Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

o misti!!! jutro tudi tebi. dons sem pa zjutri zaspala... sam ni blo panike... sem bila pravočasno v službi...no še vedno pred vsemi drugimi.

kok mi grejo dons na živce telefoni... vsi neki ful hočjo. kt da bojo boga za jajca prjel pred novim letom..

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

dobar jutar! :)

Jaz sem pa jedla brokoli vceraj in tok dobr vpliva na mojo prebavo, pa tok mi dobr naredi. x^x

Zdaj ga ze kak mesec 1x tedensko jeva (tamal pa ga ne mara), kaksnega njami sem vceraj spet naredila. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma nč, se mi zdi, da dobivam signale...pa kr nč ni. Res ne štekam. Bla sva že 3x v kinu, 2x na kosilu, 2x na pijači. Reče mi, da take k sem jaz ni, komplimenti, cel cajt v kinu svojo nogo na mojo naslanja...pa še zmeri nč. Jaz sem ga sita....ne štekam... :xx!: :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ma nč ne bo! :xx!:

Sem že čist preveč energije porabla.

Za včeri sem se odločla, da je njegova zadnja priložnost, zdej bom dala pa še enmu drugmu priložnost... :o|o: :sori:

Zakaj, mislim v cem je pa sploh problem v bistvu?

Pac, sta sla in to - a ti mora rect - a bi hodila z mano? x:o)x xrolleyesx x:Dx

Al kaj naj bi naredil, te sred kina dol dal? ne stekam...

Imas ena pricakovanja v sebi in se bunis, a oni pa morda lepo po propisima se obnasa, ker te spostuje, ne navali na prvem dejtu...

In kaj zdaj - ko se ti ne da vec? kaj mu bos pa rekla?

Morda pa cuti, da je zgolj drugo zelezo v ognju... ali pa ga moti, ker cuti tvoje pricakovanje in hkrati pa tud nekaksno kalkuliranje, pa ga to zakrchi...

Po mojem je tip cist kul, sam ti kompliciras, si muhasta, mislis se na nekoga itd. A to je pa kul?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj, mislim v cem je pa sploh problem v bistvu?

Pac, sta sla in to - a ti mora rect - a bi hodila z mano? x:o)x xrolleyesx x:Dx

Al kaj naj bi naredil, te sred kina dol dal? ne stekam...

Imas ena pricakovanja v sebi in se bunis, a oni pa morda lepo po propisima se obnasa, ker te spostuje, ne navali na prvem dejtu...

In kaj zdaj - ko se ti ne da vec? kaj mu bos pa rekla?

Morda pa cuti, da je zgolj drugo zelezo v ognju... ali pa ga moti, ker cuti tvoje pricakovanje in hkrati pa tud nekaksno kalkuliranje, pa ga to zakrchi...

Po mojem je tip cist kul, sam ti kompliciras, si muhasta, mislis se na nekoga itd. A to je pa kul?

Čak čak, to pa ni res. Sploh pa to ni prvi dejt ampak 10. Pa nisva več 16 stara, da se bova za rokce držala. Je 6 let starejši od mene...

Niti ni res, da je on drugo železje v ognju, ker je definitivno on na prvem mestu.

V kinu se pa ne daje dol, ampak film gleda. :o|o: Lohk se pa po kinu da dol. :vragec:

Ok, Ok, malo premisli vseeno pri sebi tudi - zakaj njemu vse v roke polagas, potem pa si razocarana... saj si mal vidla prej, kaksen je... ce je cincav in tak, je tud tko tak - kako ti je lohk pol vsec, ce te to sicer moti?

Ce je pa drugace drugacen (:)), pa mu je morda samo nerodno, morda je tolk zaljubljen vate, da sploh nic ne more, je cist prech, ves iz sebe. ;) :P

Picasso

A vidva pa nič ne govorita? xrolleyesx

Zakaj, hudiča, ga pa ne vprašaš, kaj misli? A se danes noben več ne pogovarja al kaj? Jaz bi mu enostavno rekla, oz. bi ga vprašala, npr....ti, a misliš, da bova zdržala do penzije? x:Dx

So že bolj pametni od mene rekli, da beseda ni konj. Mrbit pa so imeli prav. x;)x

Ne vem no, mene je totalno zapsihiral tole. Sej ne rečem, mate prov, jaz sem totalno nestrpen človek. Pa tole se že vse vleče od oktobra. Ker drugač jaz v njem vidim sanjskega tipa. To kar sem si zmeri želela in mam prov en rešpekt in tud ne pristopam čist direktno. xsrcbumx xsrcbumx

Ne vem več kaj naj naredim... xnckrivx

Ker kr čakat pa tud ne morem...puši sem pa po mojih kriterijih itak že preveč.

Si hecna - cakat NA KAJ?

Ocitno sta oba cist nesproscena in ne vesta kako pristopiti.

Kot pravi Aiwa - pejta na pir. ne na vecerje pa v kino, kako bos pa tam kaj? na vecerji je treba pazit, kako se je ;), v kinu mors bit pa tih pa film gledat... :|||

Povabi ga k sebi dam na vecerjico... ;)

Picasso

Mah sej sva šla tud že na pir. Pa sva se ful lepo mela. Ne vem no. Mogoče ga pa drug teden na kosilo povabim. Čeprav ga skos jaz neki vabim.

Pa sploh nisva hecna ampak totalno blesava! (no on je ) x;)x

Mah jaz pa itak ne morem bit tiho in nisem nic skrivnostna in nic in prec vse povem, skoraj nekako strokovno oceno dam. :P - cist hladno povem, da me ful navdusuje al kaj tacga. :D

Picasso

:palec:

-----------

<{POST_SNAPBACK}>A vidva pa nič ne govorita? xrolleyesx

Zakaj, hudiča, ga pa ne vprašaš, kaj misli? A se danes noben več ne pogovarja al kaj? Jaz bi mu enostavno rekla, oz. bi ga vprašala, npr....ti, a misliš, da bova zdržala do penzije? x:Dx

So že bolj pametni od mene rekli, da beseda ni konj. Mrbit pa so imeli prav. x;)x

povab ga kseb pa je.

----------------

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem no, mene je totalno zapsihiral tole. Sej ne rečem, mate prov,  jaz sem totalno nestrpen človek. Pa tole se že vse vleče od oktobra. Ker drugač jaz v njem vidim sanjskega tipa. To kar sem si zmeri želela in mam prov en rešpekt in tud ne pristopam čist direktno.  xsrcbumx  xsrcbumx

Ne vem več kaj naj naredim... xnckrivx

Ker kr čakat pa tud ne morem...puši sem pa po mojih kriterijih itak že preveč.

mhm jz tud. jz dam jasno vedet da mi je nekdo všeč. sam tud počakam, da pol on kej nardi. sam mi ponavadi ni treba dolg čakat. 2 mesca da se nč ne zgodi... ne bi zdržala. ajde samska ja. ampak da mi je en všeč pa na zmenke hodva in nč od njega. pobral bi me. živce bi stokrat zgubila. no jz bi definitivno kej spila... pol bi pa tud prvi korak nardila. pa ne bomo se samo gledal. škoda cajta!!! x:Dx x:Dx

pomlad... pejmo u akcijo! xcheersx xg:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...