aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pol pa hitr na delo. greva hit enga narest no lahk tud počas... sam začniva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Upam da ne jemljes tabletk?Ker ce sva za dons oplela.No sej trenirava lohk.Da groove dobiva. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 na skrivaj jih jemlem... da bo čim dle trajal... delanje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>na skrivaj jih jemlem... da bo čim dle trajal... delanje Mi je pa vsec tvoj nacin razmisljanja. Sej jaz sem si dal pa na skrivaj vazektomijo narest. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 uh to jih bova dolg delala.... do smrti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Boga midva. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 najbogejša ampak bova vsaj uživala do smrti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jah kdaj bom pa jest fuzbal pol gledu??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 lahk vmes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Aja to bi slo, ja.Ja sam kdo mi bo pa pir nosu u dnevno, ce nauva mela pamzou??? Pa kdo mi bo plenice mejavu ko bom star, ce nauva mela pamzau.A ce mas enkat vazektomijo, ti nben vrag ne nauci plavat tvojih fantov??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehe... brez panike bova mela hladilnik zram tvja... pa enga bova posvojila, da bo že dost star da bo laufu sem pa tja pa filu hladilnik a bo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe... brez panike bova mela hladilnik zram tvja... pa enga bova posvojila, da bo že dost star da bo laufu sem pa tja pa filu hladilnik a bo?Ah sam jest bi rajs enga tazga najinga.Da je najina kri.Sozitje najinih energij, a stekas??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 kam sta vidva pršla...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Boli te k... sej smo na morju. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah sam jest bi rajs enga tazga najinga.Da je najina kri.Sozitje najinih energij, a stekas??? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 joooj kako me vse boli aiwi, dej mal čarej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 od česa te pa boli?pejd greva pomasirat... bo prec nehal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>od česa te pa boli?pejd greva pomasirat... bo prec nehal včeraj smo meli testiranje 57 trbušanjkov v minuti, taping - tak sem tapal da so mi žile spopokale in sem mel notranje krvavitve 60 sec. vesa v zgibi. Potem pa še tek na 60 in potem še na 600, in potem laufam za enim bedakom 1 km. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 oj misti ful pridna! behi...so te pa namučili. ampak zdej je za tabo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ivy, ma kaj si ze ustala??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 že ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A pol te nism vceri zadost zmatru?? Bo treba na kondiciji delat, vidim. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 mhm jz morm tud na kondiciji delat.... najbolš da kr začneva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 OK.Greva na en mars( marš, ne čokoladica). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>En hiter pozdravček za moje najljubše lunatke: aiwa, michelle, behi ... vsem enga lupcka.zdej pa sibam spet delat.evo enga lupčka nazaj <{POST_SNAPBACK}>oj misti ful pridna! behi...so te pa namučili. ampak zdej je za tabo a ne da so me joooj hvalabogu, sam baje da bo v srednji še huje - pr men še posebej ko skrbimo za zdravje - sam tam nebojo fukjeni učitli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.