Skoči na vsebino

Psihologija

triple x

Recommended Posts

• Komentarji 403
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kja naj ti povem?

Da je danes prvi pomladanski dan,

da pa obstaja en tip, ki mi ne da miru, tako da me preganja v sanjah na telefon se pa ne oglaša?

Čutim ga tuki, čeprav ga ni........

diha mi za ovratnik.....

povzroča metuljčke..........

pa sploh nočem tega...........KVA ZDEJ??? xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

anal-iziras x:Dx

Tud to če je treba, sam spola nis taprauga zame! x;)x x:Dx

Kja naj ti povem?

Da je danes prvi pomladanski dan,

da pa obstaja en tip, ki mi ne da miru, tako da me preganja v sanjah na telefon se pa ne oglaša?

Čutim ga tuki, čeprav ga ni........

diha mi za ovratnik.....

povzroča metuljčke..........

pa sploh nočem tega...........KVA ZDEJ??? xrolleyesx

Odfukaj ga tko in drgač! kaj bi se obremenjevala, be yourself! :palec:

mater, zdaj pa se že vleče! :sori:

Kaj dugaja mačkonka? Kaki blemi? x:Xx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

berz skrbi, ti tut zame nis taprauga. ne vem zakaj si mogu sploh napisat... x:Dx a mas dvome, al samda se bo za zihr vedel x:Dx

opazam, da se velik moskih boji, da bi jih kdo meu za istispolno usmerjene... a lahko pojasnis zakaj?

sicer pa se mi zdi, da ti kej druzga isces kot pa pomagas z nasveti ane x:Dx

v bistvu sm pa hotu vprasat kako ti mene dojemasglede na to da se s psihijatrijo ukvarjas ce sm prou razumeu, bi mi morda tvoje dojemanje mene dalo kaksen uporaben priblisk zame!?

Tud to če je treba, sam spola nis taprauga zame! x;)x x:Dx

berz skrbi, ti tut zame nis taprauga. ne vem zakaj si mogu sploh napisat... x:Dx a mas dvome, al samda se bo za zihr vedel x:Dx

sicer pa se mi zdi, da ti kej druzga isces kot pa pomagas z nasveti ane x:Dx

v bistvu sm pa hotu vprasat kako ti mene dojemasglede na to da se s psihijatrijo ukvarjas ce sm prou razumeu, bi mi morda tvoje dojemanje mene dalo kaksen uporaben priblisk zame!?

Kak to mislš! Si zlo zanimiu in kompleksn človk. Včas te je prou fajn brat, včas pa človk ne ve, kje ma post rep in ke glavo. Tko je vrjetn tud u real lifu. Maš obdobja k ti vse laufa kt namazan d še sam komi vrjamš d je to možn, pol se pa neki zatakne in ne veš kak it čez to. Zmer ti uspe, sam včas se preveč sekeraš za zadeve k bi jih mogu jemat z lahkotnejše plati. Maš en cil, pol pa zagledaš druzga bl prvlačnga in pustiš pruga za sabo nedokončanga, kmal se pojav tretji, še bl zanimiv. Stem ne mislm rečt d ne nardiš nobene stvari do konca, sam rabš mal več cajta kt drugi. Tok zaenkrat! x;)x

Tripple je enkrat ginekolog, drugic psihiater ... ?

Poklic opravlam kt gineko, diplomiru sn pa tud iz psihologije! x;)x ta kombo pride dostkrat prou! xDDx

Wou ! :vio: hvala ti za ta menje! mas pijaco v dober! :palec:

si zadel! iz astro vidika bi temu rekli poudarjen oven (5 ovnov v chartu) in se posebej luna v ovnu.

