pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Ne vem, očitno ne znem....kaj čem rečt. Sem se včeri clo k njemu domov povabla pred kinom. A noben od vas ni pomislu na to, da mogoče pa tipu sploh ni do tega Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 a kle pa ni emancipacije al kaj??zenske hocjo met skos tolk pravic k moski; pol naj bojo tut tolk jang k moski!ha ha ha.. se huj k jest --------<{POST_SNAPBACK}>Mah sej sva šla tud že na pir. Pa sva se ful lepo mela. Ne vem no. Mogoče ga pa drug teden na kosilo povabim. Čeprav ga skos jaz neki vabim. Pa sploh nisva hecna ampak totalno blesava! (no on je ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 dej vpraš ga. sms mu pošl pa ga vpraš. a mu je zoprno da ga vn vabiš? a si mu všeč? a bi bil s tabo? neki konkretnega ga vpraši, da bo že enkrat jasno. ne vem zakaj bi šel 10x s tabo ven če mu nisi všeč. sam vseen se pozanimi. en sms pa bo vse jasno. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ha ha, ocitno sta se mogla najdet: k si pac podobno refleksijo kazeta!!ja, itak, ce ga pred kinom povabs... namesto po predstavi.-----------<{POST_SNAPBACK}>Ne vem, očitno ne znem....kaj čem rečt. Sem se včeri clo k njemu domov povabla pred kinom. A noben od vas ni pomislu na to, da mogoče pa tipu sploh ni do tega Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Ah pol je pa tutek, ce mu ni do tega, pa taca s tabo na vecerje pa v kino pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 brezveze sms; cist mem!! jest ne bi nkol hotu se takih stvari ment prek sms-jev.sooci se in vprasi, mej jajca, da sploh zves kaj in kako. he he -----------------<{POST_SNAPBACK}>dej vpraš ga. sms mu pošl pa ga vpraš. a mu je zoprno da ga vn vabiš? a si mu všeč? a bi bil s tabo? neki konkretnega ga vpraši, da bo že enkrat jasno. ne vem zakaj bi šel 10x s tabo ven če mu nisi všeč. sam vseen se pozanimi. en sms pa bo vse jasno. xrosex Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 tutek ... ha ha;kwa pa ves kaj mu je ne? ce je tolk cudn k jest.. pol ga razumem pomoje najbols da ga vprasa, konc koncev ma pa ona probleme in on mogoce sploh ne, hi hi -----------<{POST_SNAPBACK}>Ah pol je pa tutek, ce mu ni do tega, pa taca s tabo na vecerje pa v kino pa tak. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Pomlad,očitno mu pokaži do česa ti je, pa boš videla reakcijo! Več kot ne, že ne more rečt! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Če pa čakaš in se spodobno obnašaš, potem je pa tako kot je! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad,očitno mu pokaži do česa ti je, pa boš videla reakcijo! Več kot ne, že ne more rečt! Men se zdi, da zlo očitno kažem. Sam k mi ne reče ne. To kar je zdej je hujš k NE. :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 lej a ni jasno da nimata jajc se v živo to sprašvat? pa nej ga pol po smsu če ji je lažje. važno je da bo že enkrat jasno!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ma ja, iz 1 stalisca res...je pa tko, da so eni ubogi pri enih zadevah, 1 pri drugih bolj.sploh , ce o osebi prav 0 ne vemo - torej zakaj, ipd.najtezje pa je tistim, ki si ne priznajo in 0 ne naredijo zato in jim obcutki, misli ostajajo; in seveda lazje tistim, ki se soocijo s svojimi strahovi, ane!-------------<{POST_SNAPBACK}>Heeeeheeehehe, kako debilno, pa to ne morš verjet Pri teh letih se še dol ne znajo dat Jao jao, tist tip mora bit pa res ubogi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Bobnar ti nč ne štekaš Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 pomlad. vprasi ga. da ti bo jasno. sploh če ti je tok všeč. ker če bosta predolg mutila bo obema bedno ratal. bol je da ti ta zdej vedet kaj on hoče in se pol s tem naprej ubadaš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 he he ma ja, vsak ma svoj pristop ne. sej ves, 100 ljudi 100 ... --------<{POST_SNAPBACK}>Kak mu pa kažeš?Do zdaj ni blo razbrat da bi se ti morda aktivirala... morda rabiš zemljevid Ma kaj je treba lapat, treba je le ordinirat, kdo rabi lapanje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, jaz ne štekam, pr meni gre vse dobro, ker konkretno podmažem z besedami, nato aktiviram roke, jezik in druge štrleče organe, pol pa ni treba nič prosit Rabiš inštrukcije vidim.Brez dvoma Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne, jaz ne štekam, pr meni gre vse dobro, ker konkretno podmažem z besedami, nato aktiviram roke, jezik in druge štrleče organe, pol pa ni treba nič prosit Rabiš inštrukcije vidim. po moje da jih on rab da bo pol tud mal bl tak Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Pomlad, poslji mu link na tole temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 A dej Aiwa,kakšen pa je tak tip, ki rabi inštrukcije te vrste? Mlakonja! Si tak ali pa nisi! Mogoče je pa on devičnik? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 in druge strlece organe! Mlakonja... Tutek... Bogi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm, morda pa temu tipu lahko zavidam, da ima pred sabo svežo devico Ma kurc, s takimi ni akcije Joj Bobnar, tebe je zih sam gobc. Poznam take. Mam enga v bližini, pa ga tko obračam, da je čist zmešan. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Zdej ste pa že nesramni. :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Ja no in zdaj daj pa se tega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Saj sem ti rekla Pomlad, eni rabijo direktni napad! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.