Skoči na vsebino

Psihologija

triple x

Recommended Posts

Ne vem, zakaj, ampk zadnje par mesecev se mi dogaja, da tega sploh ne zdržim več... No, že od kar se spomnm bi me moja mami rada mela pod nadzorom - kaj delam, s kom sem v družbi, kako se oblačm, kaj naj v življenju počnem....in vsako stvar, k jo nardim bi ona rada mela dokumentirano... No do zdej se ji uspešno upiram, ampk to na žalost pomen veeelik prepirov al pa laganja... No, zej od kar sem pa končala s fantom (okol 4 mesce) je pa ta nadzor še "poostren". In men se res ne da kregat, ker mi to pobere tolk ene energije...pa v men se poj nakopič na tone negativne energije, k kar bruha vn. In tega nočm, zato rajš nonstop prirejam resnico - kar mi gre pa tud na kozlanje, če to delam... :xx!:

No..in ko sm med tednom v lj...me preverja na domač telefon, kdaj sem doma - in spet smo tm. In poj mi zateži...in sem zarad tega, da pred njo ne morm bit zakšna kakršna sem, ker bi bla taka verzija nesprejemljiva, toooooolk živčna..da ko pride do take situacije (se nočm skregat) in sm poj 2 uri nesposobna krkol delat k sm tolk jezna pa živčna pa...

Me sam zanima, kaj nej nardim - če sem taka k sem - sva skoz v prepiru...če pa ne - pa jst nism jst :sad:

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 403
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tigrčk. A se s tvojo mamo ne moreš odkrito pogovoriti-kdo si , kaj si , kakšne so tvoje potrebe, želje problemi. Če to zavrača , je najbolje . da se zazreš vase, skušaš se prešaltat na kaj drugega, da " gre" tvoja mama mimo tebe brez večjih posledic za tvojo duševnost. Pri tem sicer čustva / do tvoje mame trpijo/ ampak vsega ne moreš imeti. Poskusi notranje preskočiti prepire in se šparaj za kaj lepšega. Vem , da je to lahko reči , težko storiti ampak probat ni greh.Osebno staršev nisem imel / umrli so prezgodaj / zato konkretno ravno ne morem filozofirat o tem ...Je pa le nasvet - imaš morje metod in poti do notranjega miru, tudi če nazunaj zgleda težko.Potrudi se zase. xcivx xcivx xcivx :vio: xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Mogoče pa 1 deljeno z nič :eek: ?

Al pa neskončno deljeno z 2 :vragec: ?

Bi bla še užaljena?

Velik manj. ;) :)

v vsakem primeru! ze zarad skorpije! x:Dx

ja pajade. :D itak sme pa riba, bi lohk vedu to glih TI. x:px x;)x

provokator :o|o: xcivx

x:Dx x:px

Ne vem, zakaj, ampk zadnje par mesecev se mi dogaja, da tega sploh ne zdržim več... No, že od kar se spomnm bi me moja mami rada mela pod nadzorom - kaj delam, s kom sem v družbi, kako se oblačm, kaj naj v življenju počnem....in vsako stvar, k jo nardim bi ona rada mela dokumentirano... No do zdej se ji uspešno upiram, ampk to na žalost pomen veeelik prepirov al pa laganja... No, zej od kar sem pa končala s fantom (okol 4 mesce) je pa ta nadzor še "poostren". In men se res ne da kregat, ker mi to pobere tolk ene energije...pa v men se poj nakopič na tone negativne energije, k kar bruha vn. In tega nočm, zato rajš nonstop prirejam resnico - kar mi gre pa tud na kozlanje, če to delam... :xx!:

No..in ko sm med tednom v lj...me preverja na domač telefon, kdaj sem doma - in spet smo tm. In poj mi zateži...in sem zarad tega, da pred njo ne morm bit zakšna kakršna sem, ker bi bla taka verzija nesprejemljiva, toooooolk živčna..da ko pride do take situacije (se nočm skregat) in sm poj 2 uri nesposobna krkol delat k sm tolk jezna pa živčna pa...

