Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Gledam Queer as folk / Moske zadeve na A kanalu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Jaz sem se na forenzike ta teden pozabila. Danes sem imela pa TV vecer. Sem si ogledala Moske zadeve, ful simpaticno je bilo danes Pa prej sanjsko zensko.Jutri se bom vseeno zmenila s . Nocka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> forenzike gledam ...ql, kaj pa tiste CSI na pop tv gledaš? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sej to sem mislila. I love them!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 toti so zakon samo kaj če drugi kopirajo, zdej je že csi miami, pa csi NY Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 heheh, ah mist, pa zgleda da je tisti prejšnji bil on Feak :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 no misti, ti kar zagrab Pa sem si mislil, ker škorpiji nikoli niso temni, ali pa tako mišičasti.Pa ginekolog on, tko hancem....malo verjetno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 pametno misti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 jutro. kwa se je dobr zbudit naspan in ne mačkast. noro... nekak se mi zdi da je treba to izkoristit za kšn sadni dan... al pa kej temu podobnega.grem telovadt pa pod tuš. pol pa akcija Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 br jutr uff kak fajni danček , danes pa idem malo tako za hec na sprehod pol pa učit malo. Hvalabogu nmam veliko, samo neke formule ponovim pa bo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Odgovor na vase vprasanje, ko se boste 30.4. sprasevali, kje so vsi... BORN TO BE WILD Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 LANI Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 si ti tudi kje gor na slikicah? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Jep Sam ne bos zvedu, kje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 dej povej no Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 heheh, jaz pa vem ktera je Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>LANI Jaz sem bla tud tuki Lani. V bistvu sam zarad laibach. Ni blo dobr,vsaj men. Sicer sem se ga nazgala ze prvi dan. Pa en model nagravezn se je slinil po meni,tko...pa lih s tipom sem se razsla, tko da sem bla sploh tecna in okolju neprijazna Ja mene tud zanima, kera je devicka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jutro.matr je zgodi... prov težko zjutri vstanem. sam je mal bolš k prejšen teden k me je čist medl. no bomo vidl kako bo naslednje dni. dons si morm pa še kšn plonkc narest, da še tale izpit opravmo. kwa si gut muzko nabijam na slušalke seveda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi prav ah misti, sej pi povedo če bi lahko, samo mi je rekla da ne smem Sory No aiwi, sej jaz sem tudi ves crknjen vstal :xx!: joj da bi šel najraje nazaj spat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 za vikend se totalno razvadim spat. skoz se neki po postli valam... pa spim. na srečo gremo ta vikend na morje prikolco postavlat tko da nau časa za spat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 aiwi vso srečo na izpitu...znanje že tako maš... ...ja, pa bi se res dalo še mal spat zjutri.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 res ga mam sam k ni nč osvežen... hihihi... bomo nahitro ponovili Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 tenks... bomo vidl kuku bo... sam se lih ne sekiram preveč... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ma ja vse je okol obrnjen. bo bolš. jz mam kr ok razpoloženje... zjutrej sem bla pa bl tale izpitič da nardimo... pol pa mal noge u luft Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 matr, kok vi vsi zgodi vstajate... sred noči..., ko normalni ljudje še spimo. je pa res, da eni zadnje cajte mal zabusavamo... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.