Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ejjjjj, mularija! si nisem mogla kaj, da ne bi vsaj mal kuknila (mame pa to, rade nadzorujemo) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 hihihiihii... pišuka skoz nas gleda... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Evo, kaj sm ti reku. Zdaj gre pa po Mukija v solo. Nevermind.Be cool, to bi znal bit fajn Get shorty je bil men kul.Kva pravis? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kul ja... sem za. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Muki, kdo je muki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Drzi.Kdaj pa mas cajt? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 petk. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>petk. V petek???Mhm.Ta bo pa tezka.Petek je dan za druzinski posvetek, tko da mami ne pusti. V petek ne bom mogu, ker mamo kao en class reunion, pa morm it ker ze na zadnjih 4 nisem bil. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 letim domov. se pol naprej menva.sej lahk tud u soboto. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Se bova zmenla. Zdaj pa se jaz smuknem mal diplomsko pisat.Varno pot in ne pozabi: dvignjena roka za varnost otroka! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kakšna roka? kje vidš otroka? ewo mene doma. zdej pa sam še neki spedenat pol pa spat. komi čakam toplo postlco. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jest grem danes tut predcasno spat. Moram prinest nazaj za 2 dni.Phf...A ti pravis pol v soboto?Kdaj pa v soboto? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 se bova menla k bo teden bližje soboti... hehehe... uuuu aaaa neki me firbc matra. čak ga bom prec potešila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 za u kino. me nben neče pelat... pol se morm pa sama zorganizrat pa jamrat, da se kdo najde in mistič kuko kej? men mau spanja manka. celo noč sem se premetavala pa še tko nisem 5 ur spala... bah... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 si šla .... hehee... le kaj druzga... si si napasla očke? jz sem pa včeri sanjala, da sem zaspala za v službo.. sm se zbudila mi ni blo nč jasn... kok je ura... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hihihihiihihi... kjul.jz pa čakam en os... ampak ga očitno nam dočakala...grem gledat če je moj svakec že na msnju... da mal z njo poklepetam... xrosex hehehe... neki tale dež.... hehe... sam klepetala bi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 se boš mogla mal zbrcat no sej jz mam tud zdelel klele neki za narest. sam to lahk zravn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz bi klepetala, ampak moram it delat.Se kej slišmo kasneje. Še vedno si nisem skenslala neta doma, pa bom zihr kej gor (moj plan je bil: nič neta dokler ne napišem tolk in tolk diplomske). pa se ga ne držim. Bodi fajn. To je bil tut moj plan...and here I am, diplomska pa na dobri polovici.Jah aiwa tisto dozo seskanja bova kar povecala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hihihi ni problema. mislim, da se ne bom hitr naveličala. a mi mislš ti odpisat??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 A ti to sebe sprasujes? Jaz sem ti cca. pol ure nazaj odpisal.Evo zdele pa zacnem zares delat.Dost heca. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 nč nisem dubla... tk da nisi men... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 jz? zakwa pa jz? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sej on tud nav mene. jz bom njega. tko sva zmenena... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe... jz itaq kle zram delam... dons mam same take zadevščne... sej še mal pa bom šla eno šetnjo okol... da vidm kwa dogaja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.