Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 bogi tigr Surangeni, pa teorija je težka? Ker jaz upam da bom lahko diplomo nardil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Vrba, oj! Čisto premalo časa imam pa ful bi klepetala s tabo, no samo tole glede teorije - valjda mora bit, ampak ko pride k tebi človek po pomoč, nekdo iz življenja, s problemom, je potrebno kaj več kot sama teorija - to sem mislila, čim več življenjs+kih izkušenj, pa bit ODPRT - to meni zelo koristi. No tvoja slovenščina je čist ok; smo meli na faksu par kolegov ki so govorili hrvaško, slovenščino komajda znali. Pa je šlo:) Behi - nič se bat. Kot ti je že Vrba rekla. Faksa NI težko naredit, verjemi mi. Moraš pa kar delat, vaje pa seminarji to je obvezno, predavanja pa ne - pa sam ugotoviš, kaj tije zanimivo in vredno poslušat, kaj pa ni škode če spustiš. Edini konflikt ki sem ga imela med študu+ijem je bil ta, da nisem hotela secirat žabe (pri obči fiziologiji) ker sem menila, da je dost, da si proces pogledamo po video posnetku. Profesor (ki je učil medicince in smo bili psihologi zanj nižja klasa) je bil seveda nad idejo tako "navdušen", da sem delala izpit pri njemu 4x, vsakič sem vse znala - celo druge sem učila, no na koncu se mi je šlo za to, da grem v 3. letnik ali padem in sem mu to rekla, pa me nekaj časa gleda, potem pa reče: primite me za prst! In sem ga. In potem: Povlecite! In sem ga povlekla. Še bolj! In sem ga. Na koncu sva se prav nategovala tam prek mize. No pa me je vprašal nekaj v zvezi z mišičnimi receptorji Drugo vprašanje: a ste kaj romantični?? Jaz : Ja pa sem no. A kdaj gledate v mavrico?? In me je vprašal o živčni povezavi med očesom in možgani. Sej je bil faca. Tak potaven. Na Supermana me je spominjal. Pa sem naredila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 hehe, surangeni Pa sta se res nategovala ej če bom jaz moral secirat žabo? jaz je ne mislim. Ja samo da bom naredil diplomo iz psihologije me še loči 8 let, ker moram najprej nardit srednjo zdravstveni in še sproti delat splošno maturo, potem pa še 3leta študija visoke šole in absolventizem 1 leto, potem pa si najdem službo in grem nazaj na faks izredno študirat psiologije in potem hvalabogu odpprem privat pisarno in ajde. razturam Hvalabogu da mam kolegico ki bo šla z mano študirat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja triple, ce bi se kopal v pivu bi ne bil danes bogi, kje pa pise, da ga moras pit Pera nkol ne pijm, dela vamp,jz mam pa rd plosk in čvrst trebuh! Sam vince in to tabolš, pa kak šampanj za intermezzo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, surangeni Pa sta se res nategovala ej če bom jaz moral secirat žabo? jaz je ne mislim. Ja samo da bom naredil diplomo iz psihologije me še loči 8 let, ker moram najprej nardit srednjo zdravstveni in še sproti delat splošno maturo, potem pa še 3leta študija visoke šole in absolventizem 1 leto, potem pa si najdem službo in grem nazaj na faks izredno študirat psiologije in potem hvalabogu odpprem privat pisarno in ajde. razturam Hvalabogu da mam kolegico ki bo šla z mano študirat Kva žabo, počak, da boš človeka, to ti je šele špas! Heh, sej boš prežvel, če so vsi, boš tud ti, sam željo morš met pa volo, pa lohk nardiš skor kar češ! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz jim bom tudi dala moje telo, naj se ucijo na njem Za vsajga nezavestnega bom pozmrknila z nebes . To je pa redka poteza bravo! Za znanost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hm, smesno, kaj se pogovarjate... ali je za behija studij psihologije primeren ali ne sorry, jst trenutno kwam ze ne bi sou na terapijo! --------- Mene pa zanima, zakaj mu ti tega ne priporocas? Saj vsakemu nekaj prinese Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva žabo, počak, da boš človeka, to ti je šele špas! Heh, sej boš prežvel, če so vsi, boš tud ti, sam željo morš met pa volo, pa lohk nardiš skor kar češ! ja pa kaj še Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ce bos prevec pameten, te butli pa butiljke ne bodo imeli radi zato je boljse sprasevati, da