aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 anede je drek? men tud nikamor ne gre... :!!: jz grem mojih par strani prebrat... hehehehe.... mal se ulečt... pol se pa zgont Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pac kozorog, no jaz kljub skorpijonu in biku nisem.Mislim a ce se UFURAM!!! , pol je pa konc, pol dosezem pac.Sam to imam za drugacno trmo.Al pa iz inata, ce je kdo skoz trmast, mam pa dost, pol sem pa se jaz.OK, bomo trmasti, ok, sam pol bom jaz SE BOLJ! hahaha.. berem tole še nisem nkol..ma full hecne stvari. Tist ŠE BOLJ, to tud za mene velja.. trma ja, muljenje pa ne. Ampak tist ko si v glavo zapičim TIST mora bit. Pa nobeni kompromisi.. za take reči, ko je lahk sam tko al pa nikakvo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 MistyKA, dejva se spodbujat? Kolk mas za zgubit se? Ah ti si nasa edina Misty, don't worry Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 brez panike.... mislim da se bo mogla una prej preimenovat k ti... hihihihihihi... k bo vedno vse tebi namenjeno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 tkole... zdej se morm pa h seb spravt. fak. jz rabm inštrukcije. faaakkk.... hehehehehe... dobr da mam okol sebe same take k obvladajo... jih bom kr ponucala. kul. evo sem poklicala... če nav dol padu... bo še kšno informacijo dal iz sebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Aiwa...pejt delat! Spet lenarš...ti lena rt!!!! Dons sm sadistka....sorči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ma ja no kwa spet kle neki nergaš no! sej zjutri sem bla jz sadistka, vidm da nadaljuješ tradicijo. hehehe tko da nč se opravičvat. grem delat... da navš mela razloga za dret se name Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Pismu jaz pa tud gor pa dol pa gor pa dol. Kriza je, ko mam skripto na racunalniku in cim postane snov se bolj dolgocasna kot je, hop nazaj na net Na zivce si grem Jutri sem skensala da se bom cel dan ucila, ker danes ocitno volje ni in je brezveze, da se mucim. Narocila iPOD za rojstni dan! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ce bi obstajala tabletka proti lenobi, bi bila odvisnez Brala sem v horoskopu, da bo za nas ovencke april delaven Zacel se je ze obetavno Beri bukvo Misty! iPod pa zdej zato, ker bom vsako jutro tekla Nacrt je ze tak...samo potem svizec zavije cokolado v folijo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 pizda...kwa dogaja z MSN-jom zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ce bi zivela blizje, bi te komot brcala Pa se napile bi se ( k sm prebrala v eni temi, da bi se rada) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Zakaj se ga pa ne smes? Sej jst tud ne, zarad diete Zlomk, men MSN dela. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehesej se lahko virtualno zbrcava. ja, napila bi se ga ... pa se ga ne smem. zlomk, nč se ne dogaja z msnjem, kaj se če dogajat? jaz ga ignoriram, ker je microsofotv. iz protesta. kle ti dam sam jst mam )!(rijo sam zarad MSN-ja instaliranodrgach LINUX zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> gudi. vidš, jst sm pa taka - sicer mam xpje, ker mam tle gor eno staro kišto, surfam samo, ampak res samo s fajrfoksom msn pa no go. vish....jst mam pa na eni mashini winfuckingdowse...na drugi pa LINUXkle v klubu pa zhal luchke ne delajo na LINUX zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Jaz mam tudi lepo XP-je pa tud MSN in tako dalje, nobene zamere ne kujem do majkrosofta Ce mi je program usec, ga mam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Se sem tu A jaz ce imam ICQ? Mislim, da imam, uporabljam ne, lahko pa zazenem Ne vem kako bo z ucenjem. Zdele bom en mejl napisala ( sej ga pisem zraven), potem bom pa gledala Sanjsko zensko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ti kar! Jaz pa pac pr drugih stvareh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam tudi lepo XP-je pa tud MSN in tako dalje, nobene zamere ne kujem do majkrosofta Ce mi je program usec, ga mam... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa, vidm, da si še gor. dddd jz sem skoz GOR. dol že nam <{POST_SNAPBACK}> pizda...kwa dogaja z MSN-jom zlomk serje ga :xx!: tud web msn mi neče delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Misty, velja za ICQ,AJVEK No msn ne vem...tirje vidim, da so prisotni, samo vsi "odsotni"...tak da ne vem, ce dela al ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dddd ... a nis rekla, da boš pridna pa šla neki delat? ku jest. no, pa da slučajno kej ne zameriš ... kako si? hihihihi zamer? jz? hihihi NIKOL. sploh pa ne teb veš kuko sem... zmer bl mogoče je pa sam pomlad.... hihihi.... al pa tud ne <{POST_SNAPBACK}>Misty, velja za ICQ,AJVEK No msn ne vem...tirje vidim, da so prisotni, samo vsi "odsotni"...tak da ne vem, ce dela al ne.mišek mah nč ne dela... jz že par ur se matram klele pa ne pridem gor :xx!: ajd... sej še par urc pa grem pa je.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ej sam res kaj je z msn-jem narobe? Meni prasica tudi ne dela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 No sem se jaz izpisala in zdej se tudi ne morem nazaj gor vpisat Kam pa gres danes ajvek? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Jaz tud. Do Gejev. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.