aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 uuu kok je že ura... pišuka... dons sem bla pa ful pridna in ful nardila... še neki mam za narest pa domov... jao... dons je šu cajt tko hitr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 aja slo in bibloikletarstvo Nisem videl prej. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 pa bi bolš pogledu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ah da sem sam prejšnjo pogledo, tole stran sem samo preleteu pa sem videl neko bibliokletstvo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 popizdiš pa je oreng po mizi udarš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Si me predstavljate? Heheheh ... ma ne, Že imam službo. Delam v šoli, v knjižnici in je prow kul. Lahko pa bi učila, ja ... ampak si ne predstavljam. Že tako so me zadnjič učenci čudno gledali, ko so me videli na enem metal žuru. So samo "kaj pa ta tu dela?". Ne vem kaj bi blo z mojo avtoriteto. uuuuu da best Jaz imam prevec rada otroke, da bi jim privoscila mene, kot prfokso Aja misty je na metal bolj. kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 redovalno!! majka kr na mizo... pa grozit z minusi pa taklele starše u šolo klicat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>redovalno!! majka kr na mizo... pa grozit z minusi pa taklele starše u šolo klicat uu ubogi otroci. Midlim, jaz včasih prfokse tako za glavo jebem da je to hudo. Sej jaz tega itaq nebi dopustil Bogi otrovi, sej jaz itaq mislim it sociologije po moje zdravstvenem študiju študrat tako da se naj pripravljajo Ah misti, še bova mogoče skup Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Si me predstavljate? Heheheh ... ma ne, Že imam službo. Delam v šoli, v knjižnici in je prow kul. Lahko pa bi učila, ja ... ampak si ne predstavljam. Že tako so me zadnjič učenci čudno gledali, ko so me videli na enem metal žuru. So samo "kaj pa ta tu dela?". Ne vem kaj bi blo z mojo avtoriteto. ja ,super bi bilo imet tako prfokso.mi smo imeli prfoksa metalca in je bilo mega ,tip je bil kot frend za nas in nikoli ga nihce ni podcenjeval ali da ga pac ne bi spostoval.fajn smo se mel in na koncu tud vsi znal(in to matematiko) Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 joj ko bi mi mel taki prfokso Pol bi jaz tudi znal matko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 valda.ce je prfoks zanimiv in skuliran se je tudi ucit dost lepse.si mores mislit,da smo mi komi cakali da bomo imeli matematiko.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>valda.ce je prfoks zanimiv in skuliran se je tudi ucit dost lepse.si mores mislit,da smo mi komi cakali da bomo imeli matematiko.... Mi pa komi čakamo da mine <{POST_SNAPBACK}> Jah misti, ti tud bodi taka, pa še te bom jaz meu rad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ne škoda mi je da naoš moja prfoksa Ah pa sej nebi bila zlobna do mene - bi ti že dal zloben bit do mene Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 nini, eg pa če na slikha tko nedolžne zgledaš Mah ziher nis zlobna. No mal si to čutim samo zelo zelo zlobna pa nisi. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja no jaz pa nisem žleht do tebe tak da b se fajn razumela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 kok ljubezni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Danes bi ležal v senci v viseči mreži med dvema drevesoma, v prijetnem vetrcu in s hladno pijačo ob sebi. Dremal in gledal tja daleč na morje, nad gozd, v oblake in v planine.... Globoko razmišljal - z zaprtimi očmi in se predajal občutkom, ki jih dajeta Bog in Narava..... Tako pa sedim na prenizkem stolu in sanjam o tem, kako bi lahko sanjal. Sanjam celo o tem, da bi bilo lepo čitati knjigo v globokem naslanjaču - pa tam, kjer je naslanjač - ni miru in tu, kjer je mir - ni naslanjača.... Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 komplicirano priporočam postlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
samba 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bi ležal v senci v viseči mreži med dvema drevesoma, v prijetnem vetrcu in s hladno pijačo ob sebi. Dremal in gledal tja daleč na morje, nad gozd, v oblake in v planine.... Globoko razmišljal - z zaprtimi očmi in se predajal občutkom, ki jih dajeta Bog in Narava.....Tako pa sedim na prenizkem stolu in sanjam o tem, kako bi lahko sanjal. Sanjam celo o tem, da bi bilo lepo čitati knjigo v globokem naslanjaču - pa tam, kjer je naslanjač - ni miru in tu, kjer je mir - ni naslanjača.... Ion Tudi jaz bi bila tam kot ti v prvem odstavku.Za razliko od tebe pa imam mir na kavču, v naslanjaču..., v meni pa je nemir.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 v črno lukno ga vrž Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja stara... sej veš vikendov je še dost.. jz sem sicer čist zdrava ampak razmišljam da bi tega prešpricala.. pa kej bl ne uničejočga počela... hehe... kšna druga zabava brez alkota... pa takle Ja, ja stara, ti si posebi vajena pridnih žurov, pa sam brezalkoholne pijače,... Ja kaj bo pa men ostal če ves sok spiješ Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, ja stara, ti si posebi vajena pridnih žurov, pa sam brezalkoholne pijače,... Ja kaj bo pa men ostal če ves sok spiješ hehehe veš kwa mojga hmeljevga soka mam jz zmer dost... nav zmankal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 kok bi jaz šel spaaaat Sam ne morm ker se zunej derejo ko zveri Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jz bi pa šla ven pa se drla k zver Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.