aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 uh sma še 4 ure... pol šihtka je že mem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ti, Samson...če novš lepo z mojo Aiwiko delu, boš mew z mano za opravt! Z mano pa ni fajn češenj zobat! JASNO????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 mah veš tile dvojčki.... a ti nisem to že razložila? hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 A on je tud dvojčk? Skensli ga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Sprejmi nasvet dvojčice...al ga pa ti prva zjebi! Upam, da nov tega brow...hihi... Samson, sej veš, kakšni smo dvojčki...obupni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ewo 2x se obrnem pa je 11.30... še meu pa bo že cajt za domov it. najraj bi šla mau spat. pa mam spet faks. pa pojma nimam o excelu... tko da je ful dobr da sem tam. pa itak mamo samo še 2x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je bil tut moj plan...and here I am, diplomska pa na dobri polovici.Jah aiwa tisto dozo seskanja bova kar povecala. bom te jst okol ushes....nimash ti kej aiwe sheshkat.....to zlomkova domena ti aiwa pa lepo stepat.....de bo ritka lepo trda zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe... brez skrbi. sej nau on mene! jz bom njega tko da bo meu plavo rit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe... brez skrbi. sej nau on mene! jz bom njega tko da bo meu plavo rit nimash se ti kej z njim ukvarjat.....pust fanteta de diplomo u meru nardi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 če nima nobene discipline! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pa sej tko nimash cajta...sluzhba, pa shola, pa spat pa stepat....kr neki oblublat, pa fantetu glavo meshat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sej maš prou sam če mam pa hitre prste Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 aakhut...jst sm te pa zanč na čopovi vidla....dobri šuhi...taki živo rumeni, da te ja ne more folk zgrešit.... za rokav te pa nism pocukala zato, k s biw na telefonu, pa nism hotla nevljudna ispast, pa mudil se mi je... tko, sam v tvojo vednost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 bemuuuu!!!!....preklet telefon zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 kwaaaa se vleče tale ura k čigumiiiiiiiiše pol ure. pa gremo domov. komi mam oči odprte. jz res nisem dobra če spim mn k 5 ur. me pol zagrab... čist na fertik.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Sem opazu, da unga sporocila zjutraj res nism poslal ampak shranil. Jezesna, kaj ces zjutri moji mozgani ne delajo optimalno, pa saj nikoli ne.Soriiiiiiiiiii! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehehehehheheheheheheeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Sam da se smejes. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemuuuu!!!!....preklet telefon zlomk Ja, vidš...drugič ga pa doma pust! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 oj!Kako ste? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 tko k zmer - super. pa ti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tko k zmer - super. pa ti? super ej. Tvojo copranje mi je full pomagalo - tko hitr men komi po tednu začne . No v glavenm, sem lepo pri zgodli sedel in sem se lih spomnil spremljevalke ki bi me lahko spremljala. In je rekla da bo, in da me bo ruknila če bom odtaval Tnx aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 norooooo!!! ful sem vesela! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> norooooo!!! ful sem vesela! tenx, boma kdaj prišla k tebi na obisk zih, pa še pijačo dobiš od mene- dodatno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.