aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 tralala hopsasa... dons morm pa pir dvignt u službi. morm mt prost da pride z avtom iskat... pa naložimo, pa še kozarce dobim. no zdele pa lahk začnem delat. al pa tud ne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>tralala hopsasa... dons morm pa pir dvignt u službi. morm mt prost da pride z avtom iskat... Ma kaj bos mt prosila, sej ves kok je ona zasedena...bom jest po pir prsu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 heheheheh... pravš da bi pivičko, a? sam nč ne dam. mi ga je doma skor zmankal. nazadnje k so ga talal nisem uzela, k sem še ful mela, zdej pa skor kriza. valda ne morm bit brez pira doma. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheheh... pravš da bi pivičko, a? sam nč ne dam. mi ga je doma skor zmankal. nazadnje k so ga talal nisem uzela, k sem še ful mela, zdej pa skor kriza. valda ne morm bit brez pira doma. A za naseskat sem dober, pr priu se pa vse neha?? Kaksna ljubezen je pa to?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 kdo je o kšni ljubezni govoru? jz sem se sam za spenkanje javla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Jah OK, pol pa sam spenkanje, brez ljubezni, brez pira. No sej je ze to fuuuul zadost. Yeah momma!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 hmmm..... ne ne pir bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Šeškanje + pir=moja ideja zabaveŠe kako dobro muziko za ozadje, pa bo popolno.Mas kaksn predlog? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 a za muzko?kr teb prepuščam... ne vem kok ti bo moja všeč... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a za muzko?kr teb prepuščam... ne vem kok ti bo moja všeč... Eno tako da se bos ti not uzivela, pa se bolj strastno zgala. Usher-Yeah??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Saj imaš prav. hihihi ... ampak, žleht sem samo do tistih, ki si zaslužijo. resbehi ma vedno prav No ja fer enough Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno tako da se bos ti not uzivela, pa se bolj strastno zgala. Usher-Yeah???porka motorka! pa ti men misli bereš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Pesem mamo, pir mamo, seskanje mamo, kwa se rabmo?Aja...se vec pira!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 za pir pa res ni treba skrbet. mi ga mamo zmer dost... hehehe... če zmanka ga pa nardimo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ti si pa res moja sanjska zenska.Zenska-pivovarna. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sam še sanjat me začneš.... pol se me pa res nauš losu sanjska ženska... sej a nisva to že ugotovila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Takrat sem rekla tako zaradi skladnosti teme in izjav. Zdele pa zato ker res tako cutim. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 oooo že čutiš, a? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Do piva cutim ze od nekdaj globoka custva, ja. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> folk je čist v k**** Zakaj se ti pa to zdi??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Kar sklistiraj si duso.Jah tud moski znajo bit prasci.Sicer pa more bit danes nekaj gnilega v dezeli Danski, kar se odnosov tice. Vsi ful jamrajo glede osabnosti/neuveidevnosti...Mogoce kaksen tak aspekt al pa kaj.To bi mogu kdo ki ve vec kot jaz kaj pokomentirat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> folk je čist v k****No ja ni čudno, če pa delaš z učitli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ma ne rabi bit glih učitl.... poznam enga podobnga metka, ki je "intelektualec", pa je tak psiho, da je kr groza... najbolj izražena njegova karakteristika je .... ne vem kero bi dala na prvo mesto hinavščino, totalna zafrustriranost al idiotizm..... pa se čudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne rabi bit glih učitl.... poznam enga podobnga metka, ki je "intelektualec", pa je tak psiho, da je kr groza... najbolj izražena njegova karakteristika je .... ne vem kero bi dala na prvo mesto hinavščino, totalna zafrustriranost al idiotizm..... pa se čudi oja, poznam take Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahha, dobra je tale. za zapomnit. jah, tko žlehti je bolj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.