Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 joooj kaj pa jaz ko moram vstat ob 6.30 pa še nitit zaspim ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Mystica, a s kej moja? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Kje ste ljudje? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ..tuki Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 a bi kdo z mano vstaju? jz vstanem ob 4.30 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 bomo vidl v pondelk. mogoče pa celo bo mišelkica spančka.. hihi... po moje bo okol 10 al pa 11 prlezla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj ti mislis? Sej sm vedu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 oh ti itaq vse veš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh ti itaq vse veš Sploh kadar gre za take cukre kt si ti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh kadar gre za take cukre kt si ti! cuklčk <{POST_SNAPBACK}> joj, sem mišelkici kr mal fouš .. jst bi tudi spala. Al pa tud ne no ... tak lep sonček je zunaj, škoda, ker delam do 16ih. jz pa mislim, da se kr počas navajam na tole novo uro. k sem dons kr mal lazžje ustala... čeprov ne lahko... ampak je šlo... joooooj... res se mi ne da na predavanja hodt... bla bi nek na eni travci na eni jasici... in uživala... mal bi kričala... da se zdereeeeemmmm pa tkooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Juhuuuuuuuuuuuuuuu Dnes smp dobili rezultate o prenosu prijav in veste kaj? Še manj jih je kot jih je prvotno blo Prej jih je bilo 5 preveč zdej pa so samo 4 Juhhhhhhhhuuuuuuuu xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 no vidš bravo! zih si sprejet jupiiii čestitam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ne vem če je omejitev in ne vem če bom sprejet - šanse so glede na učitle zelo velike Sam pomoje glede na to da je to zelo iskan poklic nebi smelo bit omejitve. Joooj ko ksem happy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Behe, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 pa kam si se sploh upisu? na zdravstveno? pa kašne ocene maš? odlične? no ne ga sračkat... itak pridš kamr čš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behe, fiši <{POST_SNAPBACK}>pa kam si se sploh upisu? na zdravstveno? pa kašne ocene maš? odlične? no ne ga sračkat... itak pridš kamr čš ja na zdravstveno. Ocene pa mam tko malo mešano. Trenutno mam za vpisne 49 točk Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kaj to pomen 49 točk? kok jih maš pa lahk? a bo dons sončk? jz bi sonček!!! šla bi u kino. šla bi na izlet (komi čakam soboto) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 49 točk pomeni koliko točk že imaš z uspehom (vsak uspeh se ti točkuje + mat,slo, anglo - ta se ti tudi točkuje) no z uspehom imaš jih lahko največ možnih 60. Potem pa še pridejo eksterci, kar še ti lahko prinese dodatnih 60 točk. Tako da vse skup je to 120 točk Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kul. veš sm že pozabla skor kako to gre. no sej potem ti gre fino super dobro. še na ekstercih se izkažeš pa je. zih boš sprejet! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Niti ne znam če bo omejitev - upam da ne, ker se mi ne da učit Če pa bo omwjitev pa bo nekje med 50 in 60 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 no vidš... pol greš na eksterce sam mal pogledat hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 joooj da bi ej sam meni se zdi da za 4 ljude nebi smeli delat omejitve, glede na to da je to iskan posel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 tud jz tko mislm. ker 4 se splon ne pozna, sploh ker jih verjetno v drugem letniku tako nekaj odpade, nekaj se jih premisli, nekej jih ne zdela, k ugotovijo da to ni to... boš vidu da sploh ni problem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 a ne? ful dogaja ta pomlad... tko ne morš se čist skoncentrirat... sam po moje ma tud tale mrk u petek kej zram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 letos tud mene tko... mela bi počitnice tko 2 mesca.... k v šoli... bi jih mela še od službe.... in ležala na morju al pav hribih... povsod mal... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.