aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 tralalala.... uf mi je vroče... tale stepr je zakon... sam sm mau lena dons... morm it še enkrat gor.. da bo mal reda. muzko mam pa tko fajn. evo sem zdej že fertik.... hehe predn sm poslala sem šla še enkrat. zdej bo treba pa pod tuškič. uf pol pa počas že treba it... tralala... pa pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 joj mene pa glava buli od teh butastih vaj za koncert da se baba nora dere ko kaka ovce prifukjena :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Joj misti, nekdo ma preveč dnara Saj fajn, včasih pa si moraš privoščit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dej ne mi o zapravljanju. k se nekak trudim prepričat, da bom ta mesec čim dlje zdržala, da ne zapravm usega. da nau že ta pru dan prazna dnarnca. trudim se ORGANIZIRAT, pa mi riba nagaja.sam jo bom u kozji rog ugnala. dons sm pa toook zaspana. oči mi skup vleče... manka mi sam 1 ura spanja, pa sem takale.eh... no do popoldne se bom zbudila.dons pa verjetno lio spoznam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A po pravis, da danes se ne bos zacela s trebusnjaki??Se se ni zadost volje nabralo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kje to piše? sm jz zjutrej že pridno telovadla. (tud trebušnaki so bli vmes) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje to piše? sm jz zjutrej že pridno telovadla. (tud trebušnaki so bli vmes) No hard feelings!!Ne sm mislu, ker si vceraj nekaj jadikovala, da rabis neki cajta da se zmotiviras.Pa sem mislu, da glede na pocutje danes pac se ni ta dan.Jah jest sm tut telovadu.Na tesce 15 singlov deada z 150kg.Jah naspidiran CNS-zajtrk prvakov.Lep dan! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kaj?kaj so singli deada?150kg?????cns zajtrk? a b mau razložu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Deadlift je vaja.Sklonis se na tla in dvignes utez.Mislim drugace je pa tle zelo pomembna tehnika, drugace lahko pride do poskodb.Single pomeni eno ponovitev te vaje.150kg je 150kg. Se prav naredu sem eno ponovitev deadlifta pocival 2 minuti, se eno ponovitev, pocival dve minuti...CNS je centralni zivcni sistem.Saj drugace bi lahko dvignil tudi vec, gre za to da s tem ko dvigujem precejsnje teze (no za koga so verjetno tut smesno majhne) potenciram svoj CNS tko da pol ko koncam mam filing da bi lahko cel svet dvignil, kot superman. Sam napor ne sme bit tko velik da se po treningu pocutim zmatranega.Po treningu se moram pocutit bolj mocnega kot preden sem zacel, ce ne sem pretiraval in ne bo napredka(tle se moras spet naucit svoje telo poslusat).Gre za old-school varianto treninga z utezmi. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ma kaksnih 150kg , no.. Za zacetek bo bolje vsakodnevno izvajanje kardiovaskularnih vaj, v aerobnem obmocju. Laufenzi cvancik kilometer per tag al pa picikelzi cvaj stunde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 150kg je 150kg. aha. lepo s razložu. vse jasno zdej. kroki kuku pa ti veš a je on na začetku al na koncu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 kroki kuku pa ti veš a je on na začetku al na koncu? Ko si na koncu, ne tipkas vec...sploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 o kašnem koncu zdej ti? sm te razumela da za začetek je bolš laufat pol k pa nehaš laufat pa 150kg okol prenašaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hmmm. Fotografi ne nakladajo, kaksne aparate imajo. Oni skljocajo.Slikarji ne razpravljajo, kaksne barve imajo. Oni risejo.Tekaci ne premisljujejo, katere so najboljse superge. Tecejo. Go ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Najbolj me zbudijo tezki kvihti.Kardio ponavad naredim popoldne.Saj vem da je to skregano z uradno znanostjo.Sam men tko najbolj ustrza.Jest se ne ne oziram na to kaj mi drugi pravijo.Trial & error.To je to. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Drugace pa pocasi tut uradna znanost prihaja do tega da je anaerobna vadba pomembnejsa od aerobne.Na stara leta ma veliko vec ljudi tezave z misicno-skeletnim sistemom, kot pa s krvnozilnim.Seveda pa je najboljsa kombinacija obojega. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 HI, HI ...MLADOSTI MOJA ĐE SI.... lako vama k lahko vse..če si pa v letih morš pa mal premislit...drgač so vezi natrgane, pa križ polomljen, pa putika pa revma se poslabšata..... Žao mi je što više nikad neču imati dvadeset godina ni pod sobom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 zakwa pa ne pod sobom? nikol ne veš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Lej jo mojo bejbiko....kok maš spet lepo slikco! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 en mau... za par dni... da naute pozabl kuko zgledam... hehehehe... se je za bat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Men gre pa tale moj medo že mal na.....grem pogledat, če je kej bl fajnga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakwa pa ne pod sobom? nikol ne veš :xx!: bilo pa prošlo, me kr zmrazi, da bi s sošolci od svojih otrok je en fren reku, da se je šele pol zavedal, kak je star, k je eno deklico za šankom pecal, pa mu ta mala zabrus:Vi ste pa ata od mojga sošolca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 hehehehe lia a boš z metlo prletela? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Eh ne mej no tok predsodkov.Stare masine so za vajence. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 aiwi, ko si cukr Btw, v petek 22.4.2005 bo v Ormožu koncert osmih letnikov (04/05),ki vabijo vse forumce na naš koncert, ki smo ga organizirali mi, zadnji letniki Kdor ma čas, naj pride, začne se ob 18, al pa ob 19 ne vem točno. Amapk bi zelo prispevali da plačamo naše stroške ki jih mamo (ples, disko, valeta...).Vstopnina je sam 500 SIT (ponekod majo po 2000 ) No vljudno vabljeni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.