Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A taka si ti???Dobro da vemo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 taka in nč drgačna.več k veš bolš je.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ni vedno tako...Cesar ne ves, ne boli.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a nimaš rad da boli? k pol ne vem kako boš spenkanje prenesu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Fizicna bolecina je kul... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 men tud fizična ni na lupčke da nav bubal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kdo pride???? Hit povej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 čak ti zašepetam: sssšššsšsšsšspppšsšsšs Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 sem danes srečala Conteso in njenega sina v City parku v Parkirni hiši, 99% sem, da je bila ona, ampak se nisem upala pozdravit, da nebi čudno izpadlo, če bi kaki x ženski z otrokom (ki ne bi bila prava) rekla "Čao, Contesa!" Po moje bi mislila da sem mal premaknjena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 porkašuš... škoda. kaj pa če je bla ona? pa bi lahk kšno rekli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 To bos se obzalovala. Pol ko bos stara pa se bos spominjala za nazaj, ti bo ziher ful zal pa si bos mislila:"Hudirja, ko bi tistikrat le ogovorila tisto, za katero sem mislila da je Contesa." Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hihihiihihihiihihiihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tko kt je men zal, da k sva z enim forumasom BAJE vidla tripla v avtu, da nisem speljala na sosednji pas za njim, da bi vidla resnicno kako zgleda Joj sem zivcna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tko kt je men zal, da k sva z enim forumasom BAJE vidla tripla v avtu, da nisem speljala na sosednji pas za njim, da bi vidla resnicno kako zgleda Joj sem zivcna! Zdej pa vidim odkod psihiatrom dnar. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 take it easy stara... sej bo kulj. boš vidla, da sploh ni vse skup tak bav bav k se zdi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej pa vidim odkod psihiatrom dnar. To je bil joke!!!! Ceprav ta forumas je res reku zraven: leeeeej tole je pa triple Zivcna sem pa zaradi necesa drugega. Sam mi bo ajvek pomagala in bo slo A ne ajvek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mhm. evo sm si že plac u urniku nardila. aiwa to the rescue Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mhm. evo sm si že plac u urniku nardila. aiwa to the rescue komu je pa to namenjeno??A se koga seskas razen mene?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 seveda ne. mišelki morm mal pomagat... da nav tok živčna... šeškanje je samo zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Zdej sem pa ljubosumna!!!! Hvala ajvek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Aja...No pol ji pa pomagej, sej vidm da kar neki plese skoz. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehehehe nč bit ljubosumni. mam jz ljubezni veliiiiiiik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Miselka a obljubis, da se mojga dela aiwinga srcka ne bos dotaknila??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ja kako ne???'Kaj se pa gres???A nisi prebrala da je un sam zame...Jest poznam poredne ljudi, ves??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.