vanyuska 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 moja mati je tudi tehtnica. Kaj pa če je res kej na tem?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja mati je tudi tehtnica. Kaj pa če je res kej na tem?? kaj si pa ti po horoskopu? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 To je edinstven psiholoski test. Dekle je prislo na pogreb svoje matere, kjer je srecala fanta, katerega ni poznala od prej. Mislila je da je ta fant cudovit,kot si je predstavljala svojega sanjskega moskega in se je v trenutku njega tudi zaljubila. Kaj je temu sledilo? Nekaj dni kasneje to isto dekle umori svojo lastno sestro. Vprasanje: Kaksen je motiv umora njene sestre? NE POGLEJTE NA KONEC SPOROCILA dokler sami ne odgovorite na vprasanje!!!!!!!!! *Odgovor: Upala je da se bo tisti fant znova pojavil napogrebu. Ce ste odgovorili pravilno, potem razmisljate kotpsihopat. Ta test so sestavili priznani ameriski psihologi, ter dejansko z njim ugotavljali ce so osumljenci v stanju moriti.Veliko serijskih morilcev so testirali na ta nacin in vsi so odgovorili pravilno. Ce niste odgovorili pravilno, potem je to dobro za vas Ce so Vasi prijatelji zadeli pravilen odgovor, Vam predlagam,da upostevate varnostno razdaljo. Varnostna razdalja pr men je zaželjena...lp Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? pol so sam pr men mal odštekani? :xx!: po moje...ker jaz sem v privatni in delam kot navita! stalnosamo in skozi delam Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> To je edinstven psiholoski test. Dekle je prislo na pogreb svoje matere, kjer je srecala fanta, katerega ni poznala od prej. Mislila je da je ta fant cudovit,kot si je predstavljala svojega sanjskega moskega in se je v trenutku njega tudi zaljubila. Kaj je temu sledilo? Nekaj dni kasneje to isto dekle umori svojo lastno sestro. Vprasanje: Kaksen je motiv umora njene sestre? NE POGLEJTE NA KONEC SPOROCILA dokler sami ne odgovorite na vprasanje!!!!!!!!! *Odgovor: Upala je da se bo tisti fant znova pojavil napogrebu. Ce ste odgovorili pravilno, potem razmisljate kotpsihopat. Ta test so sestavili priznani ameriski psihologi, ter dejansko z njim ugotavljali ce so osumljenci v stanju moriti.Veliko serijskih morilcev so testirali na ta nacin in vsi so odgovorili pravilno. Ce niste odgovorili pravilno, potem je to dobro za vas Ce so Vasi prijatelji zadeli pravilen odgovor, Vam predlagam,da upostevate varnostno razdaljo. Varnostna razdalja pr men je zaželjena...lp Ovaj test ne vala kako treba. Jednostavno đetiću moj, ako ti netko podjebava dušu, uzmeš motku pa kresss ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj si pa ti po horoskopu? Jaz sem vodnar, ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Današnji vzrok trpljenja je bolan razum! Ko govorimo o »zdravem razumu«, vsi dobro vemo, kaj to pomeni. Bog je prvotnemu človeku dal modrost in zdrav razum. S tem pa spoznamo najgloblje vzroke za človeško trpljenje, saj je človek že pred neizmerno daljnim časom izgubil svoj zdrav razum. Sedanji človekov razum je resno bolan in vidno propada. Celotno energijsko polje glave se je spremenilo in običajne človekove zmožnosti v tej naravi so le popačena podobo preteklega sija. To nam v življenju vsak dan bolj potrjuje ta žalostna dejstva in nastalo je zelo zmedeno in težko stanje. Zato si lahko predstavljamo, kaj je apostol Jakob menil z vprašanjem: Kdo med vami je moder in razumen? Presenetljiv odgovor na to vprašanje se glasi: Nihče ni razumen! V tej naravi dvojnosti in nasprotij nima nihče sposobnosti zdravega razuma. Zato ni nihče povezan z absolutno modrostjo. Za ugotavljanje globljega spoznavanja tega problema obstajajo različni tipi ljudi. Dva tipa ljudi ( tip A in tip . Vsak organ v človeku postane posvečen ali pa neprimeren zaradi cilja, za katerega ga uporabljamo. Čim večje izobraževanje razuma, tem manjša je možnost sprejemanja najvišje modrosti. Naši organi v glavi, ki naj bi omogočili sprejemanje višje modrosti, so zaradi izobraževanja preveč stimulirani in vznemirjeni ter zaskrbljeni. Takšni tipi ljudi so danes v vedno večjem številu. Drugi tip B predstavljajo ljudje, ki so razumsko slabo izobraženi. Njihova zmožnost možganov je ostala zaradi različnih vzrokov ali razlogov pod duševnim nivojem. V duhovni modrosti vseh časov je takšno stanje sposobnosti razuma označeno kot »zavest meseca«. Ljudje tega tipa so celo dojemljivi za abstrakten božanski dotik, ne morejo pa teh vzpodbud doumeti in zavestno predelati. Tipično za njih je, da jih