Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 jaz tud nc ne stekam... Jah, povabilo v kino, ces da nikogar ni pa to... to sem mislila, tu ne rabis posebne romantike, a vidva sta ze dlje, saj ves, samson, mami komaj sledi pa dohaja, ze pocas sapa pojema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah a nisi tam nekje pr morju doma??Al mam jest ze hard drive v glavi tok poln, da ni vec dobrih povezav?khm... iz ljubljane sem... tk da mislim, da nism deleč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 medgeneracijski preskok, mami Tist ticek mi je usel iz ene druge teme. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 tumach, vseen se mal jezim, ceprav se smejem. Priblizno tkole: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 A ti si iz ljubljane??Jebela cesta ja pol pa lahko res greva menda.Jah sem moram vprasat mami ce mi pusti. Mami a lahko??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 drugač sem pa zdele na faksu. hehehe... mamo računalništvo. mi ni nč jasn... gremo ful hitr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja pol pa lahko res greva menda.Jah sem moram vprasat mami ce mi pusti. Mami a lahko??? ja valjda, kul, pejt, sploh pa ker me tko fajn v smeh spravljas, pol pa vse pustim, mors sam pravi prijem s tole mamco ubost, pa ti iz roke je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Eh sej to tut ce ne poslusas.Ko bi to znanje morala uporabljat v praksi, bo itak ze zastarelo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja valjda, kul, pejt, sploh pa ker me tko fajn v smeh spravljas, pol pa vse pustim, mors sam pravi prijem s tole mamco ubost, pa ti iz roke je. Mama je ena sama, luc sredi teme; kakor zvezda je, ki svet rodi... Hvala mami, hvala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jah... a greva kej dobrga gledat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Rajsi kaj slabega.Ce ne bova na koncu res film gledala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rajsi kaj slabega.Ce ne .. Si en model. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 opala že družinski pogovori... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rajsi kaj slabega.Ce ne bova na koncu res film gledala. aja ti bi da te kr u kinu spenkam? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 mame pa to, aiwa, pain in the ass.. brez skrbaj, zapuscam zdaj mladino, ker moram nekaj naredit.. to sem vama mal nagajala sam, se mal ushtulila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hehehe... jz pa sam še 20 min klele ... pol pa domov... juhuhuhuhuuuaja sm hotla napisat, da moja mami ni pain in the ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 bod torej vesela, da nisme jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hehe... sej k sem bla najstnica je bla.... zdej se pa obe spoštujeva...pa upoštevava, pa vse poveva... skratka zdej je d best.... pa ni blo zmer tko. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Evo dej je pa sla.Zdej greva pa lahko spet na kaksno drugo temo se ment, k ne gleda?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 no dej zber eno... jz sem itak povsod domača Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah sej ce zenska moskega povabi res ni lih kdo ve kako romanticno. Aja, od kdaj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Eh fake target. Se zmeri je tuki nic ne bo. Povej kaj bova sla pol gledat??kaj bi rada vidla? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kšno grozlivko al pa akcijo, da bom bl z veselem spenkala... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 ejjjjj, mularija! si nisem mogla kaj, da ne bi vsaj mal kuknila (mame pa to, rade nadzorujemo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.