Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja potem pa si vodo vzem namest vodke Tako kot jaz sem mislil da je voda in sem bil full žejen pol pa exam jast tisto.... :xx!: o šit da sem skoraj bruhal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ah boga sej se meni tudi že malo zeha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jaz pa sem utrujen od plesnih Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kdo se oglaša Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 joj kok je že ura jz pa še zdej nisem fertik... jao šibam naprej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 predstavitev za seminarsko k mam jutr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 aiwa.. vso sreco jutri Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 sej bo. mislim da mal sem se že losala treme. zadnje čase mam ful enih predstavitev pa nastopanj... pa mislim da je za malenkost bolš. jao... k začnem farbat, pa glas se mi trese... hehehe... pa itak vse pozabim... hihihi... sam gre na bološ. vaja dela mojstra. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 sej ja... ne zgine lih čez noč... sam včekrat k nardiš ... vsakič je vaj mičken lažje... no pa sej mislim bit sam ene 2 minute... tk da se naučim za 5 minut...in pol pozabim pa je 2 hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kwa sm se najedla... mm je blo dobr... sam sem pol pustila... hehe... končno vem kdaj mam dost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jz sm šla dons 10.30 ... pa mi je zgodi... sam če ob 4.30 vstanem ... niti ne.hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 samo resno ej. Kako se ti da stanot tako zgodi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kar se mora ni težko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 meni se je ob 7 težko vstat, pa tudi moram Btw, srečno na predstavitvi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 tenks. sej bo šlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 vseeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>predstavitev za seminarsko k mam jutr Aiwek, GOOD LUCK! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 aa sej bi zdej že morala predstavitev met Držmo pesti da je vse ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 heheh tenks! evo lih domov pršla. šlo super... mal se mi je na začetku glas tresu... pol pa akcija... hehe... šlo super tko zdele pa z onixom na drink.... yeah... najraj bi šla žurat.. pa morm jutr dobr funkcionirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 you go girl Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ! ?! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 yeah... im waitin for you... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja relax Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.