Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kul! Upam, da nama uspe Slej, ko prej, nama itak bo A million dollar baby si ze gledala? Pozabila sem te vprasati, ampak vem, da si zelo navdusena nad filmi. Najbrz grem jutri in ne vem, kaj naj pricakujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Pravkar prebral, nekako sodi semle Vceraj se je porocil slovenski filozof Slavoj Zizek.V Argentini, s 26 letno manekenko. Ja, to je tisti Zizek, ki je nedavno na TV izjavil, da je na celem svetu samo pet ljudi, s katerimi se lahko normalno pogovarja. No, zdaj so se verjetno samo stirje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 he he kroki tale rugl je pa model... direkt za kšn metek.... bi mu ful pasu v glavo.... hehehe ej bejbe... če se popoldne kej dobivata... dejta kšn sms poslat, če bom mela čas še jz prletim ne morm se lotit delat... pa več k eno uro sem že kle... mah... še mal pobluzim pol pa akcija. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 akicja na luni hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja, Rugl, strinjam se ....čeprov sm tud jest čist zblojena študentka, k se šlepa in gre na blef na izpit....pa se znajde.... Ma, itak je bebo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja in ?!! jz nardim slučajno vse tko k je treba. pa se ne učim... se prov šlepam... k plonkamo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hihi...kaj pa študiraš, bejbi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi...kaj pa študiraš, bejbi?ja sam res kaj študiraš ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 bejbi študira za poslovno sekretarko... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, normalno! Nam zapisejo vse! Negativne ocene, seminarje, ocene kolokvijev ( negativne in pozitivne). Vse! Men se zdi, da smo edina fakulteta v Sloveniji. Moramo bit special ( na slab nacin ). Pri nas tudi 4. ponavljanje izpita stane 40.000, torej moj neuspesni dvojcek bi bil 80.000, trojcek 120.000sit Morala sem malce posinfati, ze dolgo nisem! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehe katja... kaj češ... takle mate pa se je treba sprjaznt... sej boš nardila pol boš pa lahko fuuuul ponosna nase. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bejbi študira za poslovno sekretarko... heheyou go girl zdej memo celo biznis wonam tle Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 but ofcourse Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 še 4 leta pa bomo mel med.sestroA se zavedate da bom moral delati z triple x- omNo pa še s SmartyM-om, sma se itaq že zmenla da boma kolega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Behi, se men zdi, da komi čakaš, da boš lah s triplom delu! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja seveda, ej si kr predstavljam, boma s frendo šla mimo njega, pa boma sam slišala žvižganje Za njo seveda Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehehe mali nč jz sem se odločila da se grem mal uležt... k sem neki švohna... hehehe... pa frizuro mam takoooo joj... hehehehe... vse štrli na vse konce in kraje... hahahaha... fak grem ležat, k se mi bo še snel... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pa kaj vsi kavčkate danes.... ...to je krivica...jaz bi tudi, pa moram še mal u službi gnilit :xx!: ...no ja, bo treba pol uštukat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ma amis... ti bi mogla bit en mesc na bolniški... glede na to da cele dneve delaš... jz pa ne grem kavča žult... ampak moj super duper jogi... hehehe misti se vidjamo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aiwa!!! Kaj maš to za avatar? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kje? :OO!: kaj mam? MAMICAAAAAAAAAAAAAAA!!! dej stran z meneeeee! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ma dej nazej al pa si fotkico gor dej.Ti mi deluješ kao luban zajček ne pa ko grda mačka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja pa poglej jo. Pa še črn dim bruha - sej pa ni zmaj, ali pač Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Men tud tale mačka ni lih najbl všeč. Sploh pa, k s mela prej take luštne fotke gor...alo, zamenji! Šefico boš pa ja ubogala...aja, sej sva pola pola šefice... ups. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.