bodo butli pa butiljke mislili, da si butast Vrba premald je..mora še mal odrasti.....zdej bi vse pa nič...saj vidiš...je pa v redu, da že sedaj o tem razmišlja...sam jest b na njegovem mestu raje kako sošolko raziskoval..pol b mu sigurn ne ostajal tok časa za net Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 Kt psihič in gineko nej bi razumel nosečo beybo, pa mi glih ne rata dobr! Moja špreha s frendico po telefonu, me že zdaj glava boli kak bo račun in pade v total depro. men nč jasn, sm mislu da od nosečnosti, k so mal hormoni podivjani, pol pa mi prjav, da zarad frendice! pa koji kurac je zdej, da si ti v depri? Pol pa mi zabrus, da nč ne štekam in se zapre u spalnco.... In zdej psiho znalci, da čujem kako pametno?.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Kako naj ti kdo razloži ko še sam ne štekaš Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 Sm prčakvou, da boste ve beybe kako pametno rekle! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 jaz niti slučajno ne vem, kako je , če si v DEPRI... torej nevem svetovat.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 U, šajz, ja pol pa kera druga! Hvala vsen principesa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kt psihič in gineko nej bi razumel nosečo beybo, pa mi glih ne rata dobr! Moja špreha s frendico po telefonu, me že zdaj glava boli kak bo račun in pade v total depro. men nč jasn, sm mislu da od nosečnosti, k so mal hormoni podivjani, pol pa mi prjav, da zarad frendice! pa koji kurac je zdej, da si ti v depri? Pol pa mi zabrus, da nč ne štekam in se zapre u spalnco.... In zdej psiho znalci, da čujem kako pametno?.... Nimam pojma psihološko, po kmečki pameti pa.......rada ma frendo......in......al jo pogreša......al pa ma frenda težave pa jo skrbi zanjo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 Mick maš vrjetn oboje! Je klicala u svoj rodn kraj! ne vem pa kaj nardit, da ji bo bolš? me odžene, če ji potrkam po vratih! Prej sm biu mal bl vstrajn, pa mi je zabrusla-Spizdi že! In kva čem? Sm šu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ...opasna .......tigrica Ja, nič, če si šu, pa ostan tu k si . Al pa se id mal prilizovat na način, k ji najbl paše..... Al pa ji prnes kaj......saj veš valjda kaj ma zlo rada......poleg tebe, seveda, k dans zgleda nisi glih v špilu njenih najpriljubljenih stvari v lajfu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...opasna .......tigrica Ja, nič, če si šu, pa ostan tu k si . Al pa se id mal prilizovat na način, k ji najbl paše..... Al pa ji prnes kaj......saj veš valjda kaj ma zlo rada......poleg tebe, seveda, k dans zgleda nisi glih v špilu njenih najpriljubljenih stvari v lajfu Matr, dobra ideja! Ji grem iskat karamelizirane pistacije, so ji noro good, odkar jih je odkrila! Pa še kako orhidejo mimgrede kupm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa si prisel nazaj?Je nevem kolk tisoc psihiatrov na svetu, ki ne znajo zdravit depresijo, a ti pa mislis da jo znas? Oja, sm že najdu-zdraviu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pri tvoji švester? . Ne,pr ženi! Švestr še ni noseča, vsaj zaenkrat! če bo pa tko naprej šlo, bo pa tud kmal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Z "zdravi-um". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z "zdravi-um". Hehehehe, ja! Jihhhaaaaa! Letim po pistacije in rožo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 jaooo, triple x, a si ji šu med pogovorom, ko se ti je zaupala glede frendice, kake "pametne" nasvete in ideje trosit? Če je tako, je to TIPIČNA MOŠKA NAPAKA. Ženske ne rabijo nasvetov, temveč nekoga, ki jo bo poslušal, sočustvoval in razumel. Potrebuje oporo, ne rešitev. Preberi Moški so drugačni, ženske tudi... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa si prisel nazaj?Je nevem kolk tisoc psihiatrov na svetu, ki ne znajo zdravit depresijo, a ti pa mislis da jo znas? Cigoterapy je menda tudi učinkovita včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>genij! anede js mu tud krnaprej pravim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.