Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a gremo skupej? hehe jz bom zih šla. čez kšn let. sem rekla da ko šolo končam grem tja. keš šparam lepo počas. pa je.

pršu je sem študirat. pol se je pa kle poroču pa mel otroke, pol mu je pa žena umrla in je spoznal mojo mami. xokx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>a gremo skupej? hehe jz bom zih šla. čez kšn let. sem rekla da ko šolo končam grem tja. keš šparam lepo počas. pa je.

pršu je sem študirat. pol se je pa kle poroču pa mel otroke, pol mu je pa žena umrla in je spoznal mojo mami. xokx

ql, tko da še maš polbrate/sestre x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>a gremo skupej? hehe jz bom zih šla. čez kšn let. sem rekla da ko šolo končam grem tja. keš šparam lepo počas. pa je.

ja mega ,ne?

jst tud chez kakshno leto al pa dve,ko zrihtava z mozhem papirje zanj,drzhavljanstvo pa to...... :o|o:

pol pa gasa v nepal za kake pol leta :onfire:

si oba ful zheliva.....in upam da bo shlo vse po srechi...

ti frajerka pa kr ochima nepalca..... x;)x

a si ti iz ljubljane drgach?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ja iz lj ja. sej jz tud za mn k za en mesec ne mislim it. pa ful je dobr k mam kje bit... k tm so te vsi veseli. pa itak ma ful enih bratov v katmanduju in povsod okol pa se mal šetam od enga do druzga. pa raziskujem nepal. d best ti rečem! komi čakam. me je strah da mi bo preveč všeč njihov način življenja pa me ne bo več nazaj x:o)x x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>ja iz lj ja. sej jz tud za mn k za en mesec ne mislim it. pa ful je dobr k mam kje bit... k tm so te vsi veseli. pa itak ma ful enih bratov v katmanduju in povsod okol pa se mal šetam od enga do druzga. pa raziskujem nepal. d best ti rečem! komi čakam. me je strah da mi bo preveč všeč njihov način življenja pa me ne bo več nazaj x:o)x  x:Dx  x:Dx

sm skor mal foush x:Dx

ja,po moji ti bo vshech......

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ja marsa kul ja. sem bla tud ful vesela da sem te vidla. sej jz sem tud tle pa tm... pa mal drugje.. nisem lih pr miru. aja!!! sej res anil je bil tm. hehe veš moj očim je tud nepalc... pa se večkrat dobivajo, jz grem redko sam se ga spomnem, on pa mene verjetno ne. sej tud ne bi vedu kam me dat.. hehe

manjša? halooo sej sem mela petke... itak da sem jz ful mini... hehe x:Dx

Heej, petke al kaj? x:Xx

Saj men so 'bolj vsec' (*ce bi se recimo 'morala' opredeljevati) nekak 'manjsi' ljudje.

Vse mi je vsec manjse; sadje, zelenjava, prostori (vendar ne utesnjeni)... manj je vec, pa to. ;) :P

Nisem tko mislila.. oprosti... pac. tam (na tortah) sva sedeli in sva se zapricali, sva bili nekak 'v istem nivoju', ce ves kaj mislim... za mizo pac, ko sedis. Tu si pa pristopila, pa kljub temu da sem te JASNO prec prepoznala, saj si ista pa tud sem te ze vidla, itak, a saj pravim... prvi hip -stotinka sekunde- mi ni bilo jasno... ravno zato... ker sem te morala kak cm dol gledat. xDDx x:Xx

Pac pa Keti pa skor gor.. morda je torej celo visja od mene.

Skratka, si taka sochna bejba, kot na fotkah, vrocekrvna, taka kot si. Fajn si. :palec:

Ja, anil ravno zdajle uleti - v bistvu smo organiziral 1x trip v nepal, pa se je forumovcem zdel drago pa tak.

Pa tedaj so bile glih ene frke pol, tako da je bilo kar prav, da se nismo prevec ufural.

A lohk se pa seveda se kaj zmeni. Tkole kdaj. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mal mi je 'zal', da mi nisi predstavila se enega forumovca, ki si rekla da je tam... pa se nismo uspel srecat. :)

Morda se bomo pa kdaj drugic. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ooo sej res... onix. eh.. drugič...

sej me nisi nč užalila al pa kej. sploh ne... men je čist všeč da sem mejhna. sicer pa tok zlo mejhna spet nisem. x:Dx da ne bojo zdej vsi mislil da mam metrpedeset... hehehe

nepal... bom mogla počas res mal načrt narest, če ne se ne bo nč uresničil. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Mal mi je 'zal', da mi nisi predstavila se enega forumovca, ki si rekla da je tam... pa se nismo uspel srecat. :)

Morda se bomo pa kdaj drugic. :palec:

xNNx Sej sva se že vidla, sam nikol ni blo cajta za debato. xsmokex xcheersx :mex: xsuperx Prevec vsega, ceprav je blo se zgodi sam z Aiwo sva bla že ob 10 tam xsurprisex

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jaz sem bila pa malce na sprehodu.

Danes sem prevec pojedla :xx!: Ampak naj mi bo! Zdaj cakam, da bo Zigec na Tistega lepega popoldneva xsrcx

Misty, lih ko pridem, gres pa spat :O:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...