Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 drži se....čez kakšen dan bo že bolje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 ...kaj pa je to: naajhana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 he he...tud jaz nisem poznala pomena, je pa zelo lepo razviden iz konteksta... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Babe, naajhana pomen nazgana, nadelana... Ful se butast vid, ko je napisan, sam ko pa naglas izgovoris, pa ugotovis, da je pa ful prikladna beseda Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 dons je pa kr enih filmov za gledat... sam sem že zaspana počas. počakam da se neki posname pa naštimam še moje za snematdons že cel dan snemam za vse mačkaste ljudi k niso doma in ne morjo gledat. dobr da mam dost kaset Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 Ja, glih sm Kajmak pa Marmelado pogledala. Ej tale Rene Bitorajac, ki igra Memeta, tega mafijca, je pa fleten... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 jutro.križ me boli. bo treba mal potelovadit. lep dan vsem skupaj, vidim da bo sonček spet ven pokukal. dans je treba pa kej produktivnega počet. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Prid mal k men u jacuzzi, te nou več križ matrou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ni slaba ideja... pa še eno masažico prosim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Lohk tud dve! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ena bo dost... masažica... pol se je treba pa še oreng razgibat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Bova mal kamasutro trenerala, če ti je kej znana! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ne prvič slišim!!! itaqse bom delala da nč ne vem. pa me boš nauču... oki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Pol si morš pa dost cajta vzet! najbolš teden dopusta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 zmenjeno... dopust vzamem in gremo uživat... bi pasal mal dogodivščin... sploh tkole za začetek novega divjega leta... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Camn beybi lajt maj fajr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 čak da najdem fajrstartr! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Pr men ga ne nucaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 mucek... dober večer... sem lih s pod tuša, dišim po vrtnicah.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Oooooo,lubica glih prov! Bi dau eno slikco gor,k je skor kt ti, v moj avatar če nimaš nč prot? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 no da vidmo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Mal mejhna je ratala, bi raj večjo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 tale se mi zdi čist dost velka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 sm mislu mal bl odkrito(kaka prozorna majčka,bi bla fajn) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.