Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a kle pa ni emancipacije al kaj??

zenske hocjo met skos tolk pravic k moski; pol naj bojo tut tolk jang k moski!

ha ha ha.. se huj k jest x:Dx

--------

<{POST_SNAPBACK}>Mah sej sva šla tud že na pir. Pa sva se ful lepo mela. Ne vem no. Mogoče ga pa drug teden na kosilo povabim. Čeprav ga skos jaz neki vabim.

Pa sploh nisva hecna ampak totalno blesava! (no on je )  x;)x

Deli na socialnih omrežjih

dej vpraš ga. sms mu pošl pa ga vpraš. a mu je zoprno da ga vn vabiš? a si mu všeč? a bi bil s tabo? neki konkretnega ga vpraši, da bo že enkrat jasno. ne vem zakaj bi šel 10x s tabo ven če mu nisi všeč. sam vseen se pozanimi. en sms pa bo vse jasno. :detelca: xcrossfingx xsrcbumx xrosex
spet se mi je na bolš poslabšal

ha ha, ocitno sta se mogla najdet: k si pac podobno refleksijo kazeta!!

ja, itak, ce ga pred kinom povabs... namesto po predstavi.

-----------

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, očitno ne znem....kaj čem rečt. Sem se včeri clo k njemu domov povabla pred kinom.  xnckrivx  xnckrivx

A noben od vas ni pomislu na to, da mogoče pa tipu sploh ni do tega  x?x

brezveze sms; cist mem!! jest ne bi nkol hotu se takih stvari ment prek sms-jev.

sooci se in vprasi, mej jajca, da sploh zves kaj in kako. he he x:Dx

-----------------

<{POST_SNAPBACK}>dej vpraš ga. sms mu pošl pa ga vpraš. a mu je zoprno da ga vn vabiš? a si mu všeč? a bi bil s tabo? neki konkretnega ga vpraši, da bo že enkrat jasno. ne vem zakaj bi šel 10x s tabo ven če mu nisi všeč. sam vseen se pozanimi. en sms pa bo vse jasno. :detelca:  xcrossfingx  xsrcbumx  xrosex

Pomlad,očitno mu pokaži do česa ti je, pa boš videla reakcijo! x;)x x:Dx Več kot ne, že ne more rečt! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Če pa čakaš in se spodobno obnašaš, potem je pa tako kot je! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ma ja, iz 1 stalisca res...

je pa tko, da so eni ubogi pri enih zadevah, 1 pri drugih bolj.

sploh , ce o osebi prav 0 ne vemo - torej zakaj, ipd.

najtezje pa je tistim, ki si ne priznajo in 0 ne naredijo zato in jim obcutki, misli ostajajo; in seveda lazje tistim, ki se soocijo s svojimi strahovi, ane!

-------------

<{POST_SNAPBACK}>Heeeeheeehehe, kako debilno, pa to ne morš verjet x:Dx  x:Dx  xDDx

Pri teh letih se še dol ne znajo dat x:o)x

Jao jao, tist tip mora bit pa res ubogi :sori:

pomlad. vprasi ga. da ti bo jasno. sploh če ti je tok všeč. ker če bosta predolg mutila bo obema bedno ratal. bol je da ti ta zdej vedet kaj on hoče in se pol s tem naprej ubadaš...

x:Dx xg:Dx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ne, jaz ne štekam, pr meni gre vse dobro, ker konkretno podmažem z besedami, nato aktiviram roke, jezik in druge štrleče organe, pol pa ni treba nič prosit x:px

Rabiš inštrukcije vidim.

x:Dx x:Dx po moje da jih on rab da bo pol tud mal bl tak x;)x

A dej Aiwa,kakšen pa je tak tip, ki rabi inštrukcije te vrste? xrolleyesx Mlakonja! x:Dx Si tak ali pa nisi! x:px Mogoče je pa on devičnik? x:Dx :vragec:

HONORE DE BALZAC

Saj sem ti rekla Pomlad, eni rabijo direktni napad! x:px x;)x x:Dx :vragec:

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...