to me res mal je.e ... se dobr da sm zdej bolj u zdravje usmerjen, ker so pac tudi rezultati vidni in ker me zadeva zanima in da so okoli mene ljudje, ki mi v nekem smilsu pomagajo da ostajam prisoten v tem. x:)x

sigurno pa so druga plat odnosi in prizemljenost v delu, ki ga pocnem... zgleda pac taka karma x:Dx veckrat sem slisal, da bi lahk u lafju pocel karkoli se lotim... sam to ni dovolj, treba tut ustrajat in dejansko verjet. in ker v tisto kar pocenem sedaj verjamem da je dobro, tudi nadaljujem. pocasi.

moje kompliciranje pa lahko gledam (z astro vidika) tudi tako, da mam tocko fortune v devici, tocko duha v raku in dvojni petelin po kitajskem. x:Dx

ce to prenesem v prakticnost: devica itak komplicaira, ker je to njena narava, rak je ziheras v nekem smislu hkrati tudi skrben, petelin pa je zelo pikolovski, ker je to tudi njegova narava.

oven iam veliko pobude, zelje, entuziazma, kakor tudi veliko zacetne energije, ognja, zato pac rabi tudi veliko zraka... in ko je enkrat nekaj mimo in mu navdih nekaj pokvari se rajsi loti nove stvari. x:Dx

glede na to, da sm riba in hitr vsrkam vsesort energij, sem dovzeten, pomeni da se tut navdih kaj kmalu zamenja... x:Dx

no ja, vse am svoej prednsoti in slabosti... pac eni se ucimo enega, drugi drugega.

sigurno pa bi se vse to dalo razloziti in najti vzroke ze v vzgoji, pribzgojenih vzorcih in momanjkanju ljubezni ipd...

hvala! :palec:

psihologija verjetno vedno pride prav, neglede na poklic, ker skoraj v vsakem poklicu so prisotni odnosi; psihologija pa verjetno v vecii obravnava odnos do sebe v povezavi z drugimi. verjetno.

Kak to mislš! Si zlo zanimiu in kompleksn človk. Včas te je prou fajn brat, včas pa človk ne ve, kje ma post rep in ke glavo. Tko je vrjetn tud u real lifu. Maš obdobja k ti vse laufa kt namazan d še sam komi vrjamš d je to možn, pol se pa neki zatakne in ne veš kak it čez to. Zmer ti uspe, sam včas se preveč sekeraš za zadeve k bi jih mogu jemat z lahkotnejše plati. Maš en cil, pol pa zagledaš druzga bl prvlačnga in pustiš pruga za sabo nedokončanga, kmal se pojav tretji, še bl zanimiv. Stem ne mislm rečt d ne nardiš nobene stvari do konca, sam rabš mal več cajta kt drugi. Tok zaenkrat! x;)x

Poklic opravlam kt gineko, diplomiru sn pa tud iz psihologije! x;)x ta kombo pride dostkrat prou! xDDx

no ja, ma mantis prav, zgleda da si res sposoben!

sicer pa sej tut zgleda kt da hocs vse za nazaj nadoknadt x:Dx ha x:o)x

jst sm biu tut ene 14 let brez punce, tko da vem kako to zgleda pol... x:Dx k nism vedu vec kera mi je bl usec... ha hhahah x:Dx x:o)x

Časovno je bla res bl frka, sej sm biu tud najmlajši diplomant! x:Dx Pa bl pridn kt sm zaj! x;)x

Kt psihiatr ne prakticiram, je bl za zravn! xDDx

Guest mačona
Kaj dugaja mačkonka? Kaki blemi? x:Xx x;)x

eh, nezadovoljna sem s sabo in svojim življenjem. vedno bolj ugotavljam, da sem totalen weirdo. sprašujem se, zakaj sem se sploh rodila v ta svet, če sploh ne pašem vanj.

najhuje je, ker bi človek rad kaj spremenil, pa ni dovolj odločen in pogumen in ker razmišlja samo o negativnih stvareh, ki pač spremljajo spremembe.

macona

ne vem lih ce jst tut lahk kej pripomnem... in ce te sploh zanima x:Dx sam useen... bom pac sam sebi povedal... x:Dx

to se dogaja mnogim ljudem... miselni vzorci in tk... um razjeda, ne pustit umu da nadvladuje in tk...

