Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

uuu kok je že ura... pišuka... dons sem bla pa ful pridna in ful nardila... še neki mam za narest pa domov... jao... dons je šu cajt tko hitr... :wOOt:
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja.  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:

Si me predstavljate? Heheheh ... ma ne, Že imam službo. Delam v šoli, v knjižnici in je prow kul. Lahko pa bi učila, ja ... ampak si ne predstavljam.  x:)x  Že tako so me zadnjič učenci čudno gledali, ko so me videli na enem metal žuru. So samo  :eek:  :eek:  :eek:  "kaj pa ta tu dela?".  :vragec:  Ne vem kaj bi blo z mojo avtoriteto.  x:Dx  x;)x

uuuuu da best x;)x

Jaz imam prevec rada otroke, da bi jim privoscila mene, kot prfokso x:o)x x:Dx

Aja misty je na metal bolj. kul :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>redovalno!! majka xsmokex kr na mizo... pa grozit z minusi pa taklele xsmokex starše u šolo klicat xsmokex

uu ubogi otroci. Midlim, jaz včasih prfokse tako za glavo jebem da je to hudo. Sej jaz tega itaq nebi dopustil :o|o: Bogi otrovi, sej jaz itaq mislim it sociologije po moje zdravstvenem študiju študrat tako da se naj pripravljajo :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: Ah misti, še bova mogoče skup x:px

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja.  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :vragec:

Si me predstavljate? Heheheh ... ma ne, Že imam službo. Delam v šoli, v knjižnici in je prow kul. Lahko pa bi učila, ja ... ampak si ne predstavljam.  x:)x  Že tako so me zadnjič učenci čudno gledali, ko so me videli na enem metal žuru. So samo  :eek:  :eek:  :eek:  "kaj pa ta tu dela?".  :vragec:  Ne vem kaj bi blo z mojo avtoriteto.  x:Dx  x;)x

xsuperx xsuperx xsuperx

ja ,super bi bilo imet tako prfokso.

mi smo imeli prfoksa metalca in je bilo mega ,tip je bil kot frend za nas in nikoli ga nihce ni podcenjeval ali da ga pac ne bi spostoval.fajn smo se mel in na koncu tud vsi znal(in to matematiko) x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

valda.ce je prfoks zanimiv in skuliran se je tudi ucit dost lepse.si mores mislit,da smo mi komi cakali da bomo imeli matematiko.... x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>valda.ce je prfoks zanimiv in skuliran se je tudi ucit dost lepse.si mores mislit,da smo mi komi cakali da bomo imeli matematiko.... x:Dx

:eek: Mi pa komi čakamo da mine

Jah misti, ti tud bodi taka, pa še te bom jaz meu rad :lol:

Ne škoda mi je da naoš moja prfoksa :cry:

Ah pa sej nebi bila zlobna do mene - bi ti že dal zloben bit do mene :vragec: x:Dx

nini, eg pa če na slikha tko nedolžne zgledaš :D Mah ziher nis zlobna. No mal si to čutim samo zelo zelo zlobna pa nisi.

Danes bi ležal v senci v viseči mreži med dvema drevesoma, v prijetnem vetrcu in s hladno pijačo ob sebi. Dremal in gledal tja daleč na morje, nad gozd, v oblake in v planine.... Globoko razmišljal - z zaprtimi očmi in se predajal občutkom, ki jih dajeta Bog in Narava.....

Tako pa sedim na prenizkem stolu in sanjam o tem, kako bi lahko sanjal. Sanjam celo o tem, da bi bilo lepo čitati knjigo v globokem naslanjaču - pa tam, kjer je naslanjač - ni miru in tu, kjer je mir - ni naslanjača....

Ion

<{POST_SNAPBACK}>Danes bi ležal v senci v viseči mreži med dvema drevesoma, v prijetnem vetrcu in s hladno pijačo ob sebi. Dremal in gledal tja daleč na morje, nad gozd, v oblake in v planine.... Globoko razmišljal - z zaprtimi očmi in se predajal občutkom, ki jih dajeta Bog in Narava.....

Tako pa sedim na prenizkem stolu in sanjam o tem, kako bi lahko sanjal. Sanjam celo o tem, da bi bilo lepo čitati knjigo v globokem naslanjaču - pa tam, kjer je naslanjač - ni miru in tu, kjer je mir - ni naslanjača....

Ion

Tudi jaz bi bila tam kot ti v prvem odstavku.

Za razliko od tebe pa imam mir na kavču, v naslanjaču..., v meni pa je nemir....

<{POST_SNAPBACK}>ma ja stara... sej veš vikendov je še dost.. jz sem sicer čist zdrava ampak razmišljam da bi tega prešpricala.. pa kej bl ne uničejočga počela... hehe... kšna druga zabava brez alkota... pa takle x:Dx  x:Dx

xNNx Ja, ja stara, ti si posebi vajena pridnih žurov, pa sam brezalkoholne pijače,... Ja kaj bo pa men ostal če ves sok spiješ xcheersx xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Ja, ja stara, ti si posebi vajena pridnih žurov, pa sam brezalkoholne pijače,...  Ja kaj bo pa men ostal če ves sok spiješ xcheersx  xsmokex  xsmokex  xsmokex  xsmokex  xsmokex  xsmokex  xsmokex

hehehe veš kwa mojga hmeljevga soka mam jz zmer dost... nav zmankal x;)x x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...