Marsa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Kljub temu, da imamo ze temo Dnevnik, sem ze nekajkrat pomislila, da bi dali se 1 dodatno varianto, ker Dnevnik sem si res zamislila kot dnevnik... dogodke, vtise, zgolj misli, razmisljanja... jasno se zapricas vmes, gor pa dol... a nekako... kaj pa vem... ker se jemlje kot DNEVNIK, isces pac tam kaj taksnega - pa se prebijas skoz milijardo strani postov... OK; ima pac folk tok za povedat, tolk dogaja... a ni cist tko vedno... zelo zelo (preveckrat, zato pa odpiranje tele nove teme), gre pa sam za dialoge, ki dejansko nic ne govorijo, se samo pogovarjajo... Skratka, morda se bo tole prijelo; v to temo torej pridemo, ce zelimo samo mal pocvekat s katerim od forumovcev ali kaj podobnega, kar se nam ne zdi tako 'pomembno', da bi moralo biti v Dnevniku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Marsa, mislim da, glede na nekatere bo tale tema kot nalašč! Saj ne rečem, da se jaz nikoli ne zaklepetam, ampak saj veš, kaj mislim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ja,ja Conti, sej vem, da je to tud name letel, sam kaj, k si pa ne morm pomagat! No čvekačice in čvekači, kje ste? Aiwica lubezen moja,kak me lahk pustiš, da medlim in hrepenim po tvojih sočnih žnabelčkih! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Aha, saj je en komentar in to tvoj, Contesa! Ja, tako, triple, dbest, kaj bi se tam jezili cezme pa tak, a iz inata pa recimo ne sli pa sem... trapast... gres sem in tu pac izkloristis moznost, tako se dela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Tisto (dnevnik) je v MISLIH, tole pa je v CVEKARIJAH - mislim da je takoj jasno ze po tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 triple, vidis, to mi je pri tebi vsec... sicer mas svoje stose, enim gres morda na zivce pa tko, ker pac gobcas in nakladas in vse, imas pa nek... pozitiven odnos, znas sprejet stvari, na hec obrnit, znas tud nehat (razen pri Contesi), pa menim da nisi zleht, pravzaprav si kar OK. Mal povrsen, sam to sem nekak postekala zakaj (tudi, razen da si pac se dvojcek al kaj ze ); ne da se ti, raje se ne poglabljas, si se bolj kot ne prisel zabavat - saj takih je dost, zakaj bi glih teb zamerili. No in ravno ti si zapopadel in, ja, bilo je tudi tebi namenjeno (tema) in si pravilno postekal in ne da imas probleme s tem, pac pa si si vzel ponujeno... Posteno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 o tiplčk!!! najina tema.... sam za naju so jo odprl ok ok sej vem da ni sam za naju... sam naju najbl zanese....tko da hvala k ste tok dobri in nam vseeno pustite čvekat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Normalno, sploh ne gre za 'vseen', sam... no, bi pa prej odprla kaj podobnega, a ne, v bistvu sem jaz kriva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 saj ni noben nič kriv... sploh pa zdaj ko je zadevica tko fajn urejena, da je vsem prav super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Mislm, da tuki sploh ni vprašanje, kdo je kriv. Mislim, da vsakega malo zanese, vsake toliko, kar je normalno, saj smo menda ljudje! No, mene je v "asociaciah" še bolj zanesl, kot sam mal, al pa v dnevniku! Je pa fajn, tole, ja! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 a ne a ne?jz sem čist navdušena... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 No vidis dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 No saj asociacije so tud lohk, sam tist je kao misljen... pac, sam asociacije,... tule pa nekak pogovorno bolj morda al kaj jaz vem, saj bomo videl...ma ne tist 'kriv' sem se itak mal pohecala... da bi pac lohk ze zdavnaj in da itak nimam kaj tezit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>triple, vidis, to mi je pri tebi vsec... sicer mas svoje stose, enim gres morda na zivce pa tko, ker pac gobcas in nakladas in vse, imas pa nek... pozitiven odnos, znas sprejet stvari, na hec obrnit, znas tud nehat (razen pri Contesi), pa menim da nisi zleht, pravzaprav si kar OK. Mal povrsen, sam to sem nekak postekala zakaj (tudi, razen da si pac se dvojcek al kaj ze ); ne da se ti, raje se ne poglabljas, si se bolj kot ne prisel zabavat - saj takih je dost, zakaj bi glih teb zamerili. No in ravno ti si zapopadel in, ja, bilo je tudi tebi namenjeno (tema) in si pravilno postekal in ne da imas probleme s tem, pac pa si si vzel ponujeno... Posteno. Hehehehehe,Marsa,dobr da me štekaš! Vrjetn me mal nese ta moja astrološka kombinacija Zdej se pa zgovarjam! Saj nom po celem forumu rožc sadiu, ampak sam u tej temi! Hvala,Marsa, srček si! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>o tiplčk!!! najina tema.... sam za naju so jo odprl ok ok sej vem da ni sam za naju... sam naju najbl zanese....tko da hvala k ste tok dobri in nam vseeno pustite čvekat Lubika moja pa kje si ti? Dons sm te pa sanju, pa raj ne grem u sanje pisat,kaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 smotko... sam sanjaš... a ne bi blo lepš da se sanje uresničjo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Ma itak, da ja! Dons je tok dela, jz bi podoživlu sanje pa ne morm. Upam da mi še kej rata prletet gor in te polupčkat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 mucek ti kr bod priden pa deli... te počakam... potem pa greva xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 da bom tematsko ustrezna mater mu.,.kolokvij mam, ...nisem pa prepričana v svojo pripravljenost. potem pa ponedeljkov, snov mi je čisto tuja, mam pa iz prejšnjega dobro oceno, tako da se bom delala da se pripravljam za izpit in ne ne za kolokvij, kar pomeni napiflaj se kar lahko, počasi temeljito, eno poglavje- eno poglavje, k. ga gleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 buueeeeee....tako sem ćivčna da me kar trese, mrzle roke, povsod me neki srbi... aja .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Saj to je skoraj za Dnevnik, aira! Izpiti in podobno, to stejemo kot pomembnejse dnevne zadeve, morda vredne omembe v dnevniku... ampak jasno, ce si pa namenoma semle, morda ker si zastavila bolj cvekasko, pa kul, itak. Skratka, nic se ne tresi in ne bit zivcna, saj ti bo slo dobro - zdaj je cas pred, pa te to zivcno dela, cim bos padla not, bo laufalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 aira bez panike... vse bo oki doki no pa še jz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> mucek ti kr bod priden pa deli... te počakam... potem pa greva xrosex Evo mi je ratal še mal uletet, da te mal mucica moja lepa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 no vidiš sem te počakala pa še par Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Ma ti si cukr u podobi beybe! Pa saj to veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.