sicer pa sem zadnic razmisljal... in ko sem po mnogih vprasanjih prisel do vprasanja zakaj sem sploh tu, in si tudi odgovoril, mi je blo dost lazje in razumljivo. tudi vec drugih vprasanj je postalo tako manj smiselnih.

torej morda se vprasas isto, ce zelis. zakaj si se rodila je pac tudi ze veckrat bilo govorjeno tukaj... ker se je pac tvoja dusa tako odlocila, da se inkarnira. kaksen pa je bil njen namen in zakaj se je tako odlocila pa si odgovori sama! ce zelis seveda.

v kroznici je samo 1 center in ta center smo mi. v elipsi pa sta dva centra, na enem smo mi, na drugem drugi. kroznica predstavlja nekoga, ki se vrti v svoji kroznici-ego, elipsa pa povezava z visjim jaz.. nekako.

morda ti bo tako bolj razumljivo.

vseeno pa mislim da se take stvari ni narobe sprasevati... le umu ne pustiti da prevlada in se vezati na trditve in nauke ter prepricanja. saj duh naj bi ostal svoboden.

vsakdo pa se v ta svet verjetno rodi z namenom, sicer se sploh ine bi inkarniral. inkarniramo pa se morda zato, da delamo na sebi, da izpolnjujemo svoje karme ,darme ipd... (ceprou tut jst dobr ne vem kaj to pomen x:Dx ), ampak si predstavljam. rojstvo in spocetje je zelo sveta in zelo naravna zadeva. prav tako kot ljubiti zivljenje in se zanj boriti v nekem smislu.

razocaranja in pricakovanja oz. vezava na ta pricakovanja pa delajo sveto silo zivljenja manj mocno, nezanimivo ipd... kar ubija zivljenje samo in njegov smisel. seveda pa je to pac eden od nacinov ucenja, ozavescanja ipd. clovek se nazalost najvec nauci ko je v ... . takrat in ce in ko se nauci se tudi dvigne in takrat zmaga zivljenje.

veckrat je morda dobro da vse kar se nam dogaja pogledamo s strani... sebe kot nekoga drugaga... svoj um, svoje milsi, navdihe, pricakovanja, svoje telo, zelje, bedo, zalost, jezo, nerazumevanje, ... vse pogledamo s strani, se postavimo izven sebe in samo opazujemo. ne grajamo, ne sodimo, ne razclenjujemo, samo opazujemo in smo. in morda za hipec postanemo tisto kar v resnici smo. cista ljubezen in harmonija.

in ne boimo e svoje teme.. bojimo se velicastne sile ljubezni ki je v nas, ki je tako velika, da si ne upamo postaviti pred njo, jo pogledati, biti z njo in jo ziveti.

Wou ! :vio: hvala ti za ta menje! mas pijaco v dober! :palec:

si zadel!

Ni frke stari! :palec: Zmenenu! x;)x

eh, nezadovoljna sem s sabo in svojim življenjem. vedno bolj ugotavljam, da sem totalen weirdo. sprašujem se, zakaj sem se sploh rodila v ta svet, če sploh ne pašem vanj.

najhuje je, ker bi človek rad kaj spremenil, pa ni dovolj odločen in pogumen in ker razmišlja samo o negativnih stvareh, ki pač spremljajo spremembe.