Me sam zanima, kaj nej nardim - če sem taka k sem - sva skoz v prepiru...če pa ne - pa jst nism jst :sad:

Socustvujem. :palec:

Moras dat mami vedeti, da ne glede na to, s kom in v kaksnem odnosu smo, da potreebuje vsakdo svojo zasebnost in nihce ni dolzan nenehno polagat racunov nekomu. Tega se moras pri sbei najprej zavedeti.

Najverjetneje imas namrec zaradi vsega skupaj se slabo vest in ji po eni strani pa hoces nekako ugoditi, 'pa da je mir'. mama pa potem to igro dalje igra, prav tko kot ti.

Povej ji, da si odrasla oseba (najbrz si), tudi ce pa nisi, imas pravico, da obleces to, v cmer se dobr pocutis. in tako dalje. Ni se treba kregat, ampak stvarno in jasno povej.

Osebno staršev nisem imel ..

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moras dat mami vedeti, da ne glede na to, s kom in v kaksnem odnosu smo, da potreebuje vsakdo svojo zasebnost in nihce ni dolzan nenehno polagat racunov nekomu. Tega se moras pri sbei najprej zavedeti.

Najverjetneje imas namrec zaradi vsega skupaj se slabo vest in ji po eni strani pa hoces nekako ugoditi, 'pa da je mir'. mama pa potem to igro dalje igra, prav tko kot ti.Povej ji, da si odrasla oseba (najbrz si), tudi ce pa nisi, imas pravico, da obleces to, v cmer se dobr pocutis. in tako dalje. Ni se treba kregat, ampak stvarno in jasno povej.

xcrossfingx

Čist si zadela...pa sej se tega vsega sama zavedam...sam tud če se ji hočm lepo vse povedat pa pojasnt...začne prepir, ker mora njena obveljat, ker vse drugo ni prav....no, kokrkol...bo že...sem pa morala dons to nujn dat ven...

Hvala za nasvet...tud teb ZEJO x:)x x:Xx

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

odsel se!

tipicna 'napacna' vzgoja.

otroci bodo vodno lagali, ce jih v to prisilijo starsi. kadar ni brezpogojnosti.

ce je pogojnost, bodo lagali. simpl. ker je to lazji nacin.

namesto pogovora in izmenjave mnenj, odnos preide v prisilo in nadzor. takrat se pricne laganje.

recimo hci se zacne drogirat. namesto da bi se zmamo pogovarjale o teh zadeva, in bi mama bila kot njena prijatlejica, svetovalka, pomocnik, ipd... hcer tega raje ne pove, saj bi slediel obsodbe, sankcije, ipd...

logicno, da potem zacen lagati. tako je pomoje pri vecina zadev. tega so krivi starsi kakor tudi druzba z normami.

pomoje.

ko bos v njenih oceh videti dovolj samostojna, morda nebo vec kotrolirala... tega pa verjetno ne bo, saj se bodo pojavili drugi razlogi. vse dokler ni zapuanja in brezpogojosti.

ce mati ne zaupa sebi, tudi tebi ne bo. pomoje. pravzaprav nikomur. hkrati ti njo vzgajas, ne samo ona tebe. njeni strahovi in prepricanja.

primerna distanca lahko dela vcasih v odnosih cudeze. ljudje se omehcajo, uvidijo potrebo in dobijo drugacen atitude.

moje mnenje pac.

velikorkat je izgovor za tako pocetje to, da stars rece, da nas uci odgovornosti. zal, pa je nacin kontroliranja pomoje neprimeren.

sicer pa, bodo tukajsnje mamice sigurno imele vec povedati x:Dx x;)x ko jaz nemamica x:o)x

x:o)x

marsa! :palec:

ce pa ne gre, pa se odesli!

Velik manj. ;) :)

ja pajade. :D itak sme pa riba, bi lohk vedu to glih TI. x:px x;)x

x:Dx x:px

Socustvujem. :palec:

Najverjetneje imas namrec zaradi vsega skupaj se slabo vest in ji po eni strani pa hoces nekako ugoditi, 'pa da je mir'. mama pa potem to igro dalje igra, prav tko kot ti.

