Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men tud tale mačka ni lih najbl všeč. Sploh pa, k s mela prej take luštne fotke gor...alo, zamenji! Šefico boš pa ja ubogala...aja, sej sva pola pola šefice... ups. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Novo ikono mam, pa noben' sploh opazu ni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 oona to je tko k maš luštno. čez moje majo skoz neki za povedat.... nč grem drugo najdt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>držte pesti dns zame, da bo vse ok ok sweetie xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 oona: meni se je zdela super ikonca samo rka je da sem te prvič videl pa sem mislil da si vedno mela tako aiwa: jah no boljša pa je že ko prej, samo vseeno bi blo lepše če bi bil naš zeko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 sej k bo zeko odmeru bo nazaj pršu. zih se ne bo za zmeri mulu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 kdaj pa bo to? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 k bi vedla.... bomo vidl. uh dons si bom pa tak fajn dan spet nardila. sicer je blo jutro mal težko, pa zdele tud še čutm pritisk... sam še zmer sem fajne volje... in k bom zunej na zraku bo sploh super. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ..hoj, kako ste kej..?? kaj dogaja..ce kej dogaja?? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 fajn smo, pa ti? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ..ma za enkrat se gre.. ..sej mora gret, ane? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ma za enkrat se gre.. ..sej mora gret, ane? itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Na lotu sem zadela.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 aaaaa kok? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 upam da bo danes službica hitr minila. Bi šla kr vn pa kšno ušpičla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Jutro Ful je lep dan danes, zacela z ucenjem, nadaljevala bom s sprehodom, net, ucenje in odpeketanje malce ven Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 upam da bo danes sestrica hitr domov pršla kljub vsemu da mi je prevčerajšnjim grozila d mi bo jajca odrezala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 hahahahah kaj ti je grozla? hahahaha men pa ful dogaja. klele v službi so sicer vsi neki napeti in živčni in tečni in oh in sploh. so še mene vmes razpizdil.... sam jz se jim ne dam... trlalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ja grozila mi je Ah pa ona vedno grozi Grozil pa je zato ker sem jo okužil bogo revico, pa včeri sem jo 3x nazaj v trgovino poslal sam potem pa ni več hotela, ker je prodajalka zmešana Ne daj se aiwi ti pa bodi mirna - s tem dokazuješ da si sposobna bit mirna v stresnih situacijah Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 hwala behič. itaq se jim ne dam dons morm pa mičken podalšat v službi... sej je čist mičken, sam k se mi vsaka minuta tkooo vleče... k megla... ma dons že spet čutm en krasotičen dan. jutro je blo fantastišn, pol mal zapletov, evo in potem so spet začel srčki letet tko da bo še zanimivo dons. bom se šla spet mal posončt... kwa mi pa to paše... šončk xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 mi mamo tudi fajn hladno tak da ne čutiš kako te sonce žge Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 uuu ja to je pa res. dons ful piha.ampak je lepoooo.... sem ga slišawa prej... sem čist Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Kako ste bejbike?Se da keri namest mene 30 strani prebrat in razlozit? Bila na kolesu. Teza se mi ni ze 2 tedna premaknila BEDNO! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.