sokrates 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Jst lahko priznam, da imam rad darila. Rad jih dajem in rad jih dobim. Sem tipičen potrošnik. December je mesec, ko sprašim ogromno denarja in to mi je čisto kul. Jaz sem že nastavil pismo Miklavžu - upam, da kaj dobim (fotr se je sam režu - po telefonu mi je povedu, da mi loh da kepo okol glave ). Ampak jst točno vem, da bom nekaj dobil............... Pišite Miklavžku ali pa komu drugemu!!!! soki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 lepo, Sokrat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 sem ze pisala, tako da pricakujem vsaj eno malenkost, tok da vem, da se je spomnil name Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 kaj pa ono boljshevistichno sibirsko strashilo zram dela :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 kdo kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 aja. :|| Nehaj! Vsak ima pravico napisati tako pismo, komur zeli in v kar veruje. Prav je da je Sokrat postavil tako kot je. Posteno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 bravo marsa Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 se je hitr tole prjel 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Bravo Aakhut. Hm, kok sem pristranska in nic ne stekam, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Sem ravno prišla z družinskega srečanja... smo nazdravili enemu strelčku in si izmenjali simbolična Miklavževa darila Mi je kar fino vzdrževati take običaje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Bom nastavila, pa bomo videli zjutraj Miklavžu je treba nastavit, čevelj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Js sm tud nastavu, bomo vidl zjutri,če bom kej dubu, k sam tak pridn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jst lahko priznam, da imam rad darila. Rad jih dajem in rad jih dobim. Sem tipičen potrošnik. December je mesec, ko sprašim ogromno denarja in to mi je čisto kul.Jaz sem že nastavil pismo Miklavžu - upam, da kaj dobim (fotr se je sam režu - po telefonu mi je povedu, da mi loh da kepo okol glave ). Ampak jst točno vem, da bom nekaj dobil............... Pišite Miklavžku ali pa komu drugemu!!!!sokiJaz si želim samo to, da so vsi ki jih imam rad srečni in zdravi. Da je vse kul še naprej, nič problematičnega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Mimgrede, se je splačal nastavt, Miklavž je biu radodarn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 men je pa miklavzh(ka) mushnco prnesla 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Glih neki zate,Aakhut! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 men je prnesu neki k mam ful rada... mnjam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 letos sem bila miklavževa pomočnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Prav...noben si ne upa.... Dragi Miklavž,si že prinesel, kar si prinesel. Mi ni preveč všeč, kar si mi prinesel, ker ne skrbiš za moje zdravje. Ampak ti odpustim, ker mi je naš tamali povedal, da si letos imel zlomljeno nogo in nisi mogel veliko nositi. Drugo leto se pa bolj potrudi. Dragi Božiček,prosim, da mi narišeš takšno oceno v indeksu, kot si jo želim. Prinesi mi, prosim, vavčer za štiri osebe za hotel s petimi zvezdicami. Pa ne me poslat v nek sneg, rada bi šla v tople kraje. Dragi dedek Mraz,ti lahko počivaš, nič ti ni treba prinesti. Samo poskrbi, da bodo moji načrti za prihodnje leto izpolnjeni. Pa poskrbi za mir na svetu. Popazi malo na tiste tvoje sosede tam gor, od koder si ti doma Tako, zdaj pa še vi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Božiček kupi mi avto, bicikl i romobil,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Jaz pa nimam nobenih želja...vsaj takšnih, materialnih ne... Imam obdobje škrtosti... ..tudi če si kaj želim, takoj pomislim, za to nimamo keša...pa si pač več ne želim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nimam nobenih želja...vsaj takšnih, materialnih ne... Astrajaz pa imam, ampak tiste najpomembnejše so nematerialne, neuresničljive, zato sem raje pomočnik, pa sem obdarjena z ansmeškom, lepo besedo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Miklavža smo sicer pr nas spustil zato pa upam, da bo Božiček prinesel tisto kar si želim... Dragi Božiček, letos si želim, da mi nameniš mirno leto 2005, ker mi ni do še enega leta 2004. En je bil več kot dovolj. Pa privošči mi dobro praznovanje 30 rojstnega dneva.Pa zrihti, da bo mami odšla mirna v pokoj. Pa hčerki tudi zrihti, da bo uspešno zaključila 2 razred in ker vem, da jo čaka naporen tretji razred, ji daj moč. Če pa imaš na zalogi kak tolar več, bi imela KenzoKi parfum, nove rolerje, digitalni fotoaparat...hčerka bi imela svoj stolp, mama pa uhane... No, sej veš, ta zeleni del je pomemben, oranžen pa....če bo Visa vlekla Aja, pa res sem poskušala bit pridna to leto..upam, da to kej velja Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Apolončica,po mojem te je slišal... Sem pa pozabila povedat, da mi je Miklavž prinesel tudi šibo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Jest si pa zelim, da bi se mi uresnicile vse moje zelje!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.