aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 a ne vidš? mistik ajlnd Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A to je pol Bled??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 nope.... hihihihihi ni ni ni ni ni tralalallalalalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Predam se (ti). Dej povej od kje je, no. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 uuuuu moj, moj, moj ti bom zašepetala na uho Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Usesa so moja mocna erogena cona, kar se tice pšpsšpsšpsstanja. Tko da rajsi kar na glas povej. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 nop.... šeptetalalalalala bom.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Poredna, poredna puncka...tak ote mamo najrajsi. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 mhm to sam zato k vem da me boš pol spenku... lahk kr vmes k ti šepetammmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mhm to sam zato k vem da me boš pol spenku... lahk kr vmes k ti šepetammmm To bi blo pa ze prevec-overload uzitka.Razvajati se pa tut ne smeva prevec. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ah dej no. na začetku se je treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jah kaj pa pol se ostane, ce ze na zacetku vse ta boljs poberes.A ti tut pr pici najprej filop ojes, pol na konc pa uno skorjo okol(oz. vice versa, ce ti je skorja boljs)?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ja najprej skorjo k mi je bolš... sej pol s že najdeš kej novga k ti je spet bolš in najbolš..... tko da je skoz najbolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja najprej skorjo k mi je bolš... sej pol s že najdeš kej novga k ti je spet bolš in najbolš..... tko da je skoz najbolš Ja sam ce skoz un k je najboljs jes, pol ti to sploh ni vec tok dobr.Mors tut un k ni tko dobr, da je pol un k je dobr res ful dobr. Letni casi.ne mors bit skoz high. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 valda da lohk. sej je ful stvari dobrih... pa pač enkrat eno enkrat drugo... mnjammm.... skoz je treba uživat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>valda da lohk. sej je ful stvari dobrih... pa pač enkrat eno enkrat drugo... mnjammm.... skoz je treba uživat... To po mojem ful ni dobr, k pol ze ful obremenje ratas s tem da se MORAS skoz ful dobr met in na koncu se mas se slabs kokr bi se mel ce bi te cist bolel k.. pa se mel fajn, ko pride, pa jokal ko pac pride...Tko mas pa skoz eno tenzijo v sebi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 sej so tud slabi dnevi... sam nikol ni ful slabo... že dolg ni blo... se pa trudmo da smo skoz pozitivno naravnani... kar pa ni nič slabega... pritiska pa ne maramo ... tk da se s tem ne obremenjujemo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej so tud slabi dnevi... sam nikol ni ful slabo... že dolg ni blo... se pa trudmo da smo skoz pozitivno naravnani... kar pa ni nič slabega... pritiska pa ne maramo ... tk da se s tem ne obremenjujemo... To je beseda!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 a seveda! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Cedalje bolj si mi simpaticna, moram priznat. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hwala simpatikus d.o.o. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 d.o.o.???A zdej bos pa se racunat zacela za to.Bodi raje Simpatkus javni zavod Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ne javni pa nismo. golopčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Zdaj je pa res ze cajt da smuknem v najlepsi letni cas...Gremo ven.lepo se mej Ivy!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz tud se lih napraula da grem vn ajdiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.