Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Če pa smo prehlajeni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ponoč se žura... podnev se spi... alo pikica... si ti narobe obrnjena? hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ponoč se žura... podnev se spi... alo pikica... si ti narobe obrnjena? hehehe Zmer bolj se mi dozdeva, da sm res....kura zmešana...jst, ne ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ponoč se žura... podnev se spi... alo pikica... si ti narobe obrnjena? hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hehe pikica... ja... veš... pr naših letih... je treba ponoč žurat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ne bi vedla...upokojenci smo doma Morm šibat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 šibej. nič mi smo se pa dons itak mal preveč najedl. evo zdele se bom na steper spravla. da se oreng prešvicamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 qlll, zgleda da sem že zdrav sem se mal u kocno zavil, metina čaj spil, malo eliksirja spil, potem karamelno mleko + darelon vzel, s5 mal švical, no potem pa mi je sestra kruh s pašteto nardila zravn pa še jaboke za vitamine pa še eno limono, in glej me ne boli več grlo, sam mam nos pun Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 no viš. kwa se da fajn hitr pozdravt. tkole jz sem odšvicala svoje... se stuširala... zrihtala... zdej pa vn!! party on.... kwa je d best k smo jutr frej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo sej res... onix. eh.. drugič... sej me nisi nč užalila al pa kej. sploh ne... men je čist všeč da sem mejhna. sicer pa tok zlo mejhna spet nisem. da ne bojo zdej vsi mislil da mam metrpedeset... hehehenepal... bom mogla počas res mal načrt narest, če ne se ne bo nč uresničil. Ja no... saj nisme rekla, da si TOLK. V bistvu sem morda pa jaz vecja, kot se zdi, ko se recimo sedi (ker mam majhno glavo al kaj)... me preseneti, ko vstanemo, ko so naenkrat vsi manjsi (razen redkih). V Nepal se hodi (anilov oce in stric, veckrat se organizira), sam mi se ne bomo sli vec tkole, prek foruma pa jajcanja s folkom, kaj je komu kul in kaj ne, bomo sam sli. aNil se te je pol spomnil nekak. Saj se bomo se kdaj vidl (cak bom se jaz mela petke ). <{POST_SNAPBACK}> Sej sva se že vidla, sam nikol ni blo cajta za debato. Prevec vsega, ceprav je blo se zgodi sam z Aiwo sva bla že ob 10 tam Saj je rekla aiwa, pa sem malo pogledovala, pa nekak ni nihce preradovedno v mojo smer skilil, pa nisem bila pozorna. Jasno, saj bo se priloznosti dost, najbrz. *** A pol smo mal zaspani pa mal spimo pa tak, mater jaz pa v dneh dneh po mojem manj kot 10 ur... tempirana bomba... pol bom pa sam dol padla... al pa tud ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 ma ja marsek veš kuko je, njih si je ful simpl zapomnt. nene sej jz če grem v nepal grem tud v svoji izvedbi z unimi k jih poznam, da ne bo kšnih trapastih in nepotrebnih problemov. se razumemo a nje? valda... ni mi glih do tega da grem na tako kul potovanje... pol mi ga pa kdo unič. no thanks... šit kwa sm mau spala... bi rabla še ene 2 uri pa bi blo d best. bi bla pomoje čist zdrava. k sem sam pivičko pila. plidna aiwika... grem ugotovit kaj lahk ukrenem... vsaj ena ura bi bla kjul. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 aja ne, saj nisem mislila, da bi ti bila taka, ti se mi zdis dost simple in prilagodljiva in ne prevec zakomplicirana, sam dejansko smo se ze menili tule, pa je bilo tko. Zakaj pa ne gres se mal spat, danes ko lahko? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Jz morm cimprej nekam spizdit, tk da ko greste v nepal, grem zravn. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 hahahaaha ja bi šla dons k lahko... pa nemorm... hehe... bom kšno uro do dve počakala, da bom čist zmatrana pol bom pa lahk. mah prov na živce mi gre to k nemorm spat. je mal čudn če prideš domov takrat k ponavad ustajaš... kr nekak ne morš spat. ne gre... pa se trudm pa trudm pa trudm... pa premetavam...pa NE GRE. jao... hehe.... sej bo... zdej bom mal pobluzila okol pol pa zih dol padem.. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no viš. kwa se da fajn hitr pozdravt. tkole jz sem odšvicala svoje... se stuširala... zrihtala... zdej pa vn!! party on.... kwa je d best k smo jutr frej reči še enkrat če si upaš zdej je še slabše kot včeraj, sapl pa sem samo 3 ure Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 ojoj bogi. pobožek... lepo priden bit pa ležat... da se pozdravš. no sem pa še jz več od tebe spala. no sej sem kr neki spala... sam glede na stanje bi še mal pasal. sam ker ne gre, si zdele rižeka kuham, da bom par žlic za želodec.. pol pa mogoče kšn zadevšček za glavo... pa sem kot nova... bi sedu kšn sprehod... kok je fajn lepo zuni... tak sonček... pa lepo frišno je... krasno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 joooj še sončka mate, mi pa še tega nimamo Ah no sej, bom danes 3 limone pojedu, jutri bom doma ker mamo to butasto matko, no v sredo pa lahko grem Uf blagor tebi aiwi, meni pa se je tiste 3 ure sanjalo kako je moja postla ladja gor pa sta majka jaz in dedek pa šampanjc pijemo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 tkole... dons mam pa u planu same luštne stvari počet... da se mal zrelaksiram... umirim misli... in nardim red. tralala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jutro misti, jaz pa veselo na bolniški na evo enega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 A zdej se pa tud u tej temi ližemo, men je čist prov! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tako? kr štrajkaš zdaj?! kaj zdej to? ok, pa naj ti bo ... en pobož, da boš prej ozdravil. joj saj nebi rad, do jutri še no pa sej se lahko pretvarjam tnx misti, samo nos še mam pol in malo sem omotičen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bla bla, meni se pa nič ne da. nisi v službi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem. Trenutno je zatišje v knjižnici. Pa moram kljub vsemu dežurat; vsake tolko časa kdo pride ... zjutri pa noriščnca! uboga. Kje si v šolski ali ljudski? Btw, 200 post Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>v šolski, zato imam toliko opravka z di(v)jaki. čestitam behi čvekač, me boš kmalu ujel in prehitel. Kje srednji, osnovni šoli? Ah tebe pa nebom tako hitro Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah tebe pa nebom tako hitro kaj pa sele mene, a ne, Behy? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.