Ksenia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 mi je všeč barva te ikonce Amis, da ne bi slučajno nazaj v graben stopila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Selene, kako je šlo? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 hojla coccinelle ja, tle se lohk čveka...kolk fajn... aiwa...heh, podobno stanje...medve sva danes za selene, se spretno izogibam grabnom. zaenkrat. si moram doma kaj brihtnega zmislit za razbijanje dolgega časa ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Contesa, sva se dogovorila da jutri pridem in si ogledam teren, upam samo da ne bo mislil, da sem neresna, ampak totalno frko sem imela, vmes šibala nazaj v redno službico pa še komaj se vlačim naokrog...na vprašanje, če misli popoldne je odgovoril pritrdilno... če boš kej karte metala, mal se name spomni hvala ti...bemu da bi jst tkole zgledala kot ti super si Amis, sej mogoče bojo grabni zmrznili pa se bova drsali gor... pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Selene sem v službi. Ko pridem domov ti vržem karte in pošljem odgovor na os. Drži se! Malo čaja in limone te bo postavilo na noge! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 zlata si ja čajček, limonca, med, pomaranče, eterično olje "eukalyptus"svečka in moj cvileči pojemajoči glas... ampak se ne dam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Bravo, to so besede! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 A kdo ve, kaj je najboljš proti nizkemu pritisku? Pa ne rečt šport...ker rabm neki instant. Itak se pa ukvarjam s športom, tk da to zgleda da ne pomaga. PLIIIIS! :xx!: Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo ve, kaj je najboljš proti nizkemu pritisku? Pa ne rečt šport...ker rabm neki instant. Itak se pa ukvarjam s športom, tk da to zgleda da ne pomaga. PLIIIIS! :xx!: Kava al espresso ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 al pa enga rukn! en hiter sex... ma same dobre stvari... sem mela tud jz probleme z nizkim... pa sm ga v red spravla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa...heh, podobno stanje...medve sva danes za sej potem sem prišla domov pojedla kosilo in čist v komo padla... me je mami komi s postle vrgla, da sem šla do dohtarce iskat bolniški list za prejšno sredo. in zvečer sem težko zaspala, pa čeprav sem bla ful zaspana... dons zjutri pa tud vstat nisem mogla. ampak danes sem super. nič zaspana. sem bl laufajoča... aja pa en lep juterček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 jutro bejbe...pol noči sem prekašljala. je blo ful hecno. čist tako mirno sem to prenašala in čakala da mine....proti jutru sem pa le nekaj zaspala... ...tako da se bom z zelenim čajem verjetno nalivala danes mejte se... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 misti jutro! jaz sem pa dones fino lepo naspana... čeprav bi lahko komot še ene 4 ure spala... ampak potem ko sem vstal in nardila tibetančke sem bla kot nova... pa ponavadi me okol 7ih začne zamankvat, dons se pa kr dobr držim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 saj bo mystica...saj veš, potreben čas...pa vitamini... tud tebi en aiwa pa v akciji danes Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 sej pr men je blo tud tko. sem bla bolana pa jih nisem delala, pol sem še teto dubla pa jih nisem delala... no zdaj pa spet laufajo. joj no!!! komi čakam da pridem domov da grem moj avtorček vozit!!! tralalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 jutro! hm, odkar sem v Lj ugotavljam da je tukaj folk veliko bolj nestrpen in zivčen kot npr. v Novi Gorici. npr. šoferji mestnega avtobusa speljejo, skoraj zanalašč ko še vsi stojijo, tako da se komaj prispotikaš do sedeza če seveda prej ne padeš. pri nas pa "dober dan", lepo se vsi posedejo in spelje. ali pa če kaj vprašaš, ker nisi iz ljubljane in to, se redkokomu ljubi razlagati. npr, kje je menjalnica, kje blizu? odgovor: ne tuki pa ni nobene menjalnice v blizini... potem pa jo najdeš par metrov naprej v stilu "znajdi se sam"..pa tko. meni so drugače všeč večja mesta, ampak relax everybody, to je tudi pomembno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 mislim da maš prav. sam če bi mene srečala bi ti vse prijazno razložila. hi hi hikva sem dons fajn razpoložena...in dons k mam ful za jest sabo v službo (k me je včeri skor pobral od lakote) sploh nisem lačna. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ein kiss na tvoje žnablčke mucica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Oj, folk! Zanima me, zakaj men ne izpiše, kere OS-e sm poslala. Recimo pošlem OS, mi napiše, da je blo uspešno poslano, pa grem pol na Sent items- tm pa seznam prazen... Aja, pa zanima me, kk gre hierarhija na forumu: vajenček, ne čist vajenček... Pa pr kerih cifrah postov se ti "naziv" spreminja Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Oj, folk! Zanima me, zakaj men ne izpiše, kere OS-e sm poslala. Recimo pošlem OS, mi napiše, da je blo uspešno poslano, pa grem pol na Sent items- tm pa seznam prazen... pod okencem v katerega pišeš, lahko izbereš "dodaj kopijo v poslana sporočila". na TV je Flashdance what a feeling... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Sm meu jz včer tud flashdance, brez tv-ja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 nč več fukotožen se grem učit! resno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 kwa sm se najedwa... fulj je bla dobra malca. no dons grem pa prec po službi po radijo za moj avtorček... komi čakam... jupiiii!!! bomo pel na ves glas... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 kwa sem pogrešala to temo!!! moja moja moja....cmok cmok cmok se bom sama sabo menla če se noben nav hotu z mano... sej to temo sem jz itak posvojila... moja moja bla bla blačwek, čwek, čwek hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.