Povej ji, da si odrasla oseba (najbrz si), tudi ce pa nisi, imas pravico, da obleces to, v cmer se dobr pocutis. in tako dalje. Ni se treba kregat, ampak stvarno in jasno povej.

xcrossfingx

...sem pa morala dons to nujn dat ven...

Pametno. xokx

Ko napisemo nekaj, tud pr seb postavimo stvari, zato je to celo terapevtsko.

Super si ravnala. Tudi je prav, da mislis tud na mamo, da ti ni vseeno in vse to.

Samo - ti das vse od sebe ze lohk, samo ti si ti... ne mores sebe negirat, da bos nekomu ustregel. lahko nekaj slabega preusmeris v dobro, vendar ne mores pa se spreminjat na zeljo nekoga na racun lastne resnice, svobode...

... tko kot rabi clovek, telo, vsaj 60 cm placa, aura veliko vec, duh pa sploh. ;)

Ce pa se gremo z nekom igro, pa ni potrebno, da vedno igramo po njegovih pravilih... ali pa se pac igre vec ne gremo.

ce ravnas po srcu, tko kot se tebi zdi, da ne delas nic slabega nikomur, je vse OK. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hm, Zepo, paket: socutje, spostovanje, spodbuda.

:vio:

~

drugace pa sem uletela zaradi necesa konkretnega... nima zveze s temo, ima pa z naslovom....

namrec, Triple, zakaj vsakic vidim napisano spihologija.. ampak vsakic.. vcasih celo tolk da ze hocem skor klikat na popravi naslov teme!!

se hecam da mam e-disleksijo, ki je pac zarad hitrih prstov (a ne dost, da lovijo misli in torej tud zato), ampak prav samo ene crke se mi zapletejo... OK, morda je prakticni razlog, bioloski... desna/leva 1/2 pa to... lahko je sploh povsem tehnicno, ker je tipkovnica recimo tko splanirana... pa da ene crke hitreje odhitijo v to smer kot v ono... in te vizhe... samo vseeno: zakaj se to samo tocno pri enih crkah, stevilkah, znakih... zgodi...

ko se ni blo neta in ko se nisem uporabljala tipkovnice... me je veckrat zmedla cifra 29... nekak ravno pri teh cifrah... sem v glavi vidla tko, a v ... *izvedbi* bla prehitra... in sem mimogrede odtipkala ali napisala napacen vrstni red.. recimo vidla sem, da je devetindajset, tored 29, dve devet, vendar kar nekako samo se mi je izpisalo 92...devet dve, dvaindevetdeset...

no prav pri teh cifrah.. tako kot prav pri crkah p in r in se katerem paru crk (prec-rpec ipd.).. no najbrz nima zveze s psih...o...lo...g...ijo... zato pikcam vmes... ker ko sem hotla napisat p sihologijo, sem se morala spravit prav v stos, da grem postopoma iz crke v crko... ker bi bla mimogrede spet spihologija.

no tolk. sicer ne pase v temo, sam ne mormo rect da cist ne, pa je to nekaksen... kakrsenkoli pac ze intermezzo. xDDx

Picasso

drugace pa sem uletela zaradi necesa konkretnega... nima zveze s temo, ima pa z naslovom....

namrec, Triple, zakaj vsakic vidim napisano spihologija.. ampak vsakic.. vcasih celo tolk da ze hocem skor klikat na popravi naslov teme!!

se hecam da mam e-disleksijo, ki je pac zarad hitrih prstov (a ne dost, da lovijo misli in torej tud zato), ampak prav samo ene crke se mi zapletejo... OK, morda je prakticni razlog, bioloski... desna/leva 1/2 pa to... lahko je sploh povsem tehnicno, ker je tipkovnica recimo tko splanirana... pa da ene crke hitreje odhitijo v to smer kot v ono... in te vizhe... samo vseeno: zakaj se to samo tocno pri enih crkah, stevilkah, znakih... zgodi...

