Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

qlll, zgleda da sem že zdrav xsmx sem se mal u kocno zavil, metina čaj spil, malo eliksirja spil, potem karamelno mleko + darelon vzel, s5 mal švical, no potem pa mi je sestra kruh s pašteto nardila zravn pa še jaboke za vitamine pa še eno limono, in glej me ne boli več grlo, sam mam nos pun x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

no viš. kwa se da fajn hitr pozdravt. tkole jz sem odšvicala svoje... se stuširala... zrihtala... zdej pa vn!! xsuperx party on.... kwa je d best k smo jutr frej :flower: :flower: :hepko: :hepko: :hepko:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>ooo sej res... onix. eh.. drugič...

sej me nisi nč užalila al pa kej. sploh ne... men je čist všeč da sem mejhna. sicer pa tok zlo mejhna spet nisem. x:Dx da ne bojo zdej vsi mislil da mam metrpedeset... hehehe

nepal... bom mogla počas res mal načrt narest, če ne se ne bo nč uresničil. x;)x

Ja no... saj nisme rekla, da si TOLK. ;) V bistvu sem morda pa jaz vecja, kot se zdi, ko se recimo sedi (ker mam majhno glavo al kaj)... me preseneti, ko vstanemo, ko so naenkrat vsi manjsi (razen redkih).

V Nepal se hodi (anilov oce in stric, veckrat se organizira), sam mi se ne bomo sli vec tkole, prek foruma pa jajcanja s folkom, kaj je komu kul in kaj ne, bomo sam sli. xyesx x;)x

aNil se te je pol spomnil nekak. :) :palec:

Saj se bomo se kdaj vidl (cak bom se jaz mela petke x:px x:Dx x;)x).

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Sej sva se že vidla, sam nikol ni blo cajta za debato. xsmokex  xcheersx  :mex:  xsuperx Prevec vsega, ceprav je blo se zgodi sam z Aiwo sva bla že ob 10 tam xsurprisex
Saj je rekla aiwa, pa sem malo pogledovala, pa nekak ni nihce preradovedno v mojo smer skilil, pa nisem bila pozorna. :vio:

Jasno, saj bo se priloznosti dost, najbrz. :palec:

A pol smo mal zaspani pa mal spimo pa tak, mater jaz pa v dneh dneh po mojem manj kot 10 ur... tempirana bomba... pol bom pa sam dol padla... al pa tud ne. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ja marsek veš kuko je, njih si je ful simpl zapomnt. nene sej jz če grem v nepal grem tud v svoji izvedbi z unimi k jih poznam, da ne bo kšnih trapastih in nepotrebnih problemov. se razumemo a nje? valda... ni mi glih do tega da grem na tako kul potovanje... pol mi ga pa kdo unič. no thanks...

šit kwa sm mau spala... xrolleyesx bi rabla še ene 2 uri pa bi blo d best. bi bla pomoje čist zdrava. k sem sam pivičko pila. plidna aiwika... :palec: grem ugotovit kaj lahk ukrenem... vsaj ena ura bi bla kjul. :sleeping: x:Dx

aja ne, saj nisem mislila, da bi ti bila taka, ti se mi zdis dost simple in prilagodljiva in ne prevec zakomplicirana, sam dejansko smo se ze menili tule, pa je bilo tko.

Zakaj pa ne gres se mal spat, danes ko lahko?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jz morm cimprej nekam spizdit, tk da ko greste v nepal, grem zravn. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hahahaaha xg:Dx

ja bi šla dons k lahko... pa nemorm... hehe... bom kšno uro do dve počakala, da bom čist zmatrana pol bom pa lahk. mah prov na živce mi gre to k nemorm spat. je mal čudn če prideš domov takrat k ponavad ustajaš... kr nekak ne morš spat. ne gre... pa se trudm pa trudm pa trudm... pa premetavam...pa NE GRE. jao... hehe.... sej bo... zdej bom mal pobluzila okol pol pa zih dol padem.. xyesx xcrossfingx xrosex

<{POST_SNAPBACK}>no viš. kwa se da fajn hitr pozdravt. tkole jz sem odšvicala svoje... se stuširala... zrihtala... zdej pa vn!! xsuperx party on.... kwa je d best k smo jutr frej :flower:  :flower:  :hepko:  :hepko:  :hepko:

reči še enkrat če si upaš :cry: zdej je še slabše kot včeraj, sapl pa sem samo 3 ure :C: :V: :sori:

ojoj bogi. :ill: pobožek... lepo priden bit pa ležat... da se pozdravš. no sem pa še jz več od tebe spala. no sej sem kr neki spala... sam glede na stanje bi še mal pasal. sam ker ne gre, si zdele rižeka kuham, da bom par žlic za želodec.. pol pa mogoče kšn zadevšček za glavo... pa sem kot nova... bi sedu kšn sprehod... kok je fajn lepo zuni... tak sonček... pa lepo frišno je... xokx krasno...

joooj še sončka mate, mi pa še tega nimamo :sori:

Ah no sej, bom danes 3 limone pojedu, jutri bom doma ker mamo to butasto matko, no v sredo pa lahko grem x:Dx Uf blagor tebi aiwi, meni pa se je tiste 3 ure sanjalo kako je moja postla ladja gor pa sta majka jaz in dedek pa šampanjc pijemo :o|o: xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>a tako? kr štrajkaš zdaj?!  :vragec:  kaj zdej to?  x:Dx

ok, pa naj ti bo ... en pobož, da boš prej ozdravil.  x;)x  x:Xx

joj saj nebi rad, do jutri še x:Dx no pa sej se lahko pretvarjam x:Dx tnx misti, samo nos še mam pol in malo sem omotičen x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sem. Trenutno je zatišje v knjižnici. Pa moram kljub vsemu dežurat; vsake tolko časa kdo pride ... zjutri pa noriščnca!  x:Dx

uboga. Kje si v šolski ali ljudski?

Btw, 200 post :wOOt:

<{POST_SNAPBACK}>v šolski, zato imam toliko opravka z di(v)jaki.  x:Dx

čestitam behi  :palec:  čvekač, me boš kmalu ujel in prehitel.  x;)x

Kje srednji, osnovni šoli?

Ah tebe pa nebom tako hitro x;)x Tnx x;)x x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...