Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, kako je šlo? x:Ix :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

hojla coccinelle :palec: ja, tle se lohk čveka...kolk fajn... x^x

aiwa...heh, podobno stanje...medve sva danes za :sleeping:

selene, se spretno izogibam grabnom. zaenkrat. si moram doma kaj brihtnega zmislit za razbijanje dolgega časa ..... :bomb: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Contesa, sva se dogovorila da jutri pridem in si ogledam teren, upam samo da ne bo mislil, da sem neresna, ampak totalno frko sem imela, vmes šibala nazaj v redno službico pa še komaj se vlačim naokrog...na vprašanje, če misli popoldne je odgovoril pritrdilno... če boš kej karte metala, mal se name spomni ;) hvala ti...

bemu da bi jst tkole zgledala kot ti x;)x super si xsrcx

Amis, sej mogoče bojo grabni zmrznili pa se bova drsali gor... pa bo x:Dx

Selene sem v službi. Ko pridem domov ti vržem karte in pošljem odgovor na os. Drži se! :palec: Malo čaja in limone te bo postavilo na noge! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Bravo, to so besede! :palec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

A kdo ve, kaj je najboljš proti nizkemu pritisku? :eek: Pa ne rečt šport...ker rabm neki instant. Itak se pa ukvarjam s športom, tk da to zgleda da ne pomaga.

PLIIIIS! :o|o: :o|o: :xx!: :o|o:

:eek:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>A kdo ve, kaj je najboljš proti nizkemu pritisku?  :eek: Pa ne rečt šport...ker rabm neki instant. Itak se pa ukvarjam s športom, tk da to zgleda da ne pomaga.

PLIIIIS! :o|o:  :o|o:  :xx!:  :o|o:

:eek:

Kava al espresso ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>

aiwa...heh, podobno stanje...medve sva danes za  :sleeping:

sej potem sem prišla domov pojedla kosilo in čist v komo padla... me je mami komi s postle vrgla, da sem šla do dohtarce iskat bolniški list za prejšno sredo. in zvečer sem težko zaspala, pa čeprav sem bla ful zaspana... dons zjutri pa tud vstat nisem mogla.

ampak danes sem super. nič zaspana. sem bl laufajoča... x:Dx x;)x

aja pa en lep juterček x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro bejbe...pol noči sem prekašljala. je blo ful hecno. čist tako mirno sem to prenašala in čakala da mine....proti jutru sem pa le nekaj zaspala... x:Dx ...tako da se bom z zelenim čajem verjetno nalivala danes x^x

mejte se... :palec:

misti jutro! x;)x x:)x jaz sem pa dones fino lepo naspana... čeprav bi lahko komot še ene 4 ure spala... ampak potem ko sem vstal in nardila tibetančke sem bla kot nova... pa ponavadi me okol 7ih začne zamankvat, dons se pa kr dobr držim.

saj bo mystica...saj veš, potreben čas...pa vitamini... x:px tud tebi en xwizardx

aiwa pa v akciji danes xDDx :palec:

sej pr men je blo tud tko. sem bla bolana pa jih nisem delala, pol sem še teto dubla pa jih nisem delala... no zdaj pa spet laufajo.

joj no!!! komi čakam da pridem domov da grem moj avtorček vozit!!! tralalala x8Dx :madpro: xsrcx :flower:

jutro! hm, odkar sem v Lj ugotavljam da je tukaj folk veliko bolj nestrpen in zivčen kot npr. v Novi Gorici. npr. šoferji mestnega avtobusa speljejo, skoraj zanalašč ko še vsi stojijo, tako da se komaj prispotikaš do sedeza če seveda prej ne padeš. pri nas pa "dober dan", lepo se vsi posedejo in spelje. ali pa če kaj vprašaš, ker nisi iz ljubljane in to, se redkokomu ljubi razlagati. npr, kje je menjalnica, kje blizu? odgovor: ne tuki pa ni nobene menjalnice v blizini... potem pa jo najdeš par metrov naprej x:Dx v stilu "znajdi se sam"..pa tko. meni so drugače všeč večja mesta, ampak relax everybody, to je tudi pomembno!

mislim da maš prav. sam če bi mene srečala bi ti vse prijazno razložila. hi hi hi

kva sem dons fajn razpoložena...

in dons k mam ful za jest sabo v službo (k me je včeri skor pobral od lakote) sploh nisem lačna.

Oj, folk!

Zanima me, zakaj men ne izpiše, kere OS-e sm poslala. Recimo pošlem OS, mi napiše, da je blo uspešno poslano, pa grem pol na Sent items- tm pa seznam prazen... :sori:

Aja, pa zanima me, kk gre hierarhija na forumu: vajenček, ne čist vajenček... Pa pr kerih cifrah postov se ti "naziv" spreminja :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Oj, folk!

Zanima me, zakaj men ne izpiše, kere OS-e sm poslala. Recimo pošlem OS, mi napiše, da je blo uspešno poslano, pa grem pol na Sent items- tm pa seznam prazen... :sori:

pod okencem v katerega pišeš, lahko izbereš "dodaj kopijo v poslana sporočila".

na TV je Flashdance :hepko: what a feeling...

kwa sm se najedwa... fulj je bla dobra malca. no dons grem pa prec po službi po radijo za moj avtorček... komi čakam... jupiiii!!! bomo pel na ves glas...

• 1 month later...

kwa sem pogrešala to temo!!! moja moja moja....

cmok cmok cmok

se bom sama sabo menla če se noben nav hotu z mano... sej to temo sem jz itak posvojila... moja moja

bla bla bla

čwek, čwek, čwek

hi hi hi :opica: :icon1_blush:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...