ko se ni blo neta in ko se nisem uporabljala tipkovnice... me je veckrat zmedla cifra 29... nekak ravno pri teh cifrah... sem v glavi vidla tko, a v ... *izvedbi* bla prehitra... in sem mimogrede odtipkala ali napisala napacen vrstni red.. recimo vidla sem, da je devetindajset, tored 29, dve devet, vendar kar nekako samo se mi je izpisalo 92...devet dve, dvaindevetdeset...

no prav pri teh cifrah.. tako kot prav pri crkah p in r in se katerem paru crk (prec-rpec ipd.).. no najbrz nima zveze s psih...o...lo...g...ijo... zato pikcam vmes... ker ko sem hotla napisat p sihologijo, sem se morala spravit prav v stos, da grem postopoma iz crke v crko... ker bi bla mimogrede spet spihologija.

no tolk. sicer ne pase v temo, sam ne mormo rect da cist ne, pa je to nekaksen... kakrsenkoli pac ze intermezzo. xDDx

Po moje paše v psihologijo. Saj gre za zaznave, te pa preoučujejo psihologi (in nevrologi baje). No, to o zaznavah mi je tisti najbolj v redu del psihologije, ko nič ne bluzijo, ampak celo konkretno kaj povejo. :palec: (Da jih še malo pohvalim. x:Dx ) To ti verjetno kakšne nevronske povezave čudno preskakujejo, se nevroni drugače konfigurirajo, in potem vidiš obrnjeni črki, cifri.

Pa da naredim še malo reklame, že ki smo pri psihologiji (he he he! zanimivo -- sedaj ko sem tipkal, se mi je natipkalo spihologija x:Dx ) in nevronih... Poznate knjigi Vse v enem, eno v vsem in Biomreže, mišljenje in zavest? To sta deli slovenskega znastvenika Mitje Peruša, kjer razlaga delovanje nevronov in nevronskih povezav, potem pa na podlagi tega modela opiše preblisk prosvetljenja, ki ga je doživel, čisto znastveno, kaj naj bi se takrat dogajalo. Po moje odlično zlitje znanosti in mistike. :palec: Biomreže, mišljenje in zavest je dosegljiva v spletni obliki (uradno in legalno).

Possible—but highly unlikely.

A je danes kakšen dežurni psiholog tukaj? Ga nujno rabim x!x Ravno danes sem razmišljala, kako bolestno ljubosumna sem. :sick: Čisto vsakič se mi uspe zaljubiti v napačnega- to je ponavadi starejši od mene in že zaseden, jasno, kaj pa drugega! In ponavadi je to še tak frajer, ki me niti ne opazi, jaz pa se tako trudim :V: Komu na čast? Kdaj bom spoznala, da se za enega tipa, ki se sploh ne zanima zame, ne splača trošiti energije in solz? In še nekaj sem spoznala: Prej sem bila izjemno vase zaprt človek, zdaj pa sem postala pravi družabni metuljček. Povsod me je veliko. Veseli me, da imam okoli sebe širok krog ljudi in z vsemi se razumem fenomenalno. V njihovi družbi sem duhovita, pametna, etc, ko pa zraven pride on, postanem malo drugačna- nekako suhoparna, zanj definitivno nezanimiva :o|o: , čeprav se trudim, da bi naredila čim boljši vtis. Jezi me, ko vidim, da se odlično ujame z drugimi in jim namenja veliko več pozornosti, kakor meni. Opazila sem, da se ujame s tistimi, hočejo biti v središču pozornosti, kakor da so edini na svetu :blackeye: Jaz pa nisem taka oseba, da se mečem naprej (no včasih res), sem raje normalna, vendar me boli, ko vidim, da bi morda morala postati drama queen, da bi me sploh opazil :sad: Ma fuck off vse to, danes sem se zjokala kot dež zaradi tega :zz: Vse je lepo in prav, ampak zakaj si vedno želim več kot imam? Ali ne znam biti zadovoljna s tem kar že imam in sem že trdno zgradila? Očitno ne, vedno hočem več od odnosov. :V:

Matr sem se pa spisala. Celo svojo dušo sem izlila na ekran xcivx Vsakršnega komentarja se zelo veselim.

