Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Zdaj mi pa ze grozis!!! Tudi jaz jih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Hoj :!: kako ste? Mene ful noge bolijo, ko sem zdej prepešačil ene 50 KM fak pa po nekih kleteh sem hodil Da smo lih bili na frendinem roj.dnevu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zdaj mi pa ze grozis!!!Tudi jaz jih. Sam uni k jih jest, une k jih ti tko premlatijo, da pol ko moji koncajo z njimi, tvoji ne bodo vedli vec niti kdo je Kekec, kaj sele kdo sm jaz.Ja!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ti kar dalje zivi v pravljici Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 no no no nehita žeee xrosex xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bom nehala, aiwa baby Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jest tut aiwa.Se dobr te mam tok rad, da sem se ustavu, ker ce bi jest une moje ghorile poklicu.... A si jo bova pol solidarno delila miselka?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pridn. jz tud tebe rada xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest tut aiwa.Se dobr te mam tok rad, da sem se ustavu, ker ce bi jest une moje ghorile poklicu.... A si jo bova pol solidarno delila miselka?? Seveda. Vedno sem za dobre diplomatske odnose. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Mater kok ene ljubezni, k bi bli v komuni.Kje je LSD?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ppšššššt jz mam. sam nobenmu povedat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ajvek, ti ga ne rabis. Te ze tako dost razganja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 A greva uzad???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A greva uzad???? a kr oduzad? prou Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kr oduzad? prou Ah kaj bi se meckala, ce mava dope.Tle ni nbene potrosnje energije.Pure pleasure. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 jz morm rabt energijo... halooo jo mam že tko tooook da je kr jojojoojojoj par pirov da se mal skuliram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 No ja v tem primeru pa....Anarhija, gate dol!!!!!!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ewo ewo hehehehhe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 UUUUU Ivy kaki baloncki Kaka ritka. Jest bi skoz to delou!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a ne a ne? jz tud. sej ni treba da nehava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Noo...no...noo.. umerta se mal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Aiwa ti si boginja.Bajto bom prepisal nate.Pisuka, kaj tazga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pa bejž delat, da mi boš še en hud avto kupu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Bova rajsi enga otroka nardila, pa bomo njega okol posiljal po opravkih, sploh avta ne bova rabla.Tooooo! Ivy yeah!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.