Pa ne tak razmišlat no! x:Xx Si fejst punca z zdravo presojo in fajn razmišlanjem kdr ne kvasiš takih budalaštin. Si čedna, brihtna, sexy beyba k bi jo meu marskdo k bi si upau s tabo u štric hodt. Obstajajo osebe k so ti dorasle, sam vidt jih morš znat. Pust folk k ma premal cajta za druge, k misl sam na svojo rit, taki so preživeti. O.k.? x;)x xsrcx

HA! :vio: dobr si ji povedu! :palec:

Kaka fajna razlika med tem kar sti povedu al pa jst x:Dx jao, se vid da ja dost bluzim... x:Dx

Pa ne tak razmišlat no! x:Xx Si fejst punca z zdravo presojo in fajn razmišlanjem kdr ne kvasiš takih budalaštin. Si čedna, brihtna, sexy beyba k bi jo meu marskdo k bi si upau s tabo u štric hodt. Obstajajo osebe k so ti dorasle, sam vidt jih morš znat. Pust folk k ma premal cajta za druge, k misl sam na svojo rit, taki so preživeti. O.k.? x;)x xsrcx

Guest mačona
ne vem lih ce jst tut lahk kej pripomnem... in ce te sploh zanima x:Dx sam useen... bom pac sam sebi povedal... x:Dx

to se dogaja mnogim ljudem... miselni vzorci in tk... um razjeda, ne pustit umu da nadvladuje in tk...

sicer pa sem zadnic razmisljal... in ko sem po mnogih vprasanjih prisel do vprasanja zakaj sem sploh tu, in si tudi odgovoril, mi je blo dost lazje in razumljivo. tudi vec drugih vprasanj je postalo tako manj smiselnih.

torej morda se vprasas isto, ce zelis. zakaj si se rodila je pac tudi ze veckrat bilo govorjeno tukaj... ker se je pac tvoja dusa tako odlocila, da se inkarnira. kaksen pa je bil njen namen in zakaj se je tako odlocila pa si odgovori sama! ce zelis seveda.

v kroznici je samo 1 center in ta center smo mi. v elipsi pa sta dva centra, na enem smo mi, na drugem drugi. kroznica predstavlja nekoga, ki se vrti v svoji kroznici-ego, elipsa pa povezava z visjim jaz.. nekako.

morda ti bo tako bolj razumljivo.

vseeno pa mislim da se take stvari ni narobe sprasevati... le umu ne pustiti da prevlada in se vezati na trditve in nauke ter prepricanja. saj duh naj bi ostal svoboden.

vsakdo pa se v ta svet verjetno rodi z namenom, sicer se sploh ine bi inkarniral. inkarniramo pa se morda zato, da delamo na sebi, da izpolnjujemo svoje karme ,darme ipd... (ceprou tut jst dobr ne vem kaj to pomen x:Dx ), ampak si predstavljam. rojstvo in spocetje je zelo sveta in zelo naravna zadeva. prav tako kot ljubiti zivljenje in se zanj boriti v nekem smislu.

razocaranja in pricakovanja oz. vezava na ta pricakovanja pa delajo sveto silo zivljenja manj mocno, nezanimivo ipd... kar ubija zivljenje samo in njegov smisel. seveda pa je to pac eden od nacinov ucenja, ozavescanja ipd. clovek se nazalost najvec nauci ko je v ... . takrat in ce in ko se nauci se tudi dvigne in takrat zmaga zivljenje.

veckrat je morda dobro da vse kar se nam dogaja pogledamo s strani... sebe kot nekoga drugaga... svoj um, svoje milsi, navdihe, pricakovanja, svoje telo, zelje, bedo, zalost, jezo, nerazumevanje, ... vse pogledamo s strani, se postavimo izven sebe in samo opazujemo. ne grajamo, ne sodimo, ne razclenjujemo, samo opazujemo in smo. in morda za hipec postanemo tisto kar v resnici smo. cista ljubezen in harmonija.

in ne boimo e svoje teme.. bojimo se velicastne sile ljubezni ki je v nas, ki je tako velika, da si ne upamo postaviti pred njo, jo pogledati, biti z njo in jo ziveti.