Lolita take it easy! x;)x

Prvo ne vem kok si stara, sam pust zasedene tipe pr mer, je lahko nevarn po život! x:Dx drugo je kontra! :vragec:

Napaka. Napaka. Napaka.

Ne trud se nardit dobr vtis. Ignoriri ga. Kt da ga ni. Neskončn se zabavaš s folkom u družbi in ga sam slučajn opazš. O, živjo, bo čist dovol, potem klepetej naprej. Kmal boš zlo zanimiva, sam pol on tebe ne bo več zanimu. Pa to še ni konc. Pol bod nedosegliva k bo hotu na drink s tabo, reč d morš prevert u rokovniku, kdaj nis zasedena in pol puvej d je to šele čez kak tedn, pa ti uro določ, se bo že prilagodu, če bo hotu, če pa nou meu časa, maš pa ti cajt spet šele čez en tedn al pa še kasnej. Pol boš pa vidla, če se ga boš znebila mu ni nč do tebe, če bo pa vztraju, pol je pa mogoč vreden tvojih pet minut.

Tole je za dvig tvojga egota :palec: k bi vidla kako šele tipom svetujm, pol bi vrjetn ušla! x:Dx x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hehehe, škorpijo u kalup spravt, to pa ne gre! x:Dx

Sam si ti men neka škorpija x:o)x nis čist taprava: ja mami, seveda mami, takoj mami, sem že mami, pol pa itak nardiš po svoje! x:Dx Glede na to kok si stara, še nis čist oblikovana, sam k ti bo dopizdil tole vmešavanje boš sam šla in bo konc.

Drgač pa reč: mam nimam cajta se učim, če boš ti pou ure bluzla men na ušesa se pa nom mogla več zbrat, tko d se slišva k bom konc. Lohk maš glavobol. Ne morm govort, drgač bom kozlala, te pokličm k bom bolš.

Doma se pa z mamo used in reč, lej tkole je. Js sn taka, sprejm me tako k zarad tebe ne bom drgačna. Lohk ti bo rekla d ji to ni všeč, sam ti se zarad ne ne boš spremenla.

Drgač pa lohk napišeš neke vrste dnevnik, not natrosš vraga in pol in ji daš to za prebrat k se vidte(bod zmerna u opisih) x:o)x in tole je tvoj life, po telefonu pa novš zapravlala cajta s tem, maš pametnejš deu. Probi tko, jz mislm d ti bo ratal! x;)x

Drž se beyba! :palec: xDDx

hm, sorry, sam men je tole cist mem kar si napisal. :sori:

jst bi prj reku, naj bo kar je, brez pretvarjanj, kr pretvarjanj je ze itak prevec na tem svetu. igra naj bo igra ne pa igrice, ki zavajajo ljudi. ali caranje v neprimernem smislu.

Lolita take it easy! x;)x

Prvo ne vem kok si stara, sam pust zasedene tipe pr mer, je lahko nevarn po život! x:Dx drugo je kontra! :vragec:

Napaka. Napaka. Napaka.

Ne trud se nardit dobr vtis. Ignoriri ga. Kt da ga ni. Neskončn se zabavaš s folkom u družbi in ga sam slučajn opazš. O, živjo, bo čist dovol, potem klepetej naprej. Kmal boš zlo zanimiva, sam pol on tebe ne bo več zanimu. Pa to še ni konc. Pol bod nedosegliva k bo hotu na drink s tabo, reč d morš prevert u rokovniku, kdaj nis zasedena in pol puvej d je to šele čez kak tedn, pa ti uro določ, se bo že prilagodu, če bo hotu, če pa nou meu časa, maš pa ti cajt spet šele čez en tedn al pa še kasnej. Pol boš pa vidla, če se ga boš znebila mu ni nč do tebe, če bo pa vztraju, pol je pa mogoč vreden tvojih pet minut.

