Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec:

Jaz sem se na forenzike ta teden pozabila. Danes sem imela pa TV vecer. Sem si ogledala Moske zadeve, ful simpaticno je bilo danes :2src: Pa prej sanjsko zensko.

Jutri se bom vseeno zmenila s xsrcx . :onfire:

Nocka

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

no misti, ti kar zagrab x;)x

Pa sem si mislil, ker škorpiji nikoli niso temni, ali pa tako mišičasti.

Pa ginekolog on, tko hancem....malo verjetno :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

jutro. kwa se je dobr zbudit naspan in ne mačkast. noro... nekak se mi zdi da je treba to izkoristit za kšn sadni dan... al pa kej temu podobnega.

grem telovadt pa pod tuš. pol pa akcija x:)x x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

br jutr x:Dx x;)x

uff kak fajni danček xsrcx , danes pa idem malo tako za hec na sprehod pol pa učit malo. Hvalabogu nmam veliko, samo neke formule ponovim pa bo xsmx

Odgovor na vase vprasanje, ko se boste 30.4. sprasevali, kje so vsi...

BORN TO BE WILD

:onfire: :onfire: xsuperx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jep x:Ix Sam ne bos zvedu, kje x:Dx :vragec:

Dear Human,

Jaz sem bla tud tuki x:Ix Lani. V bistvu sam zarad laibach. Ni blo dobr,vsaj men. Sicer sem se ga nazgala ze prvi dan. Pa en model nagravezn se je slinil po meni,tko...pa lih s tipom sem se razsla, tko da sem bla sploh tecna in okolju neprijazna x;)x

Ja mene tud zanima, kera je devicka :C:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jutro.

matr je zgodi... prov težko zjutri vstanem. sam je mal bolš k prejšen teden k me je čist medl. no bomo vidl kako bo naslednje dni. dons si morm pa še kšn plonkc narest, da še tale izpit opravmo. x:o)x

kwa si gut muzko nabijam :onfire: :onfire: :onfire: na slušalke seveda :listen: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>tudi prav  :vragec:

ah misti, sej pi povedo če bi lahko, samo mi je rekla da ne smem :sori:

Sory :flowers:

No aiwi, sej jaz sem tudi ves crknjen vstal :xx!: joj da bi šel najraje nazaj spat :sleeping:

za vikend se totalno razvadim spat. skoz se neki po postli valam... pa spim.

na srečo gremo ta vikend na morje prikolco postavlat tko da nau časa za spat x:Dx x:px

aiwi vso srečo na izpitu...znanje že tako maš... :detelca:

...ja, pa bi se res dalo še mal spat zjutri.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ma ja vse je okol obrnjen. bo bolš. jz mam kr ok razpoloženje... zjutrej sem bla pa bl x:((x tale izpitič da nardimo... pol pa mal noge u luft :hepko:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...