Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 No bodi srečna da nisi v osnovni, tam bi še le bila frka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa sele mene, a ne, Behy? a ne de? Ko bom jih imel komaj 10.000 boš jih ti imela že 60.000 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 al pa tud ne... kaj pa ves... morda obmolknem nenadoma... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Eh marsa, nebo te ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 ah kje, jaz nisem trmasta.. (mislim lohk sem, ce se tekmuje oz CE SE GREMO, pol sem lohk, po defoltu pa nisem, mi je brez veze, skoda cajta, bodimo rajs prijatelji).. mi je najbolj grozno muljenje in tko so mene vedno 'muchili'... Ne kaj jaz vem, lohk recimo konc koncev tud umrem.. se preselim, recem dost mam... saj ne morem evdet, kaj me bo picilo se v lajfu.Sam mislim da v bistvu ne oz. najbrz ne cist radikalno.Sam, al pa tud...Ne razmisljam o tem, v bistvu... sam... pac zivim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 pac kozorog, no jaz kljub skorpijonu in biku nisem.Mislim a ce se UFURAM!!! , pol je pa konc, pol dosezem pac.Sam to imam za drugacno trmo.Al pa iz inata, ce je kdo skoz trmast, mam pa dost, pol sem pa se jaz.OK, bomo trmasti, ok, sam pol bom jaz SE BOLJ! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 zdej pa sibckam pod tus, dobim obisek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jz pa sm... trmica.... ne morm pomagat... sej se ful trudm. pa mi zdej vsaj to rata če se začnem mulit... da me čimprej mine... si takoj rečem da sem smotana... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 saj, kozorogi pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 tkole zdej grem pa švicat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 je pa v asc (saj jaz tud nisem sco, pa me je glih dons spet ena vprasala, ce sem sco - pa v bistvu sem ji ze povedala, da sem riba in ona je tudi riba). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ja jz mam kozlička v asc.... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Po dolgem casu se grem z veseljem ucit!!!!Koncno simpaticna snov! Upam, da bom zdrzala ene 4 urce, lepo se imejte Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah kje, jaz nisem trmasta.. (mislim lohk sem, ce se tekmuje oz CE SE GREMO, pol sem lohk, po defoltu pa nisem, mi je brez veze, skoda cajta, bodimo rajs prijatelji).. mi je najbolj grozno muljenje in tko so mene vedno 'muchili'... Ne kaj jaz vem, lohk recimo konc koncev tud umrem.. se preselim, recem dost mam... saj ne morem evdet, kaj me bo picilo se v lajfu.Sam mislim da v bistvu ne oz. najbrz ne cist radikalno.Sam, al pa tud...Ne razmisljam o tem, v bistvu... sam... pac zivim. umrla ziher neboš preselila se tudi neboš, čutim da imaš rada lublano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>umrla ziher neboš Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> jah sej pa neboš, če pa si komi 40 let stara razn če maš full holesterola pa te bo tko čist pobralo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>komi (*pih da en tvojih let to rece, navadno so takim 'stari' ze oni pri 25., 30. ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>celih 100 strani knjige mi je uspelo prebrat matr gre počasi tole. :xx!:celo Meni tega ne uspe niti v dveh dneh prebrat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem zmožna po 300 strani prebrat, če je knjiga zanimivatale ni. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 To krozi po mejlu, pa sem prvic prebrala...se mi prej ni dalo! Mnenje dr. Ruglja o studentih: "Sem mnenja, da je vsak student, ki pade na izpitu prevarant (se pravi -psihiatricni kazus), zato bi smel ponavljati izpit samo enkrat, pred komisijo,po ustrezni psihoterapevtski (prevzgojni) proceduri. Odgovornemu studentu se nemore pripetiti, da bi na izpitu padel, razen ce je zabit in zato nesposoben zastudij! Ce obveznosti ne bi izpolnil, bi - po zgledu japonskih samurajev -napravil harakiri. Studij bi moral biti organiziran tako, da bi vsak studentnatancno vedel, koliko delovnih ljudi dela zanj, pa bi za vsakega falirancabilo jasno, da je asocialni parazit. Ko sem kot student in studentskifunkcionar na Univerzi ugotovil, da vecina studentov povrsno studira in da bodozato slabi profesorji, direktorji, politiki ..., sem si zgradil naslednjeneomajno stalisce: kdor ima privilegij, da studira, pa studija ne jemljeskrajno resno, zivi na meji zlocina, saj vendar "zabusava" na racun zuljevdelovnih ljudi. Ko sem po diplomi, stazu in specializaciji psihiatrije zaceldelovati kot psihiater, sem prva leta raziskoval odnos do izobrazevanja "ljudiv stiski" in ugotovil, da je velika vecina med solanjem zivela na meji zlocina,se pravi psihopatsko. Vsak zares priden ucenec, dijak in student je odlicen.Kdor ni, je zabit (taksen ni za studij), len ali bolan - ali pa vse po malo.Ljudje, ki so zabusavali med solanjem, ni mozno zares (re)habilitirati. Vsekaze, da lahko usodno napako popravijo sele v naslednji inkarnaciji, ce sevedaobstaja." Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Uh tudi moj indeks ima nekaj negativnih ocen. Torej, sem Michelle, prevarantka! Kako si Misty drugace? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Hihi, normalno! Nam zapisejo vse! Negativne ocene, seminarje, ocene kolokvijev ( negativne in pozitivne). Vse! Men se zdi, da smo edina fakulteta v Sloveniji. Moramo bit special ( na slab nacin ). Pri nas tudi 4. ponavljanje izpita stane 40.000, torej moj neuspesni dvojcek bi bil 80.000, trojcek 120.000sit Morala sem malce posinfati, ze dolgo nisem! Ne bit zivcna, sprosti se Je bilo kaj res bedenga? Pri meni nic,sam ucenje, nimam pritozb...+ ponudba za job Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 No sej pri nas so od 6000 presli na 40.000. No sej...nima veze. Treba je stisnt zobe, ko bo enkrat diploma bo vse pozabljeno Jutri bos mela kej casa pol? jaz bom v lj...zgleda da si zaposlena ful? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Dopoldne 3 ure....nic ekstra...sam bom verjetno cel dan v lj...ce bos mela luknjo poklici...po moje bom v knjiznici gulila bukve Vsak odmorcek pride prav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.