Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Vladi pripravljam ponudbo za brezplačen odstop avtorskih pravic iz knjige ZDRAVASOL za teritorij Slovenije, tako o delnici države kot o zdravi soli.Edini pogoj je, da, v izogib pomisli na eventualno zamolčanje obeh naravnih zdravil, brezplačno obdaruje vsakega državljana s knjigo.Bo v redu tako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 meni je prav. srecno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>meni je prav. srecno! Enim pa ni, ker so butli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 TRENJA POP TV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Zdajle gledam tudi jaz Stane, ne morem verjeti kaj slisim. 100 000 ljudi brez sluzbe. Katastrofa za celo Slovenijo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Vidiš napako? Lahovnik pravi, da slovenski delavec ne bo delal za 60 000 SIT. Seveda bo, če bo v družinski proračun padlo še po 100 EUR dividende na družinskega člana.Napaka je bila storjena z raztegnitvijo razponov v nebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Napake vidim bolj v nastavitvi managarjev in neprilagajanje, ki je boleče...a pomaga. Nihče kriv, vodstva še najmanj.... dizaster, tale naša država.Ob takih momentih me popade srd, jeza, besnilo.... Drek, zavit v celofan! V prid našega novodobnega kapitalističnega elitnega razreda. Pa Bog daj zeleno luč tvoji delnici.....če bo prinašala, toliko jurčkov. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mićo ponavlja staro kabinetsko zgodbo o slabem gospodarju, državi. Čudno, da mu le ta šlager pade na pamet ob poslušanju žalostnih zgodb.Z DD bo dobila država lastnika x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mi je pa všeč gospa iz Peka taprava gospa! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mićo bo stvarno izpadel v javnosti totalno budalo. Četudi ima delno prav, je črna gospa profesor za publiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mićo Mrkno? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mi je pa všeč gospa iz Peka taprava gospa! jaz sem tudi kar v soku...madona, mi je skoraj zal, da sem dobila TV. sama zalost, grozljivke in vse to.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mićo Mrkno? Ne, da je mrkno, ampak da lahko en tak ekonomist, ki se ima za pomembnega, bluzi, da si na globalnem trgu konkurirajo delavci, ne pa države, je pa res od sile.Plača neposrednega delavca v kolikor toliko organizirani proizvodnji ne dosega niti 10% cene izdelka na pragu tovarne, maloprodajne v trgovini pa še 5% ne. Vse ostalo je nadgradnja režije in davkov.Dobro je rekla gospa, tudi brez delavske plače je cena previsoka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 http://www.nsi.si/modules.php?op=modload&n...195301&t=195301 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, da je mrkno, ampak da lahko en tak ekonomist, ki se ima za pomembnega, bluzi, da si na globalnem trgu konkurirajo delavci, ne pa države, je pa res od sile.Plača neposrednega delavca v kolikor toliko organizirani proizvodnji ne dosega niti 10% cene izdelka na pragu tovarne, maloprodajne v trgovini pa še 5% ne. Vse ostalo je nadgradnja režije in davkov.Dobro je rekla gospa, tudi brez delavske plače je cena previsoka. Ja, dam ti prav. Se da to tvojo DD na kak način bolj podrobno spoznati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dam ti prav. Se da to tvojo DD na kak način bolj podrobno spoznati?Da, klikni na neverjetno, tam je knjiga, ki v drugem delu govori o DD. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Hvala, bom pregledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 SLO New Deal 0. Zakon o Delnici Države1. DDV - enotna stopnja 20%2. Davek na dobiček podjetij 50%3. Davek na plačo 04. Davek na obresti in dividende 05. Enotna dohodninska stopnja6. Vse cene tržne7. Vsa delovna mesta tržna8. Vse plače tržne 9. Zbrani davek na dobiček se deli vsem državljanom v enakem znesku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Sem vedela, da si idealist... Ni šans Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sem vedela, da si idealistVse ideje so izražene materialno. Katera postavka ti ne štima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Meni vse postavke štimajo.... To si bom sprintala in bom brala pred spanjem, namesto pravljic. Pri točki 3 bom stoposto že zaspala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ne bodi tako vesela, dohodnina ostaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Pa glih to, kar me ne zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Imaš plačo ali štipendijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Heh stanči, svoje knjigovodstvo vodim sama (z obilno moževo pomočjo), pa vem, kako se bilanco spravi na nulo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.