Piko 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Včasih je dnevni čvek zvečer produktivnejši. Če čveknem na hitro - nekaj me žuli v zvezi - hm, tripleX bi rekel "z jemanjem brisa", pa moram malo še pretenstat. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Bris vzameš al pa ne? Tle ni nobene nejasnosti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 piščančke za zajtrk... konkretno... jz se pa z mandarinami bašem... kr v Egipt? za 10 dni. lepo... uživej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Sej grem šele v pondelk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 pondelk bo en dva tri tle.... sem ti kr fouš... ampak prvoščim!!!jz pa pridno delam... nč dopusta letos... drug let... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 K si svež je pa to tko! Sm že dau čez! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ma sej mi je prov fajn... ni mi treba dopusta brez veze koristit... v službi ni nobenga... lahk pridem nabita, mačkasta ni važno... itak lohk spim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Škoda k me nou u Lublan, bi mela celo pisarno zase! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 pa ne sam eno... cela fabrka bo po moje frej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 U.škoda! Kva me zdej dražš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 veš da te morm... da boš mal name mislu... da bom še jz mal uživala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Sej bi te vzeu s sabo, sam kaj k nimaš dopusta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 sej se mi res zdi da se me neki loteva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hehehehehe,kaka huda gripa te hitr položi za ene deset dni u postlo! (sam da ti nou dolgčas med samimi desci ) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 dolgčas??? i dont think so... sam mene sam en zanima... bi se sam z enim ukvarjala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 To pomen da bi zanemarla ostalo družbo! Jihhhhaaaaaaa,to mi deli beyby! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bris vzameš al pa ne? Tle ni nobene nejasnosti! No, "tisti bris sem končno vzel", bris se vzame, da je potem kaj več jasno. Vse pa tako ali tako ni nikoli jasno. Včasih misliš, da je jasno že vse, pole pa ... včasih se lahko zgodi, da ti manjka ena sama podrobnost, ki je lahko bistvena. Včasih moraš zelo veliko vedeti, da ugotoviš - da nič ne veš. In še kaj. (Sicer pa poglej, kam je šlo zdravstvo. Neke vrste mehanične delavnice za ljudi, morda? Kaj potem lahko še ugotovim? Da nisem dohtar in se zato v druge ne bom vtikal... ) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Dons se vsak utika u vsazga, pa niso vsi dohtrji! Torej? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 mucek sej veš kako je pr nas... v tistga k se Zapičmo... sam tist nas zanima, vse okol sploh ne obstaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hehehehe,vem,vem, škrpjoni smo vsi taki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 mhm... najbl je važn da ni nikol dolgčas in da se neskončno zabavamo... in uživamo.. sploh pa na dopustu a ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Veš de! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 zdele je pa gužva ratala... mam slike od dekda mraza in vshi hodjo h men iskat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut , evo tule puščam tistega jutranjega, ko se izkoplješ ven iz rjuh : Br jutrček! Sončna heheTHX sam klinc....k sm biu zhe zgoden ampak.....prou pa useen pride na....she teb enga.......popoldanskega: ..mah nej bosta dva : 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.