Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Joj, kolk sm ti fouš.  :sori:  Jst imam pa zelo slabe zobe.  :C:  Pa lahko karkoli naredim. En drek.

Ej, jst moram pa za diplomo delat, pa tudi nič ni. Do 16ih sem v službi, potem domov, pod tuš ... in najraje bi šla spat.

Joj vem :o|o: Jaz tud dvomim, koliko bom danes kaj spala xrolleyesx Ob pol 5ih se grem spet ucit....

Za Ribico tudi jaz drzim pesti...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

verjetno je pri mamici... al pa s svojimi... zdej lih ni trenutek za net. bo verjetno prec k bo lahk.

jz ful držim xcrossfingx da bo vse najbolš kokr je lahk :detelca:

spet se mi je na bolš poslabšal

no ja, odvisno kaj dogaja, saj ne mroes bit skoz kar tam... najbrz bi se itak javila, jasno.

:detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ah misti, pol pa sva že dva. Ja jaz mam orng občutljive zobe. Edino kar še nimam zablombirano so srednji zobi, pa še ti počasi gredo :C:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

bla bla bla... sem pršla počwekat... a od katje nismo nč slišal? bomo pol pozno al pa jutri... sigurno... :detelca:

no zdej si bom pa kej za gledat naštimala... morm pogledat kje sem ostala... xhypnox

jaz full rad kake grozljivke gledam - posebi če je kaka sexi oseba v bližini da se je lahko primem :icon1_blush:

al pa kake komedija - love story x:Dx x;)x

ti? x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

grozljivke, komedije in predvsem ZNANSTVENA FANTASTIKA... yeah xsuperx xsurprisex :O: hehe... tko da ful rada kšne fajne znanstveno fantastične nadaljevanke gledam...

a res? jz tud!!! :wOOt: mislim nisem zamudila v službo ker nisem šla... ampak budilke nisem slišala... mam tko naštiman da mi vsak dan zvoni od pon do pet ob isti uri. in mogla sem jo ugasnt... ampak jz se RES NE SPOMNEM da bi SPLOH zvonila. :vragec:

no tkole šibam do dohtarce po bolniški list, pa še en opravek mam...jao kok ščije zunej... kwa nej obuje... bi rabla ene gumjaste škorne...hehehe uuu sej res sej sem si kupla eno zadevo k ne premoč. super!! pametna aiwa x^x x;)x

ja ni lih za ven hodt. sem šla tud kle okol mal... hvala bohu da sem si kupla nepremočljive šuze. ma kwa njemu hwala, men hwala... dddd xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx

tko zdej mi pa neki časa ni treba vn... upam, da še par urc ne... da se zrihtam... da vse nardim kar mam za narest... pol pa kjul...

no sam tok da veš da boš pogrešana... no sej verjetno tud mene popoldne ne bo.. k mam fulj stvari...

zdele se ohlajam... matr sem se zgonila na steperju. i love it... no zdej mam še tri dni k se lohk tkole "matram". pa en oreng urnik si morm narest... kaj in kako bom med tednom migala...

eto, ker ne vem kam bi to vtaknila... kaj se zdaj dogaja glede daril za birmance?

razmišljam, da bi mojo birmanko povabila na kakšno pot, npr. v Anglijo, kjer bi se učila angleščino, obenem pa še potepala naokoli -seveda skupaj z mano, a je velik vprašaj, kako bi odreagirali na to starši... bomo videli, a mi da za mislit, nekaj bi ji rada za lepe spomine naredila, darila raznorazna tudi pozabiš, če niso točno za tvoje srčne želje izbrana, ampak kak poseben doživljaj pa ostane...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>eto, ker ne vem kam bi to vtaknila... kaj se zdaj dogaja glede daril za birmance?

razmišljam, da bi mojo birmanko povabila na kakšno pot, npr. v Anglijo, kjer bi se učila angleščino, obenem pa še potepala naokoli -seveda skupaj z mano, a je velik vprašaj, kako bi odreagirali na to starši... bomo videli, a mi da za mislit, nekaj bi ji rada za lepe spomine naredila, darila raznorazna tudi pozabiš, če niso točno za tvoje srčne želje izbrana, ampak kak poseben doživljaj pa ostane...

Joj, Stankaa, jst grem še enkrat birmo delat, če boš moja botrca????? Po moje je to super ideja....najprej vprašaj starše, da ji ne boš dala upanja, pol bojo rekl pa NE!

me veseli, da se ti zdi o.k. ideja - seveda jo bom najprej predstavila staršem, če bodo Za, potem šele nadobudnemu dekletu

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...