em, jaz sem mislila bolj na to, da se vedno bolj oddaljujem od ljudi. tako ali tako redkokdaj sploh komu pustim do svojega srca, zdaj pa se mi zdi, da enostavno nikogar več ne čutim, z nikomer nisem na isti valovni, spet sem zaprta vase kot včasih (par let sem bila normalna, zdaj se mi pa zdi, da sem spet prišla v tisto svojo fazo, ko nikomur ne pustim blizu). v bistvu me žalosti, ko sem tako mrzovoljna in čisto otopela. pri meni je to še huje, ker mam Kirona in Severni vozel v 7. hiši - in to je moja karma - odnosi. zavedam se, da se moram truditi za odnose, ampak mi je zelo težko, s tem imam težave že iz otroštva, težko se vklopim, težko zaupam ... en kup stvari, ki me bolijo. en čas sem bila zelo komunikativna, odprta, pozitivna, na druge sem delovala celo motivirajoče in navdihujoče, ampak to je bilo samo eno obdobje v življenju, nikoli več ne bom taka.

vidiš, na to pa nisem še nikoli pomislila - da bi "stopila ven" iz sebe in začela gledati nase kot kdo drug.

načeloma mam kar uravnotežena čustva in razum. res pa je, da preveč razmišljam, preveč se ubadam s filozofskimi vprašanji (že kot otrok sem se spraševala o absurdnih rečeh), o smislu bivanja, o človeku, zakaj sploh obstaja planet Zemlja, kaj če sploh ne bi bilo vesolja, ...

jao jao, z mano ni za bit! to mislim resno! x:Dx sem eden tistih ljudi, ki najbolje, da živijo sami, ker nihče ne more shajati z njimi in oni ne z nikomer. mojim staršem, bratu, fantu, bivšim cimram, ... bi lahko podelila nagrado, da so me ali me prenašajo.

hm, meni se zdi, da itak vsak gleda na svojo rit. naj bo še tako poduhovljen in dela z dobrimi nameni, doba je pač taka, da vsi bolj ali manj gledamo na svojo rit.

HA! :vio: dobr si ji povedu! :palec:

Kaka fajna razlika med tem kar sti povedu al pa jst x:Dx jao, se vid da ja dost bluzim... x:Dx

x:Dx :palec:

nisi edina :vio:

vsi se povezujem, tako ali drugace... na spolnih ali miselnih ali astralu s pomocjo vodnikov predmetov izkusenj vere ali kako drugace...

veckart so to zadeve spolnega centra in vzorcev kjer se nahaja tudi podzavest (menda)... kar vpliva tudi na druge energetske centre...

nekater ise bolj fizicno povezujejo, nekateri so bolj fizicno zase... namen je da tudi smo celostni menda...

pomoje je tudi tako obdobje malo ... :inocent: razne energije prostorov, vibracij ozemlja, drzave itn... morda. razmisljam pac...

kar sm hotu ze prej poudart je, da um nisi ti, je le del tebe... ni se istovetiti z umom... misli vodijo v custva, custva v akcijo in akcija v rezultate.

Jutro,

ker dajete res dobre nasvete in analizirata posameznice, pa še meni ppovejta neki:

ali bejbo začutita tudi takole preko postov?

Kaka je , kak se počuti?

Meni trenutno nekaj močno manjka........in se sprašujem zakaj?

full se mi dogajajo novi in novi tipi, za vsakogar se ogrejem, vsi so mi luškani.......

pa kar z vsakim bi šla na kofe, pa mal poklepetat........pa noben mi ni čist tolk dober,

kot si ga jaz želim.....

in ne se neki hecat, resna zadeva je to....ker mi že najeda živce in samozavest.......

pa tipi sploh niso slabi, eni so celo fullllll dobri,

pa vseeno to ni to........

pa v poznihhhhhhhhh tridesetih sem xsrcx

Sej sploh nisi slab, sam kr mal obsežn! x;)x x:Dx

x:Dx

me je ze cudil in sem si mislila, ja ja, blabla, ne mi rect da je celga frija prebral. :P ;)

ali bejbo začutita tudi takole preko postov?

ja normalno - za to ne rabis bit niti tip niti psiholog (niti ginekolog x:o)x x:px)

Dobrodosla! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...