Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

tralalala.... uf mi je vroče... tale stepr je zakon... sam sm mau lena dons... morm it še enkrat gor.. da bo mal reda.

muzko mam pa tko fajn. evo sem zdej že fertik.... hehe predn sm poslala sem šla še enkrat. zdej bo treba pa pod tuškič.

uf pol pa počas že treba it... tralala... pa pa

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj mene pa glava buli od teh butastih vaj za koncert :o|o: da se baba nora dere ko kaka ovce prifukjena :xx!: x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

dej ne mi o zapravljanju. k se nekak trudim prepričat, da bom ta mesec čim dlje zdržala, da ne zapravm usega. da nau že ta pru dan prazna dnarnca. trudim se ORGANIZIRAT, pa mi riba nagaja.sam jo bom u kozji rog ugnala. xg:Dx xg:Dx

dons sm pa toook zaspana. oči mi skup vleče... :sleeping: manka mi sam 1 ura spanja, pa sem takale.eh... no do popoldne se bom zbudila.

dons pa verjetno lio spoznam :onfire: :onfire: :onfire:

spet se mi je na bolš poslabšal

A po pravis, da danes se ne bos zacela s trebusnjaki??

Se se ni zadost volje nabralo???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>kje to piše? :vragec:

sm jz zjutrej že pridno telovadla. :palec: (tud trebušnaki so bli vmes)

No hard feelings!!

Ne sm mislu, ker si vceraj nekaj jadikovala, da rabis neki cajta da se zmotiviras.Pa sem mislu, da glede na pocutje danes pac se ni ta dan.

Jah jest sm tut telovadu.Na tesce 15 singlov deada z 150kg.Jah naspidiran CNS-zajtrk prvakov.

Lep dan!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deadlift je vaja.Sklonis se na tla in dvignes utez.Mislim drugace je pa tle zelo pomembna tehnika, drugace lahko pride do poskodb.

Single pomeni eno ponovitev te vaje.

150kg je 150kg. :vragec:

Se prav naredu sem eno ponovitev deadlifta pocival 2 minuti, se eno ponovitev, pocival dve minuti...

CNS je centralni zivcni sistem.

Saj drugace bi lahko dvignil tudi vec, gre za to da s tem ko dvigujem precejsnje teze (no za koga so verjetno tut smesno majhne) potenciram svoj CNS tko da pol ko koncam mam filing da bi lahko cel svet dvignil, kot superman. :8):

Sam napor ne sme bit tko velik da se po treningu pocutim zmatranega.Po treningu se moram pocutit bolj mocnega kot preden sem zacel, ce ne sem pretiraval in ne bo napredka(tle se moras spet naucit svoje telo poslusat).

Gre za old-school varianto treninga z utezmi.

Frank Zappa

Najbolj me zbudijo tezki kvihti.

Kardio ponavad naredim popoldne.Saj vem da je to skregano z uradno znanostjo.Sam men tko najbolj ustrza.

Jest se ne ne oziram na to kaj mi drugi pravijo.

Trial & error.To je to.

Frank Zappa

Drugace pa pocasi tut uradna znanost prihaja do tega da je anaerobna vadba pomembnejsa od aerobne.

Na stara leta ma veliko vec ljudi tezave z misicno-skeletnim sistemom, kot pa s krvnozilnim.Seveda pa je najboljsa kombinacija obojega.

Frank Zappa

HI, HI ...MLADOSTI MOJA ĐE SI....

lako vama k lahko vse..če si pa v letih morš pa mal premislit...drgač so vezi natrgane, pa križ polomljen, pa putika pa revma se poslabšata.....

Žao mi je što više nikad neču imati dvadeset godina ni pod sobom x:Dx :vragec: :wOOt: xg:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>zakwa pa ne pod sobom? nikol ne veš xzobkox

:xx!: bilo pa prošlo, :O: me kr zmrazi, da bi s sošolci od svojih otrok xcivx :wOOt: :madpro: je en fren reku, da se je šele pol zavedal, x:o)x kak je star, k je eno deklico za šankom pecal, pa mu ta mala zabrus:Vi ste pa ata od mojga sošolca :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Eh ne mej no tok predsodkov.

Stare masine so za vajence. :vragec:

Frank Zappa

aiwi, ko si cukr :D :wub:

Btw, v petek 22.4.2005 bo v Ormožu koncert osmih letnikov (04/05),ki vabijo vse forumce na naš koncert, ki smo ga organizirali mi, zadnji letniki :D Kdor ma čas, naj pride, začne se ob 18, al pa ob 19 :icon1_blush: ne vem točno. Amapk bi zelo prispevali da plačamo naše stroške ki jih mamo (ples, disko, valeta...).

Vstopnina je sam 500 SIT (ponekod majo po 2000 :blink: )

No vljudno vabljeni :D xrainbowx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...