zelo privlačijo skrivnosti in se pogosto lahko izgubijo v mistiki. Po drugi strani pa pogosto čutijo zavist, ljubosumje do intelektualcev, ki zaradi svojega visokega razvoja zavzemajo najbolje plačana mesta v družbi. Takšna zavist se pogosto izraža v močnem trudu, da je treba zamujeno pri sebi in najbližjih potomcih nadoknaditi. Poleg tih dveh opisanih tipov so še različni podtipi, ki jim vsem brez izjeme manjka zdrav razum. Če bolj natančno proučujemo te probleme, nam postane jasno, da so v nas ljudeh trije pomembni duhovni centri ali središča. Gre za mentalno, srčno in medenično zavest. Z medeničnim centrom je mišljeno središče popka, igo trebuha. Pri običajnem zemeljskem človeku ti trije centri niso harmonični. Tako lahko delujeta hkrati razum in čustva, delovanje pa izostane (»razumem te, sočustvujem s teboj, a pomagaj si sam«). Ali pa se bolni možgani usmerijo le na delovanje in zanemarijo čustva(»odgovornost delovanje brez ljubezni«). Lahko pa sta harmonična delovanje in čustva, razum pa nima nobene vloge(»goreči vernik, ki zgori v svoji vnemi«). Ta stari nauk je sodobna psihologija v celoti raziskala. V vsakem izmed nas leži ustvarjalni potencial. To je sila v srcu, duhovno sonce. Če prebudimo to silo, tedaj se, kot reakcija v naši osebnosti (štirih teles: snovnem, eteričnem, astralnem in mentalnem) rodi določeno življenje. Temu se pravi«vžgi svoje srce«. Hrepenenje po tem svetu in stvareh tega sveta ali pa po rešitvi lastne duše, ni več na prvem mestu(to ni nobeno odrekanje nujnih stvari in dolžnosti, da ne bo pomote), ampak nastopi želja po po rešitvi celotnega človeštva in v njem dremajočega prvotnega duhovnega principa. Tako se skozi to željenje v naš sedmerni mikrokozmični sistem pritegnejo Božanske ustvarjalne sile, ki tedaj skozi vibracije v naši krvi dosežejo in napolnijo naš center duše – hipofizo. Od tod sledi proces očiščevanja celotnega sistema čaker, toda tokrat, za razliko, ne skozi moči volje osebnosti, ampak neizsiljeno, skozi astralne sile s celotnim karmičnim principom, ki leži zvit v najnižjem centru ali čakri. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem vodnar, ti? jaz sem pa škorpijon Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Dan vsem skupaj! No pomojem, da bo ta tema nekak prava. Mene zanima, kako naj si clovek postavi glavo nazaj v red, po resetu. Na vsakem podrocju - ne sam ljubezenskem. Uglaunem moja glava je zresetirana , zdej pa ne znam zadeve spraut v stanje delovanja. No kaksen pravi komentar mi bo prav prisel Hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 poglej jo lisico da je res vse poste pobrisala... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 potem se lahko skoraj vsa Duhovnost kot sklop tem, zapre, ker nima čist nobene kontinuitete več... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> poglej jo lisico da je res vse poste pobrisala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kdo je vse zbrisu? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 vrba Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vrbazakaj pa? a sem spet kaj zamudila? a se mbla spet kakšno osončje stran? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa? a sem spet kaj zamudila? a se mbla spet kakšno osončje stran?pojma nimam... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pojma nimam...pišuka poldi! uffffff Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pišuka poldi! uffffff Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Nekako mi ne sede, kar ta hip visi nekje v medmrežju kot pravilo -da bolni pišejo bolano, zdravi pa zdravo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. november 2005 Avtor Prijavi Deli 10. november 2005 Nben ne rab psihiča, to je pa tok fajn vidt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 mislim, da sem depresivna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2005 Avtor Prijavi Deli 7. december 2005 Ne bit u depri beybe k ste tok fajn! drgač pa šentjanžovka ne more škodt. Pomaga tud kombo mete, melise in cimeta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2005 Avtor Prijavi Deli 7. december 2005 Cool Mantis! Ni lepšga od nasmejane zadovolj(e)ne beybe! Take mam najrajš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2006 Sn vas mal brau, pridte v tole temo zlivat žolč d vas mal poanaliziram! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sn vas mal brau, pridte v tole temo zlivat žolč d vas mal poanaliziram! a ti si psiholog? Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.