aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 sej sej... spermembe so gud. morjo bit non stop... skoz u gibanju... skoz ekšn in mi je skor ZMERI finoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Grem delat,mejte se! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 radnik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 O, miška moja...kak si? A s me kej pogrešala....dej ne nakladi tok.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 valda da sn te. skor nč te ne vidm zadnje čase. se mi zdi da se mal preveč delu posvečaš... in premal men in kako si se kej mela za vikend? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ah misti nooo... sm misnwa dauš kej več powedwa.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kva se ti ne posvečam? Kdo v petk ni mew cajta, mala???? Bom Micka poslala, da te našeška, če boš take kvasla... Vikend...tko no, mal pospravlala, mal šla v kino Masaji-beda, bla na izi žurki....nč posebnga, v glavnem... Lupčeka, k s me TKOOOOOOOOOOOOO pogrešala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jah... zdej pa vrat na nos morm skakat tko k ti rečeš hihihihi... ma sej ta teden sem pa vsak dan zasedena... razn u PETEK Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Bom še vidla, če si bom cajt zate vzela....predstavli si smeška, k si dolge lase frcne čez rame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 no bom pridno čakala... da se me usmilš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva se ti ne posvečam? Kdo v petk ni mew cajta, mala???? Bom Micka poslala, da te našeška, če boš take kvasla... Ce Mick ne bo imel cajta, jo lahko pa jaz naseskam. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 sej ste čist podivjal. da vas ne bom jz vse po spisku naspenkala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej ste čist podivjal. da vas ne bom jz vse po spisku naspenkala Ok.Jest sm prvi na spisku!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hehe... sej ga lahk tud skrajšamo... pa sam tebe... ampak zelo dolg... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Letos je bozic prisel zgodaj!!!Yes! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ooo kjut. jz bi tud šla kdaj u kino. a me noben neče pelat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kako pa to pa tko fletkana pa zgovorna decwa si??Zdaj pa res ne vem v kerem grmu tici zajec.Verjetno mislijo da si out of their league. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 verjetn. al pa so sami taki k jim na kraj pameti ne pade, da člouk rab mal romantike Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kaj a ti si drgac zlo romanticna? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 ja pa ti koga povab, a to se pa ne spodob? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kokr kdaj... mam rada romantiko ja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jah sej ce zenska moskega povabi res ni lih kdo ve kako romanticno. Sej bi te jaz povabu, ce ne bi bla so far away.Eh se bo ze kej skombiniral, ananta je omenjal da se danes zamenjajo neke direkcije, upam da v tvoje dobro. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 V fotoaparatu vendarle Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kašn fotoaparat?zakaj sem pa far away? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jah a nisi tam nekje pr morju doma??Al mam jest ze hard drive v glavi tok poln, da ni vec dobrih povezav? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.