Skoči na vsebino

Pismo Miklavžu, Božičku in Dedka Mrazu

sokrates

Recommended Posts

Jst lahko priznam, da imam rad darila. Rad jih dajem in rad jih dobim. Sem tipičen potrošnik. December je mesec, ko sprašim ogromno denarja in to mi je čisto kul.

Jaz sem že nastavil pismo Miklavžu - upam, da kaj dobim (fotr se je sam režu - po telefonu mi je povedu, da mi loh da kepo okol glave x:Dx ). Ampak jst točno vem, da bom nekaj dobil............... x:Ix x:Ix :2src:

Pišite Miklavžku ali pa komu drugemu!!!!

soki

Deli na socialnih omrežjih

sem ze pisala, tako da pricakujem vsaj eno malenkost, tok da vem, da se je spomnil name :flower:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

aja. :||

Nehaj! :att:

Vsak ima pravico napisati tako pismo, komur zeli in v kar veruje.

:palec:

Prav je da je Sokrat postavil tako kot je. :palec:

Posteno. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bravo marsa :palec: xokx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Bom nastavila, pa bomo videli zjutraj x:Dx

Miklavžu je treba nastavit, čevelj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Jst lahko priznam, da imam rad darila. Rad jih dajem in rad jih dobim. Sem tipičen potrošnik. December je mesec, ko sprašim ogromno denarja in to mi je čisto kul.

Jaz sem že nastavil pismo Miklavžu - upam, da kaj dobim (fotr se je sam režu - po telefonu mi je povedu, da mi loh da kepo okol glave x:Dx ). Ampak jst točno vem, da bom nekaj dobil............... x:Ix  x:Ix  :2src:

Pišite Miklavžku ali pa komu drugemu!!!!

soki

Jaz si želim samo to, da so vsi ki jih imam rad srečni in zdravi. Da je vse kul še naprej, nič problematičnega.

Ja sam ka mali pao s lipe

Prav...noben si ne upa.... :o|o:

Dragi Miklavž,

si že prinesel, kar si prinesel. Mi ni preveč všeč, kar si mi prinesel, ker ne skrbiš za moje zdravje. Ampak ti odpustim, ker mi je naš tamali povedal, da si letos imel zlomljeno nogo in nisi mogel veliko nositi. Drugo leto se pa bolj potrudi. x;)x

Dragi Božiček,

prosim, da mi narišeš takšno oceno v indeksu, kot si jo želim. Prinesi mi, prosim, vavčer za štiri osebe za hotel s petimi zvezdicami. Pa ne me poslat v nek sneg, rada bi šla v tople kraje. :2src:

Dragi dedek Mraz,

ti lahko počivaš, nič ti ni treba prinesti. Samo poskrbi, da bodo moji načrti za prihodnje leto izpolnjeni. Pa poskrbi za mir na svetu. Popazi malo na tiste tvoje sosede tam gor, od koder si ti doma x:Ix

Tako, zdaj pa še vi... x:o)x

Miklavža smo sicer pr nas spustil zato pa upam, da bo Božiček prinesel tisto kar si želim...

Dragi Božiček,

letos si želim, da mi nameniš mirno leto 2005, ker mi ni do še enega leta 2004. En je bil več kot dovolj. Pa privošči mi dobro praznovanje 30 rojstnega dneva.

Pa zrihti, da bo mami odšla mirna v pokoj. Pa hčerki tudi zrihti, da bo uspešno zaključila 2 razred in ker vem, da jo čaka naporen tretji razred, ji daj moč. xsrcx

Če pa imaš na zalogi kak tolar več, bi imela KenzoKi parfum, nove rolerje, digitalni fotoaparat...hčerka bi imela svoj stolp, mama pa uhane...

No, sej veš, ta zeleni del je pomemben, oranžen pa....če bo Visa vlekla x;)x

Aja, pa res sem poskušala bit pridna to leto..upam, da to kej velja x:Ix

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...