Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 majica...ampak "lane moje" je pa super, vsaj meni. Mi paše in bi ji pripisala zmago. Raje kot neko "nedeljsko glasbo po željah" alkvaže Čefurje pa jaz imenujem drugače. Pravzaprav me sploh ne zanima, kakšen problem imajo. Ponosna sem nase, da kamorkoli grem, poskušam govoriti tako, kot govorijo tam, kjer sem .Doma (v Sloveniji) pa lahko govorim slovensko ali angleško, tistim, ki pa so toliko butlasti, da se nočejo potrudit, da bi govorili slovensko pa jasno rečem "oprostite, ne razumem vas". Če se ne potrudijo je to njihov problem, (če se ne prilagajajo) in problem tistih Slovencev, ki so toliko štorasti, da se trudijo govoriti "čefursko". Kje pa sem pa včasih za štos bleknem tudi po "čefursko". Moj mož tudi, on sploh rad "deklamira" kakšne štose iz jugofilmov, npr. Ko to tamo pjeva ipd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Mah ja...Florijan...držim te za besedo... le glej... Dolores...ČE SE PA NIČ DRUZEGA NE SPOMNIM... pa sem Joksimovića dala...kaj jez vem, no... ajd Ceco Arkan...turbo-folk pevka...evo, najdla... V glavnem ni bil Joksimovič bistvo...ampak odnos do naših govejk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Ma, saj te razumem, si čisto cool povedala... Za Ceco Arkan pa sem prvič slišala takrat, ko so Arkana fentali. Ne poznam... ...ampak na tem področju sem itak neizobražena... Kar se tiče pa naše goveje muzke, ja no...saj kje pa sem se tudi kakšna dobra najde, ampak mi nekako ne leži. Ampak najbrž zato, ker me asocira na neke dogodke, tako kot Dionova... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Sej men tut ne...mi pa paše...tko v nedeljo mal govejke naštimat... da se počutim, kot sem se pri stari mami včas... v nedeljo...z govejo župo.... pa pohanimi šnicli...pa z renstanim krompirčkom... pa full kislo zeleno solato...pa...štrudl... Kje smo že ostal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Njama, njama, koga briga kje smo ostal, če pa o takih dobrotah ti tlele.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Eh...zdej loh rečemo zgodovinske besede...NIČ VEČ NE BO TAKO, KOT JE BILO...na pa smo spet pri migraciji... Paše na oboje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 a za chapce bomo pa drugo temo odprl 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 evo direkt - glih gledam... Aja, tam nekje je nekdo rekel, ces, obcutljivi na to (morda Surya) - niti malo. Meni je dbest ker sem meshanc, ker smo slednji najbolj inteligentni, iznajdljivi in prilagodljivi (ker vsebujemo pac dve plati). ali vec - tamle sem rekla moja mama je dolenjka, to je ze res, vednar predniki pa so bili italijanski... torej? Kok cesa clovek resnicno sploh ima? Ste hecni...lane moje je pa kul. na 'balkan zhurih' pa se slovenci po tleh mecejo - najbolj. Ejjejej, a cmo - jaz prot vam? kaj mislite, kdo bo zmagal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 No takole, ker ste glih začeli.... Jaz - četrtina slovenske krvi, četrtina italijanske, četrtina avstrijske in četrtina srbske...ubitačna mešanica. Ampak geštel je slovanski Moj mož - četrtina portugalske, četrtina španske, četrtina italijanske in četrina slovenske ....še bolj ubitačna mešanica . Geštel tam nekje med španskim in portugalskim Marsa, izberi podropčje (samo astrologije in računalništva ne, tam sem bosa) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ejjejej, a cmo - jaz prot vam? kaj mislite, kdo bo zmagal? domachini 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Aja, kdo je cefur, mnenje o tej BESEDI te zanima, kaj ne poves prej! Cefur je kmetavzar. Zdaj pa - a je kmet grdo, a je jugovich grdo al kaj... No men je smesno, da ima kdo take predsodke. zanimivo, vecji *cefurji* so men italijani, nekateri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, izberi podropčje (samo astrologije in računalništva ne, tam sem bosa) kje dash pa kiklo dol 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 aja sorchy, jaz se sama s sabo pogovarjam, zdaj sta pa vmes uletela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zanimivo, vecji *cefurji* so men italijani, nekateri. juzhni lahi so itaq chefurji :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ziher tam, kjer tebe ni *to je na tisto prej...kje dam kiklo ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Zdravilne meshanice, kristali, Dolores? Podrocje... al pa konc koncev, slovenski jezik... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ziher tam, kjer tebe ni a sam pr poljubchkih.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zdravilne meshanice, kristali? Ne, dajva tržno ekonomijo... Se hecam, slovenščina bo cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Danes ravno sem ugotavljala, da dbest da sem po babici (Montenegro)... no najbrz vsaj... kajti v familiji po mami so drugacnih postav... Pa ona je bila neka zeliscarca al kaj v vasi - velika, dolgonoga, joskasta. po kom cem pa bit? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ...vitka, pametna,...si pozabila Uuuuuaaaa, kakšna osebna izkaznica Ampak ne smem preveč, da ne bo spet kdo z jezikom opletal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 To bo itak, kar recem ali pa kar reces ali pa obe kar receva... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, kdo je cefur, mnenje o tej BESEDI te zanima, kaj ne poves prej! Cefur je kmetavzar. Zdaj pa - a je kmet grdo, a je jugovich grdo al kaj... No men je smesno, da ima kdo take predsodke. zanimivo, vecji *cefurji* so men italijani, nekateri. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 men se zdi čist kriza k ene par tanartavečjih čefurjev kar sem jih vidu, so v bistvu čist slovenci... tko da mene bolj zanima kdo je kekec.... italijani pa itak eh to je ta neki južni imidž Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 me prav zanima kako fino se slovenci počutijo v tujini... asimilirano, sprejeto in vse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>me prav zanima kako fino se slovenci počutijo v tujini... asimilirano, sprejeto in vse.... Po moje se počutjo glih tko, kt vsak tujc, ki ni doma. Bistvo tukaj ni tolk, kako se počutš (sej to nikogar ne zanima), ampak ali boš sprejel kulturo naroda, se obnašal primerno, kot domačini, al boš igral izobčenca in Jacka, da te bojo vsi vidl na 100 m, da nisi domačin! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.