Skoči na vsebino

povej kar čutiš

milkaL

Recommended Posts

Belo

Mislil sem, kakšna črnina, kakšna črnina

bo parala vsepovsod.

A zdaj je naenkrat postalo vse belo.

Celo bolečina.

Kar je vpilo. Je onemelo v belo

in mila senca sije na pot.

Tu je z mano. Kot molk za zbranost.

In ko potuješ

neskončno vdano

v belino belega, v prostor umrlih duš,

se zdi, da po malem razumeš

prelivanje časa v času,

tišino v glasu

in belo pesem človeških muk.

Belo je milost za črne čase.

Belo je tvoje telo.

In bel je tvoj obraz.

Bela svetloba lije počasi

lahno, lahno

iz tvoje večnosti v moj hudi čas. :C:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

raz-um je ego-tou nartaboljsh prjatu x;)x

zlomk x:)x

kako to misliš?

ni vse tako čno kot tukaj govoriš

jaz bi rekel, da je odvisno v kakšnem smislu razum uporablaš.

če je človek totalno nezaveden svojih dejanj potem bo tud razum destruktiven.

če pa postaja bolj on bolj zaveden pa s tem tud razum dobiva drugačno kvaliteto..

najbolj pomembna je zavest.. od nje je odvisno kako bodo naši inštrumenti delovali.. od zavesti je dvisno če boš razumel svoje napake in dejanja,ego...

• 2 weeks later...
Metuljčka/e x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Zivljenje je lepo, se lepse, ce nam gre vse tako kot bi moralo iti oz. kot smo si zeleli..... :8):

A meni je zivljenje pokazalo pot malo drugace, zaljubiti se v osebo katera ti je terapevt, vzljubiti nekaj kar ni tvoje....tu je druzina otroci, a moje srce je padlo in ne morem priznati, a se mi vidi, zacenjam se nekako izogibati terapij, nekako grobo nastopati, nekako se zapirati, se ven vleci...."saj ves da nimam casa, sluzbene dolznosti"...a v resnici mi je hudo, ker vem, da ne smem in nikakor si tega ne morem dovoliti, da ogrozim tisto, cemur ljudje pravijo, ko enkrat si z nekom ljubimec ne mores biti prijatelj....nikakor ne morem in ne smem. Bojim se, da bo v meni ljubezen mocnejsa in me bo "odneslo" med zvezde. Zato upam, da mi bo kdo lahko pomagal iz tega strasanskega obcutka in cutenja.....Hvala! :sori:

čutim da bi morala nekoga poklicati in mu reči pojdi ...takoj pojdi do njega....v trenutku se ti bo zdelo, da je vse bila samo nočna mora...čez pol leta pa neverjetno kakšno olajšanje....spremljam agonijo ....strmim in gledam in nimam tiste moči, da bi rekla...vem kaj se ti dogaja...vem kaj čutiš....

brezizhodnost prekletstva in breizhodnost vsakega naprezanja....sveta jeza, na bes in žalost....

in potem ti rečejo saj ti nič hudega, zdrav si , vse imaš dihaš, ješ in piješ...

delaj dihaj in jej....predvsem pa nehaj stokaj in ne deri se, ker nas motiš v našem lastnem miru, zadovoljstvu in samovšečnosti....

Najmočnejši ne poznajo solz, s katerimi drugi hranijo svojo nesrečno usodo, da raste in se razbohoti nad njimi.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:sori: x:Dx

-------------

..

brezizhodnost prekletstva in breizhodnost vsakega naprezanja....sveta jeza, na  bes in žalost....

in potem ti rečejo saj ti nič hudega, zdrav si , vse imaš dihaš, ješ in piješ...

delaj dihaj in jej....predvsem pa nehaj stokaj in ne deri se, ker nas motiš v našem lastnem miru, zadovoljstvu in samovšečnosti....

Najmočnejši ne poznajo solz, s katerimi drugi hranijo svojo nesrečno usodo, da raste in se razbohoti nad njimi.

• 3 weeks later...

Človek v zaporu-in to je slehernik -je tam že leta in leta, čeprav kot nalašč, zamrežena železna vrata niso zaklenjena. Lahko gre ven....

toda ed svojim dolgim zadrževanjem v njem, se je navzel strahu pred možnimi nevarnostmi, s katerimi bi se utegnil srečati.Prostovoljni ujetnik si je za stenami pripora pridobil občutek varnosti in zaščite. Tema njegovega zapora ga celo varuje pred jasnim pogledom na samega sebe......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...