nea 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hmmmmmmsej ne vem, če naj ga povem, no pa bom.......kolencnea@hotmail.com Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 asi z ljubljane? --------hmmmmmmsej ne vem, če naj ga povem, no pa bom.......kolencnea@hotmail.com Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jaz sem pa ravno pred parimi dnevi naredila "cistko" na msn...polno folka blokirala in zbrisala Ce bi kdo hotel mojega, naj mi pise...tkole pa ne gre to...ker mam najvecji mejl tam in nocem, da mi "slucajno" zacne hodit spam tja, k mi do zdaj ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Za tiste, ki so me imeli med kontakti - MSN sem zbrisal z računalnika. Da ne bo kdo mislil, da sem ga zahinavil in blokiral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Za tiste, ki so me imeli med kontakti - MSN sem zbrisal z računalnika. Da ne bo kdo mislil, da sem ga zahinavil in blokiral.Zakaj pa to? A da ja ne boš gor visel, a? Eh, brezveze. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 človek ma dost čvekanja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ni res! Preveč časa gre, trenutno ga rabim še za kaj drugega. Urice na msn-ju bom pogrešal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ni res! Preveč časa gre, trenutno ga rabim še za kaj drugega. Urice na msn-ju bom pogrešal.Mi pa urice s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jaz pa sem msn zbrisal... kwa ste fuknjeni...šele tukaj utegnem pisat...kaj šele na msn-ju !! ok komunikacija...sam, da visim nonstop na tipkovnici...no thanks, that's not for me ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej si lahko...ko si tu pa postaš si še na msn-ju Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 čaw svizy luby js te tak pogrešam ej.....komi čakam d te vidim!!!!!!! Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej boš kmal... čez... 1uro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 no se moja naslova ce kdo rab...: emix@email.sipa se msn: emzzibaby12b@hotmail.com Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 HA ha mojga msn naslova pa ne boste nikol zvedel (sam ne pogledat v profil) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 vitoofak@hotmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Mam ze par mescu vse zablokirano Prevec cajta gre.. pa nic pametnega se ne pove Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 jaz tut zadnje čase ful malo gor... raj kej druga počnem... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vampir777 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 KUrc vas gleda bom se jest svojga prlimov Stromajerkl@hotmail.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejch 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Evo se moj msn, c me misl gdo dodat: teejca1@yahoo.com En lep pozdravck x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Jst dam mojga na OS, če kdo želi. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Jst dam mojga na OS, če kdo želi. biodieta@salesalute.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 EWO še moj msn eweer1@gmail.com Ko kdo vpiše prosim če pove kje je dobil in je kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 anarhist.hero@email.si Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 LOL Jz sploh nimam msn-ja ..nič več..ne lubi se mi tovč po tipkovnici,tako ne -osebno je..nič kj moj stil :xx!: ..raje se v živo pogovarjam,dotikam..smejem..pa tko.. ali vsaj po telefonu... pa tule gor ,rada fotke limam..to je pa tud vse... LoL!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 HeHe Seveda je v živo se boljše pogovarjat...tud sam to najraje prakticiram. Samo preko forumov, msn-ja, skypa, klepetalnic, mIrc-a itd. spoznaš tudi ljudi ki ne živijo v tvojem okolju itd. nekaj novega. In če še hočeš tipkanje uporabit na malo višji stopnji si umisliš "slepo tipkanje" ko obvladaš slepo si postaviš nove cilje npr. preko 200 udarcev na minuto... Seveda pa na prvem mestu ostaja pogovor v živo.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.