emanuel 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Emanuel,da novš zameru,sam tvoje ime me zmer asocera na Emmanuelle Arsan! Kar jasno kaže na to, o čem največ razmišljaš. Saj men je blo tut koj jasn, ko sm vidu reklamo za knjižno zbirko vrhunci. Ampak neki dni prepozn. :xx!: Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 Še zmer lohk posamezne bukle kupuješ! pa vzameš sam tiste fajn, k jih ne smeš spustit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 zanimivo da nekaterim vse znanje psihologije ne pomaga, da razrešijo lastne probleme. poznam eno strelko, ki je poročena s kozorogom. odnos škriplje ze leta in leta, pa še vedno vztraja z njim. ful me boli...ker je ona topla oseba, razumevajoča, čudovita sogovornica, ampak toliko pesimizma kot je zadnje čase v njej pa nisem pričakovala...v bistvu jo on vleče dol, utesnjuje s svojimi trdimi *načeli*, kar je najbolj grozno v vsem tem je to, da on pljuva po vsem kar je povezano z duhovnostjo. ona pa se ukvarja z jogo, duhovnostjo in predava o tem. v bistvu je omajano vse v kar verjame, zaradi njega. xx!: v zivljenju pride čas ko moramo iti naprej, pa čeprav zapustimo vse kar nam je znanega. pojavijo se ovire, dokler jih ne premagamo, se znova in znova spotikamo ob iste stvari. upam, da se bo vse uredilo, ker jo imam res rada in občudujem vse na njej razen te njene odvisnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... Se bom potrudu odgovort, dobrodošli pa tud vsi laiki, ki se s psihologijo ukvarjate sam ljubitelsko in vas zanima vse v zvezi s tem. Mislm da psihiatra on line še nimamo,pa mogoče bi blo včas dobr, da bi ga mel!...Hehe, če se samo spomnim enega komentarja, ki si ga javno napisal Mačoni, pa bom napisal - zelo neprimeren komentar na neprimernem mestu. Verjetno si dober še v čem drugem, recimo da zdraviš žensko neplodnost? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Avtor Prijavi Deli 13. december 2004 Nm nč prpomnu, čeprov bi rad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ... ... ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Aira zame to ni odvisnost ampak neumnost! A jo je mogoče prvezu nase? A ji je reku, da ne sme stran? A jo ponižuje in sil u stvari k jih ona noče?Če ne vrjame u te zadeve pač ne vrjame. A zdej bi pa mogu gont po njeno, zato k je njej ušeč?? Halllooooo??Ji že paše tko!! So beybe k uživajo u misli da jih en mislno trpinč, čeprov jih ne,so beybe k uživajo u telesnm nasilju, pa jih tud nuben ne drži, da neb mogle stran. K ti pride ena dvejstkrat usa pretepena, pa trdi, da je padla po štengah pa take gluposti, pr taki ne morš nč-ji tko paše. Pa je đabe kaj ji govoriš pa razlagaš kr ji gre pr enem uhlu not pr drugm pa vn! Ji že paše on tak kt je s svojim teženjem, kr zgleda brez nega ne more! That`s it! Pa ne rabš nobene višje matematke, da to pogruntaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 v bistvu vem da je načeloma tako. vzorci, se privlačijo bla bla bla...hipotetično vse štima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ... ... ok?Kaksna je situacija? Schnell kurs pa to, iz psih. - aira je bila 'nadrta' () - in je SPRAVLJIVO odeagirala - tehtnica - in tudi duhovito - nazaj je stopnjevala izraze smajlijev - ck, ck ck - kao, zdaj je zresnjena...kar kaze na njeno duhovitost, pa tudi da se zavlece vase (rak)... A smo v temi psihologija or what! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 heh, sem ze hotla rect, sem vedla... sam nisi bil dost konkreten... Ja, pokroviteljsko uletavam povedat, kako je s stvarjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Triple, mogoče pa jo je strah, ali pa nima kam ali pa bog ve kaj...ali pa upa, da bo drugače, dokler nisi v njeni koži, nikoli ne veš, kaj je res... ne verjamem pa da resnično uživa v tem, sicer pa izjeme so povsod...pa tudi, če bi šla tu stran, bi potegnila k sebi isto zguboi, ker privlači takšne moške, ker jih potrebuje na nek način... mah ja, kva sem pametna zdejle tule, bljek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 Ma ne Selene, maš prau u bistvu! Poznam kr neki primerov k so se ženske rešle take veze in tipov in padle še u slabše. Tko da je kr nek nenapisan praviu,da prvlačjo tako energijo kt si rekla! Sam mal jim pa tud paše, da je tko, enostavn ne morjo brez tega,tko da ponavad išejo, dokler ne najdejo spet neki podobnga prejšnemu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ne vem, mislim da je bolj zakorenjinjen vzorec...podzavestno, sej se noben grobijan ne prikaže v pravi luči na začetku... mogoče se ji posveča, se ona počuti ljubljeno, končno, pa spregleda signalčke.Verjetno se ne počuti vredna česa več... potem pa je v zanki in ne najde izgoda in se