aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 no sej če ne se lahk tud prej kej dobimo... polet nardimo en žurček!!! do kdaj pa morš diplomo narest? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 kul... lih fajn polet... nardimo en piknik xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pa še spalko v avto pa je... hehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pol k bo konc žura pa bom mal... kwa mislš da bom vsa nabita vozila domov? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 še kšno gajbo bom prpelala.... hehe da jo spraznemo seveda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hehehe zdej je itak vse isto... sej če ne bom pa jz pila tega... jz tko unga "vašga" ne hehehee važn da teče... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kaj pa vino se lahko prinese?? hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 evo ga nas clovek... sam ne mi s kakim belim hodit! jaz drugac tud zlatoroga 'pijem', nimam pa nic proti gajbici uniona, ki se tud vcasih pojavi...ampak najrajs imam stello, shit ko so tole mi zafrknili... :|| aiwa, mas novo ikonco, lustna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> aiwa, mas novo ikonco, lustna. Lušna, lušna! Sam jz bi pa tud body rad vidu,face znam že na pamet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 haha, ok, egoisticno res od mene, privlcei pol kar mas, willie. Men je pa po belem slabo, ker je (bolj, saj pikrich je vsak) zveplano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ma ne morem verjet!!!! bambus!!!! In folk MISLI pol, da pije vino.... halo.kaj ima oni dejt al kaj z vinom, mi pa tud ni jasno. al pa moj frend, ki hoce unicit nad teran S COCACOLO!!!!!!!!!!!!!!! (ne saj da ne bos mislila, tud jaz sem kako vino pila kdaj v lajfu s cocacolo, sam hocem rect, da je to cist of). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 a res prav ne znese ti al kaj?no saj jaz ga z vodo mesham, jaz se cvicek z vodo mesam. Mah daj ga srat - boljse da ne vem? ITD. Ne skrbi zame, jaz prenesem kar kaj vedet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 tralalala... kdaj se konča tale službica.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kwa zdej Aiwica čakam na eno tvojo fotko(celostno) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa, zgleda, da ne čuje dobro! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa zdej Aiwica čakam na eno tvojo fotko(celostno) hehehe se boš načakal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 če bi mela skener bi mogoče še šlo...pa ga nimam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pa sej maš full fotk, valda maš kero tud celo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 nimam dost dolgih rok da bi se cela not ujela. pa niti nimam fotiča... digitalca... mam na tulifonu... hm.... ok dons grem tulifon zamenjat... jutr rečm mamici da me slika.... pošlem... a bo v redu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Maš pa še drugo opcijo, stopš pred špegu, pa se fotkaš! Drgač pa že komi čakam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš pa še drugo opcijo, stopš pred špegu, pa se fotkaš! Drgač pa že komi čakam! špegu? nimam tazga velcga celga špegla ... v kopalnci je do pasu... v predsobi je pa v dveh delih... v sredin manka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Eh,šajz! Pol pa jutr, pa ne pozab! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 šajz ja šajz... hehehe.... pa dons tko nimam cajta... k letim mobi zamenat pa pol v šolo pa pridem zvečer čist crkjena u postla direkt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hehe aiwi nova ikonca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.