žiga 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 mi plis date neki msn naslovov moj je ziga_ivanc@hotmail.com Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Če se ne motim, Žiga, je tale tema že bila enkrat! Sicer mi pa ni čist jasno, kakšne oz. čigave naslove bi rad! Lahko se sprehodiš po imenih forumovcev in si jih dodaš. Tisti, ki to želijo, so tako ali tako že objavili svoje msn naslove v osebnih profilih! Če pa komu ne bo prav, te pa tako ali tako lahko skensla! Moj je sicer natrixred@msn.com ok? Pa velik sreče! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Če se ne motim, Žiga, je tale tema že bila enkrat! MSN Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Iii, kk sta ga skenslala... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Evo klele maš e-mail naslov, pa pošlji čimveč sranja: george.w.bush@number1usa.com Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Sam en je mnde kr fasu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Klele je še par enih naslovov: policija@mnz.sifbi@agency.gov Pa se emajlamo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Hehe. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 stane@salesalute.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Če pa ima kdo od vas kakšne posebne želje, pa lahko pišete na ta naslov: psihiatrija@studenec.si Meni so hitro odpisali . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Pa kje jih pobiraš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Ugibam Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Evil_Teja 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 msn je najbolša klepetalnice 100-letjamoj naslov je : eviteja@hotmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Vidim, da vas je nekaj, ki tudi uporabljate hotmail.com.....VPRAŠANJE: Tudi vi dobivate vsak dan 1-2 (ali več) mailov z arabskimi črkami? Zelo me moti, da moram vsak dan najprej "počistiti" vso Al-Khaido....Mogoče kakšna rešitev? Hvaležna bom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Andres: a je to odgovor na moje vprašanje, ali bi samo rad dobival vročo pošto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Andres , pa se zelo motiš...rada bi se znebila nerazumljivih mailov.......zaenkrat še nimam želje prejemat ali pošiljat vroče pošte ..samo enkrat na mesec?...ccc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ha možakar, mešaš meglo.....Saj nisi tako(da ne rečem, kaj), da ne bi vedel, da je hotmail samo oblika mailov...nič drugega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 A res??? Nisem vedel.. Torej sem tako. Da ne rečem kako. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Pa najbrž ne bi želel ocene od A do D..sorry do Ž? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ocenjuj Enja. Lahko tudi z rimskimi številkami. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 A, kot Andres...lahka konjenica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Če rada jahaš, ni problema. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malecka 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 evo ludi še en msn če je komu dolgčas naj si ga vpiše pa se bomo menli. barbara8167@hotmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malecka 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 (popravljeno) ludi pište mi k mi je dolg čas samo posebej pa FANTJE PIŠTE! TISTI KI STE IZ MARIBORA! Popravljeno 8. februar 2005 -> malecka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 jure.grbec@siol.net posebno zaželene strastne klepetulje... hihi, al pa sveda vsakdo k rad kaj pametnega pove..., al pa vsaj koristnega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.