spreneveda in tolaži....toliko kot je ljudi toliko je zgodb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Po mojih izkušnjah je osnovni problem v komunikaciji. Pogovori med partnerjema zamrejo in tudi takrat, ko pride do ločitve, odneseta vsak svoje vzorce dalje. Ona (v primeru,da se ona odloči za ločitev) še vedno ne komunicira na pravi način. Ne zastavlja vprašanj in ne posluša dejanskih odgovorov, ampak sledi svojim željam, želje pa so običajno največji blokator. Jaz imam podobno situacijo za seboj. Z bivšim možem sva se enostavno izgubila.On je obstal in obtičal v svojih prepričanjih, jaz sem hotela dalje. In sem šla. Moj sedanji mož je pa pravo sonce. Čisto drugačen, nič podoben prejšnjemu.Komunikacija je (skoraj) stoprocentna. Mogoče se najde kakšen vzorec, vendar ni moteč. Sicer pa do ločitve pride takrat, ko se zgodi premik v glavi in v srcu. Dejanski odhod je samo še posledica in je lahek. Pa sem šla v podnajem, takorekoč brez nič, s tamalim še krožnikov nisva imela, in premoženje, ki sva ga z bivšim možem ustvarila, sem pustila njemu. Vse!Če veš, kaj hočeš, so stvari enostavne. Če nisi zadovoljen s situacijo v kateri si, kljub vsemu pa ne veš, kaj hočeš, obtičiš. Moje mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Vsaka ma po svoje prou. Sej to je to, k je tolk različnih vzorceu, tud en primer ni enak drugmu. Zato pa je psihologija tok zanimiva, k nkol ne prideš do konca ampak si z vsakm primerom spet na začetku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm,da malo osvežim tole temo... Doktor,a je to,da me prime šalce razbijat normalno? Če ti nou drug dan vroče k boš mogla nove kupt, ti kr. Odločno sprošča in da dihat s pounimi pluči! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 Jutr pa u šoping! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam pazi, jaz jih razbijem nazaj Sm mislu, de jih zalepš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 no men pomaga ker me bimčkaš.. drugače sem pa sama sebi najboljši psihoterapevt.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Vrba ti si psihologinja?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Mene pa je tudi začela mikat psiholgija, sm se kar odločil da po srednji šoli grem na psiholgijo Ja samo, tripl, mene zanima s čem natančno se ukvarja psihologija (Pa ne mi rečti da z človekovo psiho) Ajd Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Vrba, lahko si pomagaš z nemščino, sem živela tam nekaj časa in razumem No jaz bi pa odprla psihološko posvetovalnico ampak DRUGAČNO... seveda so to le sanje.. premalo izkušenj, čeprav jih je kar nekaj. V to me pa sili vsakdanje življenje oziroma "uspehi", ki vidim, da jih moje delo ima. Največ, kar lahko pri svojem delu dobim, je sreča v otroških očeh, do katere sem mičkeno tudi sama pomagala. Behemotko, jaz pa ti ne priporočam študija psihologije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Saj to je čist subjektivno mnenje: ko sem se jaz vpisala (13 let nazaj), smo imeli še sprejemne in si lahko gor prišel s kakršnim koli uspehom. Poleg tega se je v letih študija točno vidlo, kdo ima žilco in kdo ne. Kljub vsemu pa se mi zdi študij preveč teoretičen za to, da si potem vržen v realnost. Meni so prvo službo hotli dat na CSD-ju, v zakonski posvetovalnici. Halo, pri 23 letih?!?! Nisem sprejela, ker se mi je zdelo neodgovorno. Brez izkušenj, samo na podlagi teorije - ne hvala. Največ o psihologiji sem se naučila izven faksa, to je dejstvo. Samo izkušnje, primeri, s katerimi si zraven, jih doživljaš, opazuješ - samo to, da si sam vpleten. Zdi se mi pregrdo do ljudi, ki rabijo takšno pomoč, da bi jim talala nasvete iz knjig. Malo sem se prenaglila s tisto izjavo Behiju. Jaz bi šla rajši biologijo, botaniko ali zoologijo študirat, če se ne bi preveč kemije in fizike bala. Morda zato, kaj vem. Je pa odvisno od posameznika, kaj od študija odnese (saj imaš priliko veliko zraven študirat - če se posvetiš izključno študijo v študentskih letih, kar se jaz pač na srečo nisem ) in odvisno, kok si fleksibilen. Smo imeli v razredu samo desetkarco, ki je zmrznila na enem logičnem vprašanju nekoč in ko semjaz vidla, da znam nekaj, česar ona ne zna, sem vidla, da sploh ni fora, da maš znanje, če maš desetke . A si študirala v Ljubljani ali NemčijI?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 mene pa ena študentka psihologije muči že nek časa tretji letnik je ... uhja tko da bi rad bolj intimno spoznal tole psihologijo... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2005 Kak je fajn vidt, da tema laufa! Sam dans se ne morm poglablat, mam tigra u glau blo preveč drinkanja včer, dons pa davk plačujm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.