Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz bi pa šla ven pa se drla k zver :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 mogoče pa celo bom... se odpeljem nekam in se znorim... pa noben nav mislu da sem čudna... razn če me bo kdo viduuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 prpel se sem k meni. Te nebo nišče vidu al slišu - smo bolj tak daleč stran, če pa je kdo v bližini pa ga itaq ni doma Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 pol pa res ne boš mogu spat... k se ti bom zuni drla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 saj potem ko se boš zdrla lahko prideš k men spat no postla ni zakonska ampak 2 lih pašeta gor Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>michelle, ma belle, si tu? Uh, tega pa nisem videla vceraj. Sem skakljala od TV do racunalnika Danes je fuuuuuuuul lep dan, sem bila na 2urnem sprehodu, po moje imam kar mal barvice! Super!Uzivajte! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ooo blagorčem mišelči... jz bi tud barvico xrosex behič pa ja ne misliš da bom šla kr h teb spat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo blagorčem mišelči... jz bi tud barvico xrosex behič pa ja ne misliš da bom šla kr h teb spat Prid k men, pa skupaj udariva eno soncenje ob pijacki...pa v savno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ooo noro... a mate doma savno? jz sem si lih dons en tak užitkarski dan prvošla... sem si piling nardila, zdej mam masko gor... po moje zih en let al pa še več nisem tega delala... je že cajt.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja. Spomnila sem se, da si nekoc rekla, da bi sla rada v savno Uzitkarski dan - zaaaaaaakon a mas se bone za masazo? Sem ti kar mal fous, ker bi jaz tud danes. Se posebaj manikura je blazno potrebna, ker lahko trenutno moje nohte sam skrivam Ceprav v Elle sem brala, da so moderni kratki ( kera tolazba). Uuu sem zasla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 še zmer matr sem levak... res bi se lahk naročila... sam kdaj k nimam nikol časa... bo treba še kšn mesec počakat da bom mela vsaj soboto frej da grem na masažo. k v nedeljo majo jasno zaprto jz mam tud kratke nohte. grizem jih ne sam se cepjo pa nikol niso dolgi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Joj, le izkoristi bebica Men masaza ni, ker me vse boli vedno Kasno piling pa mas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 enga kuplenga... ne vem kwa je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 iiiiiiiiiiiiiiii misty Tudi jaz grem na soncek se!Pozdravcek! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>behič pa ja ne misliš da bom šla kr h teb spat Why not Že dolgo nisem kre koga spal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Upam da ne kriliš preveč z rokami. Kr enkrat sem na izletu s frendo na zakonski spal, pa se lih obrnem na htbet in duff, mi gre prst v usta nor porine Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehehe... ne sm čist pr mir... mogoče se kej obrnem to je pa tud vse uuuu kupla sem si nov telefon... yeah! matr sm prtisnene. mi nardi klik in evo zdele gremo kupt... direkt v city park po nov telefon. heheehe... kupla tazga hudga z UMTSom... matr sem carica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam da ne kriliš preveč z rokami. Kr enkrat sem na izletu s frendo na zakonski spal, pa se lih obrnem na htbet in duff, mi gre prst v usta nor porine Ej fuck, zadnc smo bli uzun, totalka naajhani, pa hocem enmu ( tist vecer sm ga spoznala ) neki na uho povedat, pa glih ko sm usta odprla, da on glavo blizje in jz ga ugriznem v uho Sm se skor posc...od smeha... Aiwa, kup Motorolo, pa si nastimi mail, pa mi povej, kk se to nardi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehehe... ne morm... sm že sonija kupla. sej al to al pa nokio druzga itak nečem. bom jz mal frendom tole zatežila da vse popedenajo kwa čem se jz matrat za brezveze... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 zato pa mamo frende Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 aham ne mormo sami vse vedet... u zdele si bom pa mal muzko nabila... pol pa tko onix pride pome Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pa vi se vsi poznate med seboj! Jz bi se tud druzla pa ne virtualno..tk v resnici Pa so vsi poparckani pa to... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jz nism nč poparčkana... ti sam povej kje si ... al kdaj bi se rada dobila ... sm prec za!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Blizu Zalca Ne, sej me bo razpizdil, pa bom zletela mal v gmajno Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.