Tole je za dvig tvojga egota :palec: k bi vidla kako šele tipom svetujm, pol bi vrjetn ušla! x:Dx x8Dx

kul! :palec:

dodam se tole:

prej bi se dodal, naj se proba cim vec smejat, naj postavi meje ki ji odgovarjajo, da se bo pocutila dobro. sicer pa naj se zabava, smeji, veseli .. naj pocne tisto kar jo razveseljuje, polni.

Sam si ti men neka škorpija x:o)x nis čist taprava: ja mami, seveda mami, takoj mami, sem že mami, pol pa itak nardiš po svoje! x:Dx Glede na to kok si stara, še nis čist oblikovana, sam k ti bo dopizdil tole vmešavanje boš sam šla in bo konc.

Drgač pa reč: mam nimam cajta se učim, če boš ti pou ure bluzla men na ušesa se pa nom mogla več zbrat, tko d se slišva k bom konc. Lohk maš glavobol. Ne morm govort, drgač bom kozlala, te pokličm k bom bolš.

Doma se pa z mamo used in reč, lej tkole je. Js sn taka, sprejm me tako k zarad tebe ne bom drgačna. Lohk ti bo rekla d ji to ni všeč, sam ti se zarad ne ne boš spremenla.

Drgač pa lohk napišeš neke vrste dnevnik, not natrosš vraga in pol in ji daš to za prebrat k se vidte(bod zmerna u opisih) x:o)x in tole je tvoj life, po telefonu pa novš zapravlala cajta s tem, maš pametnejš deu. Probi tko, jz mislm d ti bo ratal! x;)x

Pa sej ponavad nardim tko kt jst mislm...sam včash pride kkšn dan k si mal bl občutliv na take stvari in tud mal bl dovzetn na take negativne vplive...in poj mal vn butne kej...

Glede dnevnikov pa tkole...ufffffff...mam ene slabe izkušnje...bom rajš na drug način tole spelala...

Drgač pa hvala k si si vzel čas da mi odgovoriš..in svetuješx:Xx

kul! :palec:

dodam se tole:

prej bi se dodal, naj se proba cim vec smejat, naj postavi meje ki ji odgovarjajo, da se bo pocutila dobro. sicer pa naj se zabava, smeji, veseli .. naj pocne tisto kar jo razveseljuje, polni.

Sem drgač kr pozitivna oseba...vsaj zdi se mi...in se tud kr velik pa naglas smejem

xDDx sam sej kokr sem že napisala...včasih mal vn butne, kej k mi ni prov...

Hvala tud teb x:Xx

Sporočim, ko bo kej novga...kako se bo situacija razrešla... x;)x

Drgač pa hvala k si si vzel čas da mi odgovoriš..in svetuješx:Xx

Sporočim, ko bo kej novga...kako se bo situacija razrešla... x;)x

Ni kej, pa še kdaj! Pokaž kdo je boss! x;)x

la la la ... noben, ki je bil, ni vreden. xsingx

Itaq

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

triple x, free, hvala za nasvet

P.S.: Tipo je že preteklost, ni vreden, da je v mojih mislih x;)x

la la la ... noben, ki je bil, ni vreden. xsingx

PRETEKLOST že, sam ne smeš pa rečt, da ni bil, vreden xrolleyesx

če ne bi bil vsaj mal vreden, pol sploh ne bi bile z njim, a ni tko x?x

xsrcx

PRETEKLOST že, sam ne smeš pa rečt, da ni bil, vreden xrolleyesx

če ne bi bil vsaj mal vreden, pol sploh ne bi bile z njim, a ni tko x?x

xsrcx

Mišlen je verjetno blo v tem smislu, da se v SEDANJOSTI ni vredno sekirat za nekoga, ki je BIL. Pa se zadeva iz takšnih in drgačnih razlogu ni izšla.

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...