Skoči na vsebino

SVEČANA OBLAČILA

Guest sanjalica

Recommended Posts

Guest sanjalica

Tk.

Hčerka bo maturantka.

Premišljujeve o obleki... in me zanima, če kdo ve, kako se lepo in ugodno obleči; kajti raje dam 20.000 SIT za kavbojke, katere bo nosila še in še kot za večerno obleko 100.000, katero si bo nadela 1x, največkrat 2x...

Kje nabavljati?

Malce...drugačno obleko bi rada...

Kako se "opedenate" na silvestrsko noč?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Šivanje Jaz te stvari opedenam s svojo šiviljo. Ima ideje in je fantastična izvajalka. Naredi, kar želiš, pa še draga ni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma Carsko xDDx :palec:

Tole bo pa še prou pršlo x:Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Apolonija, za g. Vesno, ki je oblikovalka, dam roko v ogenj. Še nikoli pri njej razožarana in tudi ne kdorkoli, ki ga poznam.

Dela take stvari in oblekce, da trga. Njene roke in zamisli so genialne. Tudi, njen salon je urejen zelo lepo in okusno. Vsakič, ko pridem k njej, si zaželim ostati **na počitnicah** pri njej x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Super.

Prihodnji teden grem v Škofjo Loko, tako da... bom pokukala...tja :)

Čeprav roko na srce; ko gledam ta link... so čudovite obleke, vendar ko pomislim koooolikoooo to staane... khmmm... ne vem..., no....

(hihi...vmes je ena čisto taka, kot je moja...mala črna klasika :D)

Guest sanjalica

Se strinjam Astra, da v Zari dobiš čudovite oblekce, pa še ne predrage...vendar kaj, ko je hčerka visoka in z zelo širokimi rameni in so vse obleke zanjo premajhne...

Sicer pa bove čez vikend res zavile v Zaro in potem Škofja Loka... (to je problem, ko živiš na periferiji in je ponudba res uboga žalost).

Sicer me pa še zanima, v kaj ste nadete za silvestrsko noč, če slavite doma s prijatelji, če greste v lokal, če ste sami z zakoncem v postelji....itd... :D :eek:

Seveda, so **nafrflane** obleke dražje, vezenje, kamenčki blabla dodatki seveda stanejo. Point pri gospe Vesni je pa, da res upedena, stvari, ki so tudi cenovno cenejše, ne dela samo zelo dragih stvari.

Njen salon je na trgu v Škofja loki, nasproti gledališča.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

:eek: za tole verzijo pa res nucash nevem kako oblekco x:Dx  x:Dx  x;)x

666 zlomkou...kwa pa che ni zakonc....tralala

Pa še kako oblekco nucaš, sploh pa če ni zakonc, pa čevlje to tudi spada zraven...vsaj torbice ni treba še kupovati za zraven x:Dx :vragec: x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>Pa še kako oblekco nucaš, sploh pa če ni zakonc, pa čevlje to tudi spada zraven...vsaj torbice ni treba še kupovati za zraven  x:Dx  :vragec:  x;)x

:vragec:

no...pa klobuka baba tut nekak ne nuca glih najbl :vio: x:Dx x;)x

666 zlomkou....s kravato in trdim....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O kul temca, pih, sanjalica! x^x :palec:

zara OK, je pa res tole - sama nisem spet tolk med velikimi, pa imam jopico XL celo, se mi zdi - vse je cist miniaturno, je zelo za majhne bejbe...

Uh jaz bi mela tdu kdaj kake petke hude... sam bi mroala bit skoz pri miru pol. x:o)x x;)x

Imam kaksno rec 'za lepse' kao, pa mi preden nosim, preperi v omari al kaj tacga. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Za novoletni ples bom imela malo črno oblekico(dekoltirana, z odprtim hrbtom), čisto preprost kroj,samo par šifonastih trakov je v okras,črne rokavice čez komolec,salonarje z 10cm metalic peto(tako zgleda) x;)x nakit pa se še odločam ali v bisernatem stilu(uhani,ogrlica in zapestnica) ali pa v kombinaciji belega zlata!

Nogavice bodo kožne barve,zelo tanke(čim manj opazne)Pa malo bisernetega glosa med in mleko po koži,ki daje svetlikajoč ten! x:)x  In seveda nekaj kapljic parfuma Provocative woman! x;)x  Perilo-črno!

Zihr boš huda! :palec: :2src: Škoda k te nom vidu! :sori:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Contesa, odvisno tud od barve las recimo... pa make-upa, belo zlato bi bilo bolj plemenito, jaz osebno pa 'navijam' za biserno. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men pa sede ful crno srebrna kombinacija tud... zdajle tuhtam... to mi pa res vedno pase, pa vedno tud pase.. za nosit...

Bi mela kak poseben pis, tko kot vcasih, kaj odstekanega, zelenega recimo, shizim na zeleno, pa nic pametnega zelenega nimam. :xx!:

Picasso

Joj, kako sem jaz komplicirala. To pa zato, ker so vse druge tudi in potem nekako v to mrzlico pades xrolleyesx

Hodila sem najprej 2 tedna po stacunah in nisem nasla nic kar bi mi bilo vsec. Skos sem imela v mislih eno obleko, ki jo je Julia Roberts nosila na Oscarjih par let nazaj...bolj taka starinska od Valentina. In na koncu se je izkazalo, da je najboljse, da dam pac delat x;)x In sem imela prav taksno. Dost poceni sem skozi prisla ( bolj, kot da bi kupovala v kaksnih dragih butikih), edino za cevlje sem dala veliko, samo so taksni fajn spicaki, da jih nosim se danes :palec:

Ma ne vem...ce bi sla se enkrat cez to, ne bi tolk komplicirala...

Ampak se vedno se mi zdi pa sivilja najboljsa odlocitev.

Obleke seveda nisem nikoli vec oblekla ( trenutno mi niti prav 100% ni )...ampak ok..dan je bil lep in za vecno si ga bom zapomnila :palec:

Sicer je pa tam pri Maxiju ena trgovina z maturantskimi oblekami, samo za moje pojme je bolj poden xnckrivx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

oh... iiii

se spomnem kok je blo lušten....

z obleko pa sploh nisem komplicirala... ful pocen sem skoz pršla... ma ne vem če je blo 10 jurjov vse skup. sem si mogla vse sama kupit z štipendijo ki je bla ene 12 jurjov.. tko da. ampak sem bla pa hudo zrihtana. prfoksa za umetnost se me kr ni mogla nagledat. je rekla da sem kt da bi iz holivuda pobegnla. kupla pa sem si eno črno kiklco k je bla lih čez kolena k je mela z bleščicami rob narjen... pa eno majčkico za zraven. no čevlje sem si pa že prej kupila pa sem potem samo še torbico dokupila. to pa je bilo oboje v srebrnih bleščicah... enkratno.

spet se mi je na bolš poslabšal

Kaj je to svečana obleka? :eek:

x:Dx x:Dx

Že kavbojke name pr'rasle, da kej druzga sploh ne poznam... ker bova v mestu...mi tut kej druzga ne preostane... :vio:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...