lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 predsodki sploh niso zmeraj slabi, včasih ti pršparajo marsikatero nevšečnost tisto staro si pa Samson 23 kr nekam zatakni jesssssss Aiwi sej ne znam več drgač, razen če mi metlo kak "pajek" odšopa na kak zapuščen plac Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Predsodki te lahko resijo pred marsicem, to je cist res...ponavadi pred uzitki. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 smo si različni, veš, ne uživajo vsi v odojkih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Btw, v petek 22.4.2005 bo v Ormožu koncert osmih letnikov (04/05),ki vabijo vse forumce na naš koncert, ki smo ga organizirali mi, zadnji letniki Kdor ma čas, naj pride, začne se ob 18, al pa ob 19 ne vem točno. Amapk bi zelo prispevali da plačamo naše stroške ki jih mamo (ples, disko, valeta...).Vstopnina je sam 500 SIT (ponekod majo po 2000 ) No vljudno vabljeni ponavlja, za tiste ko niste vidli Mystiy super smo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>predaleč je zame sej sam 150 km Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 okolica ljuvljane Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja no, pa je to sam 210 km stran če boš s tako hitrostjo vozila, boš lih v eni uri tu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ok čawček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ljudje, ki delajo iz svoje bolezni hobi, se morajo izogibati bolnim vseh vrst! kr neki....nočko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 br dan. tale petek... nč kej nimam petkovo razpoloženje si ga morm kr narest al kako... a mi ga neb kdo drug? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>br dan. tale petek... nč kej nimam petkovo razpoloženje si ga morm kr narest al kako... a mi ga neb kdo drug? hihih lahko ti ga jaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihih lahko ti ga jaz no dej sicer se mi že tko mal izboljšuje... misti kuko si kej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 a nje?jz pa k je lih petek. bom stvari u red spravla... zdele 2 dni same sračkarije... dolgčas. ne prenesem teh bednih negotovosti... hehehe... pa sm jih poštimala. čeprov sem ribje neorganizirana glede financ... znam hvala bohu druge stvari poštimat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ce tu zjuraj ko je kriza avto ne vzge in ti med dopustom vedno ribica umre, stalno zivis v krizi identitetene znas raztrgat perforirane servetece ti obup vedno skace pred ocismrt te voha in po sunki ji disisv boljso prihodnost ceste ni nobene rad bi bil zver a si le malo scenepridi pogledat v nas novi klubsami tezki pacientivrzeni na kupmali karlo je ze kot otrok skuzu kaj je to kvalitativni preskoksamo iz mase ljudi z velikimi problemilahko pridejo ven tako dobri refreni problemi so problemi bojo in kurc jih gledaproblemi so problemi bojoal pa nevsake tolko tudi kaksnega zaba pozre... Cimvec takih zabic vsem zelim!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Samo ven grem in morda me nekaj časa ne bo. (Lawrence OATES) zapis v dnevniku Roberta Falcona januar 1912, preden je odšel iz šotora skozi vihar v večni sneg in led, ko se je odprava vračala iz južnega tečaja... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 liaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no dej sicer se mi že tko mal izboljšuje...no super pol pa me ne rabiš več <{POST_SNAPBACK}>tralala hopsasa ... spet sem zapravljala kako je to fajn hihi, jaz pa sem tudi bil na šopingu sam kaj ko nič pametnega nisem našel Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 br jutr. neki me križ matra... bi najraj kr mal potelovadila klele u službi.. xrosex in kako ste kej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 like a million bucks! Pa potelovadi. Kaj je pa najslabse kar se lahk zgodi? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 sej sem že doma telovadla. lah se zgodi da pride šefla not pa me nazja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Aja, ups no.Pa reci nekomu naj ti popiha kriz pa bo bolecina izginila.Sej ves kako je blo ko smo bli mejhni.Al ti naj da pa kdo lupcka na kriz-po moznosti sefla. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hihihihi sem šla na en sprehod (sem lih enga mogla nekam pospremt)pa je zdej mal bolš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 No vidis, vcasih pa svet kar sam za nas poskrbi.Nice!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ma ja men je zmer fino... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Men pa ni zmeri fino, sam je tko celo se boljs, ker mam ADD in zlo tezko ostanem skoncentriran na karkoli...tut na fino.Rabim spremembe in to veeeeeelik sprememb.Evo zdele gremo pa delat, dost heca!!!Pridna bodi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.