupno prihodnost in s tabo si želim ustvariti familijo. Prosim usliši moje uroke...http://www.smeski.com/razni/ljubezen/010.gifhttp://www.smeski.com/razni/ljubezen/123.gif Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 hm,nevem kaj naj mislim a se ti to zafrkavaš mal...al ti to resn men.. ja ja ,vem,odgovor je v meni Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Sigurno že vsi pripravljate srčne izpovedi za Valentinovo, oh moja ne bo dosegla svojega cilja jo bom pa zato z vami delila When I look in your eyes, I can feel the butterflies, I love you when you're blue, tell me darlin' true, what am I to youWhen I look in your eyes, I can feel the butterflies, could you find a love in me...http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_20.gif Bodite v cvetju Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 (no coment) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.